gagat100 06.02.05, 17:29 CZYTELNA POUKŁADANA MIEJSCOWOSCIAMI I KLINIKAMI ForumDOBRYCHginekologów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejka Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 07.02.05, 12:07 hop do gory Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 15.04.05, 20:09 Widzę że nikt nie chcę zacząć. ja osobiście leczyłam się u pewnej Pani doktor w wadowicach U.G. i bardzo sobie ją chwaliłam, dopóki nie zorientowałam się że traktuje pacjentów w zależności od humorków. pozatym przez ponad rok nie potrafiła wyleczyć mnie z infekci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joisana Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW IP: 81.219.113.* 15.04.05, 20:35 Ależ tu nie ma co zaczynać ten wątek jest podrzucany do góry, żeby nowe dziewczyny go widziały i nie pytały tu o lekarzy, tylko od razu szły do źródła, czyli na forum na którym jest ładnie poukładana miejscowościami lista polecanych ginów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW IP: *.crowley.pl 03.05.05, 13:19 up!! przydalobyy sie takie samo forum ze zla lista ginekologow!! nie wiem czy daloby sie tam poukladac te posty z tego dlugiego watku CZARNA LISTA moze kiedys sie to uda komus? czy to jest duza filozofia zalozyc takie samo forum jak z biala lista??? moze by sie dalo i po prostu tak samo wpisywalybysmy miastami od nowa nawet jesli tamtego dlugiego watku nie da sie przerzucic Odpowiedz Link Zgłoś
uprise Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 03.05.05, 23:28 Ja ostatnio nie mogłam się przebić przez wszystkie posty zawierające informacje o ginekologach warszawskich, bo jest tego mnóstwo. No i założyłam forum dla Warszawianek, poukładane nazwiskami lekarzy. Zapraszam serdecznie. Link poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up!! Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:36 up!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 15.08.05, 15:17 Gość portalu: ola napisał(a): > up!! > > przydalobyy sie takie samo forum ze zla lista ginekologow!! nie wiem czy daloby > > sie tam poukladac te posty z tego dlugiego watku CZARNA LISTA > > moze kiedys sie to uda komus? > czy to jest duza filozofia zalozyc takie samo forum jak z biala lista??? > moze by sie dalo i po prostu tak samo wpisywalybysmy miastami od nowa nawet > jesli tamtego dlugiego watku nie da sie przerzucic Czarna lista jest !!! link na forum dobrych ginekologow ******** Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 29.08.05, 18:32 asiulka1976 napisała: > Gość portalu: ola napisał(a): > > > up!! > > > > przydalobyy sie takie samo forum ze zla lista ginekologow!! nie wiem czy > daloby > > > > sie tam poukladac te posty z tego dlugiego watku CZARNA LISTA > > > > moze kiedys sie to uda komus? > > czy to jest duza filozofia zalozyc takie samo forum jak z biala lista??? > > moze by sie dalo i po prostu tak samo wpisywalybysmy miastami od nowa naw > et > > jesli tamtego dlugiego watku nie da sie przerzucic > > > Czarna lista jest !!! link na forum dobrych ginekologow ******** > Czarna lista jest ale jaki tam bałagan. Dziewczyny nie zawsze piszą nazwe miasta. Po drugie nie można znaleźć miasta tak jak na forum o dobrych ginekologach. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 29.08.05, 14:40 Dzięki za podrzucanie do góry tego wątku. Bo ja dopiero teraz go znalazłam. No i hop! - To dla innych Pozdrawiam serdecznie. Gonia z Bielska-Białej Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 a swoja droga to nie wszyscy wiedza że 08.10.05, 11:25 to forum jest gdzie jest, bo zawsze było na forum o ciązy i porodach, a chodzi o to zeby jak najwiecej dziewczyn wiedziało ze istnieje takie forum, czy to takie dziwne???? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1984 BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW - KRAKOW 29.08.05, 18:54 ja polecam dr Kosiba, ona przyjmuje w NFZ na Batorego, swietna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW - KRAKOW 29.08.05, 23:44 nie wpisuj tutaj tylko wejdź na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW - KRAKOW 06.09.05, 11:07 szkoda ze tylko ja podnosze ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focia Re: BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW - KRAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:42 up Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW - KRAKOW 14.09.05, 14:26 up...moze ktos bedzie potrzebowal linka Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 14.09.05, 14:53 wg mnie na wpisanie na ta liste zasluguje dr. Marek Jaworowski z olesnicy (kolo Wroclawia). Bylam jego pacjentka,ale niestety przeprowadzilam sie bardzo daleko i musialam zmienic lekarza. I bardzo mi zal. Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 02.10.05, 22:28 yola13 proszę i już więcej nie rób hop forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: czytelne forum BIAŁA LISTA GINEKOLOGÓW 08.10.05, 11:23 juz wpisałam sobie w ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś