Dodaj do ulubionych

o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - link

28.11.06, 11:00
Podrzucam link do tekstu o nowotworach tarczycy, diagnostyce i markerach
nowotworowych - moze Wam sie przyda smile
kosmos.icm.edu.pl/PDF/2006/267.pdf
Pozdrowienia!
Obserwuj wątek
    • hashi-tess Re: o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - 28.11.06, 13:42
      zwierzchu!

Jak przebiega u Ciebie dalsze leczenie, nic nie piszesz?
      Podziel się z nami.
      Pozdrawiam
      Tess
      • zwierzchu Re: o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - 28.11.06, 13:58
        Ale milo mi sie zrobilo w ten paskudny mglisty dzien smile

Pisze, pisze, tylko w innym watku smile)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24712&w=53011114
        Teraz staram sie wrocic do pracy po operacji - w sensie intelektualnym bardziej
        niz fizycznym, bo to drugie przyszlo stosunkowo latwo smile. Po operacji dostalam
        Letrox 25 (tarczycy juz nie mam), taka dawke mam do dzis, a za 10 dni musze ja
        odstawic calkiem, sama sie zatem domyslasz, jak sie czuje. Ciagle bym spala,
        nie moge sie skoncentrowac na niczym (poza informacjami o raku, bo to mi jakos
        latwo przychodzi smile, ziewam jak smok i zmuszam do pracy umyslowej. Nabieram
        pewnosci, ze przespie nadejscie Mikolaja smile
        Dobrze, ze nastroj mam jeszcze nie najgorszy, poczucie humoru mnie ratuje.
        Sciskam!
        • hashi-tess Re: o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - 28.11.06, 16:21
          ups, niedoczytałam forum.
          Życzę owocnej walki z tarczycą i naszą kochaną służbą zdrowia.
          Nie wiem czy to jeszcze służba czy komercja.
          Pozdrawiam.
          Tess
    • aquario28 Re: o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - 28.11.06, 17:44
      Nawet nie wiesz jak mnie ucieszył ten link. Wczoraj cały dzień szukałem czegoś o
      tyreoglobulinie ale nic nie znalazłem. Teraz wiem, że jest ok. Wielkie dzięki.
      A to link o jodoterapii www.polradiol.com/pdf/vol_71/no_1/7051.pdf
      • zwierzchu Re: o nowotworach tarczycy i markerach nowotw. - 29.11.06, 16:59
        To ja sie ciesze, ze sie przydalo smile Taki przedmikolajkowy prezent.
        I zwrotne dzieki za link o jodoterapii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka