Dodaj do ulubionych

SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła!

06.05.05, 00:32
m-jak-milosc.blog.pl
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 00:33
      Chciałem jeszcze dopisać, że wreszcie poszła dziewczyna po rozum do głowy.
    • carrera2003 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 10:10
      E tam... Potem będzie miała wyrzuty sumienia przez następnych 150 odcinków. Już
      widze te debaty z Owadem "Madziu, czy powinnam powiedzieć Piotrkowi? Czy lepiej
      iść się powiesić??...
      • invicta1 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 10:13
        może ja ten kochaś zapyli -byłoby ciekawiej
      • irmelin Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 10:13

czytałam...no zgroza wątek będzie się ciągnął jak gumka u gaci:-(((mój
        osobisty monsz jak go poinformowałam o zdradzie BB wyraził ciekawość czy pokażą
        jak ona zdradza tzn czy będzie Kinia się seksić na ekranie??czy ktoś coś wie?
        • paulka25 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 10:31
          Dopiero teraz? Normalna baba juz dawno by go pogonila a wczesniej zdradzala
          regularnie :P
        • shatmach Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 10:35
          A ja już przeczytałem komentarze, że Łepkowska doprowadzi do zdrad w polskich
          małżeństwach i rozwodów.

Dobre :D

Czyżby przyszły dobre czasy dla reżyserów filmowych i telewizyjnych? To teraz
          będzie bardzo poszukiwany towar. :D
    • dzem_z_biedronki Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:10
      Już raz chciała zdradzić Chochoła z Kamilem, ale nie wyszło.
      A Santa Maria będzie sie namietnie całowała z Santaną w samochodzie w drodze do
      rodziców.
      Ło matko co się bedzie działo, jak my to przezyjemy?
      • carrera2003 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:29
        Matko jedyna! Toż to trzeba będzie sobie czaju zaparzyć -dla spokojności -przed
        każdym odcinkiem.
        • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:37
          tylko ten Przebindowski nijak nie komponuje mi się z fagasem,z którym big
          bombelos w tango by pójśc mogła-kogoś bardziej charyzmatycznego mogli wybrać,bo
          on zawsze takich gogusi grywa;)
          • fiodorop Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:47
            a widzieliście iwana w damskim szlafroku poniżej i on tak chce wystąpić?ha,ha,ha
            • fiodorop Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:50
              ups to koszula i spodnie ale mimo wszystko ha,ha,ha
            • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:50
              piszą,że wykonawcy wystąpią w bieli-więc chyba zwyciężył wariant
              prześcieradła,a nie szlafroki:)i do tego kryształki Svarowskiego-to pewnie
              pomysł wiśni,on się lubuje w tych świecidełkach;)
              • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:53
                - Do paska przymocowałam tren, do którego przykleiłam kryształki-tak stylistka
                wystroi Ivana:)jakoś nie umiem sobie wyobrazić,tego paska z trenem-żeby tylko
                Ivan się w te treny nie zaplątał i gleby nie zaliczył,bo obciach już na maxa
                będzie;)
                • fiodorop Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 11:59
                  "w tych ciuchach wygrają eurowizje" tak,tak lece obstawiać do bukmacherów:)
                • ledzeppelin3 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 14:33
                  A czy te kryształki będą też z przodka zalotnie pobrzękiwać? Jak tak, to musi
                  coś będą maskować, tudzież podkreślać. Tylko maskować, czy podkreślać? maskować
                  czy podkreślać..? maskować czy.....
                  • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 14:35
                    po kryształku powinien sobie też walnąć na każdy sutek na swojej chudej klacie;)
                • ewosia Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 07.05.05, 18:18
                  lezka_z_posen napisała:

>-żeby tylko
                  > Ivan się w te treny nie zaplątał i gleby nie zaliczył,bo obciach już na maxa
                  > będzie;)

I tak obciach na maxa będzie. A pamiętam, jak mój kolega uważał, że Ania Mania
                  Jopek to obciach. Ciekawe, jakich słów użyje teraz...
          • around_the_sun Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 15:33
            może tą gogusiowatością uwiedzie Big Bombelosa, podoba się jej mułowaty Chochoł
            to może i goguś zawróci jej w główce. Tak czy siak powinno to trochę ożywić
            nudnawą trochę atmosferę MjM.
            • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 15:37
              around_the_sun napisała:

> może tą gogusiowatością uwiedzie Big Bombelosa, podoba się jej mułowaty
              Chochoł
              >
              > to może i goguś zawróci jej w główce. Tak czy siak powinno to trochę ożywić
              > nudnawą trochę atmosferę MjM.

fakt,big bombelos gustuje w takich przymulonych gościach,więc pewnie dlatego
              jej takiego fagasa przysposobili na zdradę;)i niech coś zacznie dziać,bo
              ostatnio to już są takie nudy,że zasypiam-ile można patrzeć na rozanieloną
              janine w recepcji;)
              • around_the_sun Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 16:40
                Ja myślałam, że się przekręcę kiedy Janinka mierzyła Ischiasowi ciśnienie, tyle
                z tym było zachodu jakby nie wiadomo jakie badanie miała przeprowadzić a
                zabierała się do tego jak pies do jeża.
                • lezka_z_posen Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 19:53
                  around_the_sun napisała:

> Ja myślałam, że się przekręcę kiedy Janinka mierzyła Ischiasowi ciśnienie,
                  tyle
                  >
                  > z tym było zachodu jakby nie wiadomo jakie badanie miała przeprowadzić a
                  > zabierała się do tego jak pies do jeża.

i jeszcze ochrzan od Kotowicza dostała,że zamiast odbierać urywający się w
                  recepcji telefon,to stawia diagnozy;)
                  • around_the_sun Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 20:06
                    a to też dobre było, ktoś pewnie dzwonił bo swojego kodu zapomniał :)
            • aaaska007 Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 07.05.05, 12:32
              jezeli zrodlem ten informacji jest FAKT to nie sądze zeby bylo to rili:).
              Chociarz kto wie...
    • n0one Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 14:44
      Nie od dzis wiadomo, ze seriale wykorzystuje sie do badania reakcji
      spoleczenstwa na rozne takie wygibasy... Przykre to, ale prawdziwe.

Serialowej Kingi jako takiej nigdy nie lubilem. Idiotyczne zachowania, fochy,
      ewidentne krecenie ze Szczurzym Ryjkiem i inne takie... Dobrze, ze stanie sie
      tak, a nie inaczej - Ola wydaje sie byc nieco mniej 'popieprzona' panna, a do
      tego tzw. 'czekajaca na rozwoj wydarzen' ;)
      • n0one Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 19:12
        A w ogole, to cos zdradliwe, puszczalskie i niestale w uczuciach te panie
        wszystkie..
        Goska, Hanka, Marta, Marysia, Kinga teraz (i wczesniej podchody z Adamem
        zreszta)...

Panowie zreszta tez swoje za uszami maja, ale jednak nie w takim stopniu :P
        Zreszta panie co niektore zdarzyly juz miec po kilku partnerow...

Koniec koncow - m jak milosc, czy s jak seks? :P Hanka puscila sie z milosci?
        Goska? Kinga?? Marysia??? Marta??!?! Eee... ;)
        • aga_ata Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 19:27
          a ja cos czytałam, że BB zdradzi Chochołka w odwecie za coś....może on cos z Olą
          ten tego :) swoją drogą odważna ta Olka, tak bezprecedensowo do Petera....
          • n0one Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 19:50
            Odwazna, ale pewnej granicy ani on, ani ona nie przekroczyli. Za to Big
            Bombelos, zazdrosna jak cholera o kazde spojrzenie meza w strone kolezanki,
            nabija sie od razu na szefa (jesli sie dobrze orientuje, to ten gosc tam
            rzadzi) Ot, dziewcze z zasadami, przyjechala ze wsi do stolicy i lyka
            wszystkiego, co z wielkim swiatem zwiazane - to imprezy (pamietacie wojny na
            poczatku?), to kino alternatywne i zauroczenie kolega filmowcem, to telewizja i
            kolezka, co to sie zna na wszystkim, zalatany, rozchwytywany, a ona taka
            szczesliwa, ze w tym wszystkim siedzi, ze az musiala sie odwdzieczyc
            bombelosami :P

Jakkolwiek brzydze sie tym, to jednak cieszy mnie, ze wreszcie jakies ozywienie
            w serialu zapanuje. I choc nie wydaje mi sie, zeby w jednej rodzinie
            (generalnie wiekszosc w jakis tam sposob ze soba powiazana) tak wiele intryg
            lozkowych moglo sie przydarzyc, to coz - na malym ekranie i przy malych
            ambicjach p. Lepkowskiej, swiat i wydarzenia pojawiajace sie w nim musza
            widocznie byc wysoce skondensowane. Ot, koncentrat.

A pamietacie "Twin peaks"? Tez zamot pelen, a jakos tak inaczej i na
            odpowiednim poziomie podane :) (wiem, herezja, porownywac Lyncha do
            Lepkowskiej, gatunki tez inne, ale serial jest serial ;) Watki milosno-lozkowe
            w TP tez byly ciekawsze, hehe)
            • mallina Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 20:01
              n0one napisała:
              > A pamietacie "Twin peaks"? Tez zamot pelen, a jakos tak inaczej i na
              > odpowiednim poziomie podane :) (wiem, herezja, porownywac Lyncha do
              > Lepkowskiej, gatunki tez inne, ale serial jest serial ;) Watki milosno-lozkowe
              > w TP tez byly ciekawsze, hehe)

no nigdy nie wpadlabym zeby porwnac akurat z Twin Peaks;-))))))))))
              • n0one Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 06.05.05, 20:05
                mallina napisała:
                > no nigdy nie wpadlabym zeby porwnac akurat z Twin Peaks;-))))))))))
                A bo jakos tak ostatnio mam okazje ogladac po raz kolejny ;)
    • n0one Re: SENSACJA!!! Big Bombelos zdradzi Chochoła! 07.05.05, 11:59
      Moze pora najwyzsza na cos bardziej spektakularnego - Big Bombelos zdradza
      Chochola z Ola... to by bylo interesujace i mile dla oka, hehe (w jedna strone
      juz raz poszli - Lagoda i lovelas ze Stanow - czas na panie ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka