Dodaj do ulubionych

Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:23
jak wyżej!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewinkabardzo prosz Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:40
      miramar wspanialy hotel
      • Gość: klika Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:00
        fajny ale szkoda ze basen zamykaja po 19 godz.lub po 2o, nie pamietam dokładnie,
        ale poza tym oki,
        • Gość: ewinka Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:17
          jaki basen ci zamykali czy chodzi ci o kryty
          • Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:35
            Dzieki za pocieszające komentarze, basen po 19.00 przeżyję, ważne, żeby ogólnie
            był ok: pokoje, jedzenie itd.
    • Gość: ewika Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:39
      kiedy lecisz iz kad wylayuiesz
      • Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:58
        Lecę niestety dopiero 5 października, z Warszawy.
      • Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:00
        Napiszcie jeszcze, kto był, jaka jest okolica, czy są jakies sklepy, knajpki w
        pobliżu, czy raczej trzeba taksówką do centrum??
        • Gość: -e Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.ghnet.pl 13.09.06, 15:31
          Okolica spokojna, knajpki z jedzeniem co kawałek (niedrogie), spacer plażą do
          starej mediny ok 40-50 minut, taksówką max 2 dinary (wieczorem drożej),
          taksówka do Jasmin ok 3 dinary. Hotel czysty, chociaż nienowy, jedzonko pyszne,
          zwłaszcza słodycze, obsługa miła. Plaża bardzo ładna, szeroka, czysta. Jeśli
          nie masz ALL to leżak 2 dinary, nie wiem, co cię jeszcze interesuje?
          • Gość: Pietrucha Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:26
            Dzięki za informacje,fajnie przeczytać coś pozytywnego. Jeśli możesz napisz czy
            wszyskie pokoje mają podobny standard, czy sa wśród nich takie, których
            należałoby unikać na starcie. Zaznaczam, że nie szukam luksusów. Zalezy mi
            tylko, żeby nie było robali, bo strasznie sie brzydzę. Dzięki
            • Gość: -e Re: Miramar Hammamet, kto ma aktulne informacje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 19:24
              Pierwszego dnia miałam pokój na parterze i utłukłam sporego karalucha, więc
              zamieniłam pokój na 2 pięto i tam już było super, czyściutko i bez
              nieproszonych gości. Trudno mi powiedzieć, czy wszystkie pokoje mają podobny
              standard, byłam tam dwa razy i widziałam cztery pokoje, wszystkie podobne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka