kochanica-francuza 19.07.06, 23:41 ...wedle seriali praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67764,3489369.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bleman Ale seriale to odbicie wyobrazen 19.07.06, 23:46 Przeciez ludzie by tego nie ogladali gdyby to odbiegalo od ich swiatopogladu i wyobrazen. Niewiem czemu sie tu dziwic, serial ma na siebie zarobic(czas reklamowy) a nie prowadzic dzialalnosc misyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A co konkretnie ? wyobrazenia ludzi czy 20.07.06, 00:18 brak "misji" w serialach(a moze m jest misia tyl ze bogo ojczyzniano tradycyjno rodzinno becikowa ? ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oba i nie wiem co bardziej 20.07.06, 00:19 wychodzę z kompa - dobranoc blemanku erotycznych snów. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Co ciebie tez ? 20.07.06, 03:12 KF powiedziala: No i to mnie wkurza. Ja napisalam: Mnie tez. Czego nie zrozumiales? Odpowiedz Link Zgłoś
bleman A skad wniosek ze moje pytanie bylo 20.07.06, 14:16 powodowane niezrozumieniem czegos :> ? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Kobieta polska w pracy 20.07.06, 08:34 "Polacy wolą "normalsów", czyli zwykłych ludzi (...)". Właśnie próbuję się sklasyfikować: czy należę do "debilsów"? Najwyraźniej. p.s. Przygnieść serialem, dobić reklamą, a jeszcze Ci powiedzą, że jak nie chcesz to nie oglądaj, ale płacić masz i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Kobieta polska w pracy 20.07.06, 14:17 > "Polacy wolą "normalsów", czyli zwykłych ludzi (...)". > > Właśnie próbuję się sklasyfikować: czy należę do "debilsów"? Najwyraźniej. Tak, tyle ze ja mam przewage!, bo TV prwie wogole nie ogladam :] Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Kobieta polska w pracy 20.07.06, 14:21 Ja w sumie już też sporadycznie. Wieczorami jestem już zbyt zmęczona żeby dotrwać do filmu o 23:30 i tym podobnych. Niestety dobre kino wcześniej nie leci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Co to jest normals? 20.07.06, 14:33 bo obawiam się, że to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=43425589 Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Co to jest normals? 20.07.06, 14:37 Jeśli to jest normals, to ja się czuję zaszczycona, że jestem jednak debilsem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co to jest normals? 20.07.06, 14:40 turbomini napisała: > Jeśli to jest normals, to ja się czuję zaszczycona, że jestem jednak debilsem. A kto to jest debils? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Co to jest normals? 20.07.06, 14:44 To moja opatentowana nazwa oznaczająca przeciwieństwo normalsa, a raczej to, co się w normalsie nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ja tez, ale rpzy okazji jestem taki.... 20.07.06, 14:51 nie meski :/ w koncu o siebie dbam, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Viva debilsi 20.07.06, 14:59 Znaczy się dobrze, znaczy się jesteś stuprocentowy debils, znaczy się "Viva debilsi!" :). Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Moze wypromujemy marke DEBILS(R) 20.07.06, 15:01 Na poczatku ubrania i kosmetyki, potem mozemy rzucic sie na obuwie,napoje slodzone . Zrobimy z tego najpopularniejsza i najpowszechniejsza marke ;-) Wiekszosc zacznie sie z DEBILS(R) utorzsamiac, nareszcie ludzie beda myslec o sobie tak jak powinni ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Moze wypromujemy marke DEBILS(R) 20.07.06, 15:04 Myślisz, że jak poprosimy Kalesona, to nam pomoże w akcji marketingowej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Nie wiem, trzeba sie zapytac ;-) 20.07.06, 15:06 Ale estem ciekawy czy dalbo by sie wyopromowac marke bez produktu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Jasne! 20.07.06, 15:08 Dzisiaj wszystko jest możliwe! Nawet sprzedaż "Korony Wieśniaczej" albo "Walczącej Meduzy" (erpegi oczywiście :)) na Allegro. I to powiem Ci, za niezłą sumkę nawet. Będziemy przecież sprzedawać styl, pomysł, ideę - chłopie, wiesz ile to dziś warte??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Jasne! 20.07.06, 15:11 > Dzisiaj wszystko jest możliwe! Nawet sprzedaż "Korony Wieśniaczej" > albo "Walczącej Meduzy" (erpegi oczywiście :)) na Allegro. Czy to jakies smieszne autorskie, RPG ? Będziemy przecież sprzedawać styl, pomysł, ideę - chłopie, > wiesz ile to dziś warte??? :))))) Wlasnie o to chodzi czy da sie sprzedac sama marke, idee, bez produktu ktory bedzie "nosnikiem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Jasne! 20.07.06, 15:17 Nie wiem czy to autorskie RPG, ale czytałam w Newsweeku, że się tym na Allegro całkiem nieźle handluje. A to przecież też nie produkt, tylko idea. Bo co, kupisz sobie taką koronę, to na łeb jej przecież nie założysz. Żyjemy zresztą w czasach sprzedaży koncepcji, ale jak się bardzo uprą, to im ten produkt dostarczymy. Zrobi go specjalnie dla nas jedna z zaprzyjaźnionych marek Biedronki. O jezu, ale bredzę już... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Myjesz się nawet? Bleman wstyd!!! Mycie jest 20.07.06, 15:03 jak wiadomo, pedalskie . ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Wiem 20.07.06, 15:05 Czuje sie wylaczony ze spoleczenstwa, szczegolnie w tramwajach i autobusach. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bitnicy mieli takie antyperfumy śmierdzące 20.07.06, 15:08 którymi się sprzyskiwali na złość społeczeństwu. MOże też tak rób, żeby nie odstawać? Tylko skąd wziąć recepturę? Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Bitnicy mieli takie antyperfumy śmierdzące 20.07.06, 15:10 Jako feministka powinnaś wiedzieć, bo przecież feministki też śmierdzą :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
bleman I maja wlosy pod pachami, jak to zaprezentowano 20.07.06, 15:11 w pewnej komedii puszczonej wczoraj(albo rpzedwczoraj) na polsacie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Kobieta polska w pracy 20.07.06, 15:14 Niestety prawda jest taka, że seriale są robione pod publikę i nie mają żadnej misji leczenia społeczeństwa. Tak to już jest w demokracji, że rządzi większość. A z prostej statystyki wynika, że większość, to przeciętność, głupota i zaściankowość, a nie intelekt i postęp. Odpowiedz Link Zgłoś