Gość: Pietrucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:23 jak wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewinkabardzo prosz Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:40 miramar wspanialy hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klika Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:00 fajny ale szkoda ze basen zamykaja po 19 godz.lub po 2o, nie pamietam dokładnie, ale poza tym oki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewinka Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:17 jaki basen ci zamykali czy chodzi ci o kryty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:35 Dzieki za pocieszające komentarze, basen po 19.00 przeżyję, ważne, żeby ogólnie był ok: pokoje, jedzenie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewika Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:39 kiedy lecisz iz kad wylayuiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:58 Lecę niestety dopiero 5 października, z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:00 Napiszcie jeszcze, kto był, jaka jest okolica, czy są jakies sklepy, knajpki w pobliżu, czy raczej trzeba taksówką do centrum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -e Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.ghnet.pl 13.09.06, 15:31 Okolica spokojna, knajpki z jedzeniem co kawałek (niedrogie), spacer plażą do starej mediny ok 40-50 minut, taksówką max 2 dinary (wieczorem drożej), taksówka do Jasmin ok 3 dinary. Hotel czysty, chociaż nienowy, jedzonko pyszne, zwłaszcza słodycze, obsługa miła. Plaża bardzo ładna, szeroka, czysta. Jeśli nie masz ALL to leżak 2 dinary, nie wiem, co cię jeszcze interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:26 Dzięki za informacje,fajnie przeczytać coś pozytywnego. Jeśli możesz napisz czy wszyskie pokoje mają podobny standard, czy sa wśród nich takie, których należałoby unikać na starcie. Zaznaczam, że nie szukam luksusów. Zalezy mi tylko, żeby nie było robali, bo strasznie sie brzydzę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -e Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:24 Pierwszego dnia miałam pokój na parterze i utłukłam sporego karalucha, więc zamieniłam pokój na 2 pięto i tam już było super, czyściutko i bez nieproszonych gości. Trudno mi powiedzieć, czy wszystkie pokoje mają podobny standard, byłam tam dwa razy i widziałam cztery pokoje, wszystkie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś