Gość: monias1 IP: 217.97.133.* 31.03.05, 09:10 dziewczyny, znacie te firme?? Ma dobre odzywki do wlosow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spray Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.rev.vline.pl 31.03.05, 09:14 Ja mam wosk do włosów z serii urban Elements.Jest świetny, jeden z najlepszych kosmetyków do stylingu jaki miałam. Kupiłam go w Douglasie. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? 31.03.05, 10:16 miałam rekonstruktor, był super, sądząc po nim, produkty są świetne i na pewno jeszcze coś kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:27 LANZA odzywki ma bardzo dobre, tylko trzeba dobrac do rodzaju wlosa używałam REKONSTRUKTOR, rewelacyjnie dobudowuje zniszczone wlosy nadal od 5 lat, uzywam DETANGLER- odzywke do wlosow wygladzajaca i wspomoagajaca rozczesywanie, dla mnie jest bardzo dobra ale wymagan mojej kolezanki, ktora ma bardzo sztywne wlosy nie zaspokoila uzywam tez preparatru do prostowania wlosow i jeszcze wosku do nablyszczania, lepszych od tych nie udalo mi sie na naszym rynku spotkac, a czasem zdradzalam lanze, by zaeksperymentowac z czyms innym nie polecam natomiast szamponow, bo nie wiadac zadnych rewelacyjnych roznic w porownaniu z szamponami ogolnodostepnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 10:36 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? 31.03.05, 10:38 Czy ta odżywka jest lepsza od odżywek Kerastase (np. oleo-relax)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 10:43 dzieki Iwka, wlasnie zamierzam kupic Detangler lub Rekontruktor. Czy moglabys je obie porownac?? Ktora bedzie lepsza do wlosow dlugich, suchych (jak rozczesuje to sie troche elektryzuja), farbowanych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 10:54 detangler i rekonstruktor maja inne dzialanie REKONSTRUKTOR odbudowuje strukture wlosa bardzo zniszczonego, ja uzywalam po domowym odbarwianiu, kiedy to wlosy mialam popalone, lamliwe i wlasciwie kwalifikowaly sie do sciecia na zapalke, rekonstruktor pozwolil mi je "odrestaurowac" po tej kuracji zaczelam stosowac DETANGLER juz jako normalna odzywke po kazdym myciu moim zdaniem DETANGLER nawilza wlosy, ja tez mialam kiedys bardzo suche koncowki, rozdwajaly sie, a od kiedy stosuje preparaty lanzy- problem zniknal po DETANGLERZE wlosy sa miękkie i śliskie, dobrze sie roczesuja i na mokro zaraz po umyciu i na sucho po wysuszeniu musisz sama okreslic, czy Twoje wlosy sa bardzo zniszczone i potrzebuja intensywnej kuracji- REKONSTRUKTOREM, czy raczej potrzebuja tylko dobrej odzywki- DETANGLERA a ostatnie moje odkrycie z Galerii Centrum- to dwufazowe (odzywka + serum do ukladanie) owocowe maseczki do wlosow w saszetkach po 5,90 zl, tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: 217.97.133.* 31.03.05, 11:16 dzieki bardzo!! a te maseczki w saszetkach jakiej sa firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:40 trudno stwierdzic jaka to firma, sprawdzilam, na opakowaniu jest nazwa MONTAGNE JEUNESSE i nawet podana strona www.montagnejeunesse.co.uk w GC w W-wie przy Marszałkowskiej wisza w pobliżu kas w części z kosmetykami do włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwka Re: produkty do wlosow firmy LANZA - znacie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:42 a konkretnie to o te mi chodzi www.montagne-jeunesse-store.com/sess/utn;jsessionid=15424be1c275f87/shopdata/0010_Montagne+Jeunesse+Ha ir+Range/product_overview.shopscript pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Lanza jest swietna 31.03.05, 11:15 Uzywalalam ich regularnie od jakichs 10 lat- moja fryzjerka na nich pracowala. Odzywka reconstructor, szampon nawilzajacy ( juz wtedy byly np. barwione ekstraktem z buraka a nie chemia), Mega zel- zaden inny tak nie trzymal, spray gel. Wszystkie byly swietne. Swego czasu dostepne tylko u fryzjerów, teraz widze je nawet w Douglasie- tylko nie wiem, czy im to nie zaszkodzilo. Mam ndzieje, ze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: Lanza jest swietna IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 11:24 a maja cos do wlosow kreconych w swojej ofercie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Lanza jest swietna IP: *.rajskanet.pl 31.03.05, 14:04 ja od lat uzywam ich lakieru do włosów Finishing Freeze jest po prosu super. Odpowiedz Link Zgłoś