Dodaj do ulubionych

produkty do wlosow firmy LANZA - znacie??

IP: 217.97.133.* 31.03.05, 09:10
dziewczyny, znacie te firme?? Ma dobre odzywki do wlosow??
Obserwuj wątek
    • Gość: spray Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.rev.vline.pl 31.03.05, 09:14
      Ja mam wosk do włosów z serii urban Elements.Jest świetny, jeden z najlepszych
      kosmetyków do stylingu jaki miałam.
      Kupiłam go w Douglasie.
    • justa_79 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? 31.03.05, 10:16
      miałam rekonstruktor, był super, sądząc po nim, produkty są świetne i na pewno
      jeszcze coś kupię.
    • Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:27
      LANZA odzywki ma bardzo dobre, tylko trzeba dobrac do rodzaju wlosa

używałam REKONSTRUKTOR, rewelacyjnie dobudowuje zniszczone wlosy
      nadal od 5 lat, uzywam DETANGLER- odzywke do wlosow wygladzajaca i
      wspomoagajaca rozczesywanie, dla mnie jest bardzo dobra ale wymagan mojej
      kolezanki, ktora ma bardzo sztywne wlosy nie zaspokoila
      uzywam tez preparatru do prostowania wlosow i jeszcze wosku do nablyszczania,
      lepszych od tych nie udalo mi sie na naszym rynku spotkac, a czasem zdradzalam
      lanze, by zaeksperymentowac z czyms innym

nie polecam natomiast szamponow, bo nie wiadac zadnych rewelacyjnych roznic w
      porownaniu z szamponami ogolnodostepnymi
      • Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 10:36
        bardzo dziekuje
      • naila Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? 31.03.05, 10:38
        Czy ta odżywka jest lepsza od odżywek Kerastase (np. oleo-relax)??
        • Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 10:43
          dzieki Iwka, wlasnie zamierzam kupic Detangler lub Rekontruktor. Czy moglabys
          je obie porownac?? Ktora bedzie lepsza do wlosow dlugich, suchych (jak
          rozczesuje to sie troche elektryzuja), farbowanych???
          • Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:54
            detangler i rekonstruktor maja inne dzialanie
            REKONSTRUKTOR odbudowuje strukture wlosa bardzo zniszczonego, ja uzywalam po
            domowym odbarwianiu, kiedy to wlosy mialam popalone, lamliwe i wlasciwie
            kwalifikowaly sie do sciecia na zapalke, rekonstruktor pozwolil mi
            je "odrestaurowac"

po tej kuracji zaczelam stosowac DETANGLER juz jako normalna odzywke po kazdym
            myciu
            moim zdaniem DETANGLER nawilza wlosy, ja tez mialam kiedys bardzo suche
            koncowki, rozdwajaly sie, a od kiedy stosuje preparaty lanzy- problem zniknal
            po DETANGLERZE wlosy sa miękkie i śliskie, dobrze sie roczesuja i na mokro
            zaraz po umyciu i na sucho po wysuszeniu

musisz sama okreslic, czy Twoje wlosy sa bardzo zniszczone i potrzebuja
            intensywnej kuracji- REKONSTRUKTOREM, czy raczej potrzebuja tylko dobrej
            odzywki- DETANGLERA

a ostatnie moje odkrycie z Galerii Centrum- to dwufazowe (odzywka + serum do
            ukladanie) owocowe maseczki do wlosow w saszetkach po 5,90 zl, tez polecam
            • Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 11:16
              dzieki bardzo!! a te maseczki w saszetkach jakiej sa firmy??
              • Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:40
                trudno stwierdzic jaka to firma, sprawdzilam, na opakowaniu jest nazwa MONTAGNE
                JEUNESSE i nawet podana strona www.montagnejeunesse.co.uk
                w GC w W-wie przy Marszałkowskiej wisza w pobliżu kas w części z kosmetykami do
                włosów
                • Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:42
                  a konkretnie to o te mi chodzi
                  www.montagne-jeunesse-store.com/sess/utn;jsessionid=15424be1c275f87/shopdata/0010_Montagne+Jeunesse+Ha
                  ir+Range/product_overview.shopscript

pozdrawiam
        • kraxa Lanza jest swietna 31.03.05, 11:15
          Uzywalalam ich regularnie od jakichs 10 lat- moja fryzjerka na nich pracowala.
          Odzywka reconstructor, szampon nawilzajacy ( juz wtedy byly np. barwione
          ekstraktem z buraka a nie chemia), Mega zel- zaden inny tak nie trzymal, spray
          gel. Wszystkie byly swietne. Swego czasu dostepne tylko u fryzjerów, teraz
          widze je nawet w Douglasie- tylko nie wiem, czy im to nie zaszkodzilo. Mam
          ndzieje, ze nie
          • Gość: madzi1 Re: Lanza jest swietna IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 11:24
            a maja cos do wlosow kreconych w swojej ofercie??
            • justa_79 Re: Lanza jest swietna 31.03.05, 11:51
              www.lanza.pl
              • Gość: Kornelia Re: Lanza jest swietna IP: *.rajskanet.pl 31.03.05, 14:04
                ja od lat uzywam ich lakieru do włosów Finishing Freeze jest po prosu super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka