Gość: Ixtlilto IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.05.02, 18:50 Jednak zakładam wątek :)P Pomoże on Wam ustalić jak Was jest dużo i może zachęci do pisania tych, którzy tylko czytają Forum- Siedlce! pozdroofka, Ixtlilto, Uć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia-s Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów IP: 62.233.201.* 19.05.02, 12:51 Obecna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów IP: *.de.deuba.com 20.05.02, 10:39 no cóż, nie może mnie nie być...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów 20.05.02, 12:41 jestem... od czasu do czasu :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów 20.05.02, 14:12 Obecny! PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów 23.05.02, 13:43 Gość portalu: Ixtlilto napisał(a): > Jednak zakładam wątek :)P > Pomoże on Wam ustalić jak Was jest dużo i może zachęci do pisania tych, którzy > tylko czytają Forum- Siedlce! > > pozdroofka, Ixtlilto, Uć moim skromnym zdaniem zakladanie watkow na sile jest bezcelowe i nie ma sensu... co nie zmienia faktu ze w ten sposob rosnie liczba wiadomosci... w sumie jak bede mial jakis watek ciekawy natychmiast go zapodam pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Lista obecności SIEDLECKICH forumowiczów IP: *.de.deuba.com 23.05.02, 14:08 maatti napisał(a): > > w sumie jak bede mial jakis watek ciekawy natychmiast go zapodam No, mam taką nadzieję...:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś