Dodaj do ulubionych

Brońcie bydlaki swojego pasterza przed komuną !!!

15.08.04, 21:18
Prawda zwycięży!
"Nie dajcie sobą manipulować, nie wierzcie w wymyślone i bzdurne historie!
Nie dajcie się zwariować, a prawda zwycięży, jak zwyciężała zawsze przez 69
lat mego życia i 40 lat kapłaństwa!" - zaapelował do wiernych w odpowiedzi na
medialną kampanię oszczerstw ksiądz prałat Henryk J. .
Obserwuj wątek
    • a.adas Tereniu, a Ty będziesz zeznawać w sprawie J.? 15.08.04, 22:40
      Słyszałem, ze masz zeznać, ze nie do końca prawdziwe są doniesienia o
      homoseksualnych preferencjach ksiedza prałata. Ponoć ksiądz J> sadzał Cię na
      kolanach jak miałaś pięć lat i wsadzał rękę pod...
      • Gość: Kibic Legii Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na potegę ! IP: *.chello.pl 16.08.04, 06:39
        A kutasa ma. że hoho !!!
        • Gość: Lulek z LPR Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:29
          Gość portalu: Kibic Legii napisał(a):

> A kutasa ma. że hoho !!!

A jak wspaniale całuje !!!!!
          (Kręci jęzorem jak szalony !!! I cmoka w jądra !!!!!!!!!!!!!!!)
          • Gość: DIXI Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neonet.gliwice.pl 16.08.04, 12:01
            Zamknąc mordy czerwone skurwysyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            No widzę ,że kibolek legii pokazał kim są na prawdę kibicyki legii .Wojskowy
            klub z komunistyczną tradycją a od prałata się odpierdolcie czerwona
            zarazo.Trzeba was było w '89 zajebać jak zające!!!!!!!!!!!!
    • nauma Re: Brońcie bydlaki swojego pasterza przed komuną 16.08.04, 14:32
      A ten Jankowski to w jakim klubie gra? Taca Gdańsk?
      • Gość: Fanatyk PO Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:53
        Ksiądz prałat ma tak pieknego chuja, że nie mogą mu się oprzeć hoolsi Lechii i
        Areczki !!!!
        • schlesienohnegorolen Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote 16.08.04, 15:14
          Wam nawet nie można pozwolić żyć w tym kraju komunistyczne wieprze.Za mordę i
          na Syberię! Tam docenicie to co ten człowiek zrobił dla Polski! Won parchy
          komunistyczne z Polski!
          A i mam nadzieję ,że kiedyś jakiś pedał rzeczywiście zerżnie wam te ubeckie
          czerwone dupska .legia warszawa to czerwona kurwa!
          • Gość: !!! Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.chello.pl 16.08.04, 17:50
            schlesienohnegorolen napisała:

> Jankowski to był agent bezpieki !
            > Pierdolony klecha i pedał !!!

O !
            • Gość: DIXI Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neonet.gliwice.pl 16.08.04, 20:56
              NAstępny prawdziwy Polak>Nie dość że kurwa to jeszcze cytuje nieprawdziwe
              słowa.Twój tatuś był w SB ty kurwo?
              !!! -trzy wykrzykniki czyli trzy kurwy w jednej.A i nie pisz ,że masz polską
              narodowość bo ci nigdy kurwo męska nie stanie.Zresztą chyba zazdrościsz księżom
              niektórym ich kontaktów i chuj cie trafia ,że nie możesz zerżnąć jakiegoś? bo
              inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć.
              Nie dziwię się ,że na Śląsku coraz więcej ludzi chce się od Polski odłączyć jak
              takie zakały mieszkają za Brynicą!
              • Gość: Marek Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:38
                Gość portalu: DIXI napisał(a):

> Mój tatuś był w SS !
                > Mnie rżnął w odbyt ks. z Vaterlandu.
                > Günter H. miał ogronego Schwanza !
                > Ale płacił mi bardzo dobrze !!!

DIXI jesteś szmatą.
                • krysstian Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote 17.08.04, 11:12
                  gość portalu Marek napisał(a):
                  -Jestem pierdolonym polacken,
                  -moja matka była suką jebaną przez gestapo i za to ją AK wygoliło na zero
                  -mój tato jako granatowy wsadzał język w zwieracz Doktor Goebels
                  -ja sam jestem potomkiem gestapowca i mam dwie błyskawice pod paszką
                  A wogóle Markiem jestem zwykła kurwą jebaną w dekiel jak każdy ciul
                  • Gość: Marek Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:03
                    krysstian napisał:

> -Jestem pierdolonym spedalonym szkopem,
                    > -moja matka była suką jebaną przez gestapo,
                    > -ja sam jestem spadaloną gnidą.

Wiem krysstianie, wiem.
                    • Gość: DIXI Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neonet.gliwice.pl 17.08.04, 14:31
                      mareczku,zastrzyk w żyłę i wracasz do urojeń aż tak ci Niemcy skrzywiły psychkę?
                      biedny polacken.Ty kurwa jeseś jakiś cwel z sosnowca czy co?
                      Poza tym strasznie chyba nie lubisz chodzić do kościoła ale wiem dlaczego.Bo
                      matka miała za daleko z autostrady i do drzewa cię przywiązywała.Ale to można
                      nadrobić albo wychowaniem albo wszczepimy ci w Katowicach implanta i będziesz
                      grzeczny.No a teraz do budy PSI CHUJU!
                      • Gość: Marek Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:34

> jestem żałosnym wałem i cwelem

Wiem DIXI, wiem.
                        • Gość: DIXI Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.neonet.gliwice.pl 17.08.04, 17:12
                          marek pedałek
                          • Gość: Yaro Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote IP: *.chello.pl 17.08.04, 19:46

> jestem żałosnym wałem i cwelem

Wiem DIXI, wiem.

DIXI ty pierdolona cioto !!!
                            • foggg zamknąć mordy gorole!!!!!!! 17.08.04, 20:07
                              słowiańskie świnie zamknąc mordy.Marek ty pedalska świnio.
                              Yaro ssij se cygaro.Wasze matki żydzi rżnęli:) buhahaha tirówy w dupę sypane:)
                              • terenia.nasweter Re: Kapelan "Solidarnośći" rżnął chłopców na pote 17.08.04, 20:57
                                Na kolana bydlaki przed tym Świętym Człowiekiem !!!!!
                                • Gość: Yaro "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! Brawo IP: *.chello.pl 17.08.04, 21:20
                                  foggg napisała:

> znowu jakiś Słowianin mnie wydymał
                                  > za 1,50 zł walił mnie w srake
                                  > a później kazał mi zrobić sobie loga
                                  > ale mnie mój kurewski ryj boli !
                                  > dupa też !

Mógłbyś nam oszczędzić tych wynurzeń, ty synu bezzębnej Cyganki i nieznanego
                                  ojca ... .
                                  • 666cypis Re: "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! B 18.08.04, 08:53
                                    Yaro ,słuchaj słowiańska szmato,polaczku.DZiś jesteśmy w Zabrzu o godz.19.00
                                    w "wiatraku" na ul .Wolności.Każdy powie ci gdzie to jest.Przyjedż i
                                    przyprowadż tych co myślą tak jak ty.Twoich kolegów ,pierdolonych
                                    cweli.Zobaczymy jaki jesteś odważny.I nie pluj tu w necie ,bo ci sadło z dupska
                                    zerżniętego przez tatusia przelewa się przez krzesełko.Postaw się mi .Solo ci
                                    gwarantuję i zobaczymy co wtedy będziesz mówił chamie z jakiejś polskiej
                                    wiochy.NApinasz się w necie to pokaż jaki jesteś odważny w
                                    rzeczywistości.Kutasi łbie:0
                                    • Gość: Marek Re: "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:09
                                      666cypis napisała:

> masz rację. foggg to folksdojcz i męska kurewka
                                      > ja w "wiatraku" na ul .Wolności (w kiblu) ciagnę laskę
                                      > za 2 złote z połykiem
                                      > a foggg bierze tylko w Arszloch

Kto was wyrzutki polskiego społeczeństwa rzeźbił ?!
                                      • Gość: DiXi Re: "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! B IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 12:14
                                        Arszloch-
                                        buhahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahah
                                        aaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                                        hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
                                        Tchórze!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: Marek Re: "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:23
                                          Gość portalu: DiXi napisał(a):

> Jezdem Arszloch !!!

Wiemy.
                                          • Gość: DIXI Re: "foggg" nareszcie zdobył się na szczerość ! B IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 17:04
                                            marek"Arszloch" buhahahaa vel arschloch napisał:
                                            Mom pempek da dupie i Chuja na czole a jestem gorol i dupcom mie wszyskie
                                            GOROLE!!!!!!
                                            slowiański kutas z wydymaną dupą przez rusa:)
                                            • Gość: DIXI tylko nasza dzioucha ze Ślonska zdobywo medale IP: *.neonet.gliwice.pl 18.08.04, 17:08
                                              dla Górnego Śląska a Wy gorole się uczcie jak walczyć podściepy.A czamu naroz
                                              jedyn z wos zdygoł na propozycja solówy:) tak tak gorol to tchórz:)
                                              • Gość: Marek Polacy leją na was, Niemcy wami pogradzają, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:25
                                                ... a Ślązacy brzydzą wysrać się na was.

Biedni volksdeutsche.
                                                Napinacze w necie.
                                                Wyrzutki trzech narodów.
                                                Tchórzliwa kiła.
                                                • 666cypis he,he.Niemcy nami pogardzają? ale ciulem jesteś 18.08.04, 18:52
                                                  Jesteśmy częścią państwa niemieckiego znajdującego się pod polską okupacją .MY
                                                  naród Śląski jesteśmy integralną częścią wielkiej niemieckiej rzeszy.I teraz
                                                  wchodząc do Ojropy daliście się w chuja zrobić a ty marek słowiański chuju
                                                  będziesz przez nas HANYSÓW olany ciepłym aryjskim moczem:) I stul pysk bo ci
                                                  starą zjebiemy w dupsko:) HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA!
                                                  • Gość: Karol Re: Niemcy nami pogardzają. Ale ciulem jestem IP: *.chello.pl 19.08.04, 06:03
                                                    666cypis napisała:

> Jesteśmy rzygowinami
                                                    > prawdziwi Ślązacy nawet srać na nas nie chcą
                                                    > Polacy nas koniakami przesuwają z miejsca na miejsce
                                                    > Niemcy brzydzą się nami
                                                    > a ja 666cypis ciulem jestem

Daj spokój. My to wszystko wiemy, bidny rozdygotany emocjonalnie chłopcze.
                                                  • Gość: Marek Re: Niemcy nami pogardzają. Ale ciulem jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:39
                                                    Gość portalu: Karol napisał(a):

> 666cypis napisała:
                                                    >
                                                    > > Jesteśmy rzygowinami
                                                    > > prawdziwi Ślązacy nawet srać na nas nie chcą
                                                    > > Polacy nas koniakami przesuwają z miejsca na miejsce
                                                    > > Niemcy brzydzą się nami
                                                    > > a ja 666cypis ciulem jestem
                                                    >
                                                    > Daj spokój. My to wszystko wiemy, bidny rozdygotany emocjonalnie chłopcze.

Karol, lej na tych degenaratów.
                                                  • Gość: DIXI Karol(YARO) marek dwa polskie pedały IP: *.neonet.gliwice.pl 19.08.04, 07:53
                                                    Jeden duży drugi mały!!!!!Dymie wascały Śląsk polskie kurwy:)
    • Gość: Marek DIXI biedna szmata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 10:17
      Czy ktoś zlituje się nad tą niedomytą łajzą.
      • Gość: DIXI marek chooj na resorach i ... IP: *.neonet.gliwice.pl 19.08.04, 10:21
        piszesz o sobie pedałku?
        • marekkutas Re: marek chooj na resorach i ... 19.08.04, 10:35
          marek jestem polska cipa
          żyd mnie jebie bo mam hifa
          niemiec dymie mnie w odbycik
          bo mi nikt nie umi przyciś
          jestem ciulem i pedałem
          bo mam w dupie ciągle wałek
          liże zwieracz memu tacie
          by nie nasrał sobie w gacie
          jestem ciulem i pedałem
          kto mnie spłodził?
          chuj ze stali. dupa mnie swędzi
          dziura świruje
          zerżnie mnie dzisiaj sąsiada wujek
          • tony.soprano3 Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 19.08.04, 15:03
            DIXI napisała:

> marek ! jestem cipa
            > jestem ciulem i pedałem

Marek !
            Nie gadaj z tym wielonickowcem DIXI.
            Nawet nie nasraj mu na jego krostowatty ryj.
            Nie zasłużył sobie na to !
            • Gość: DIXI Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl 19.08.04, 16:04
              tony soprano napisał:
              starą mi rżną a ja nic nie mogę:)
              • Gość: Karol Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.chello.pl 19.08.04, 17:46

> starą mi rżną a ja nic nie mogę:)

To smutne.
                • pan.borysek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 19.08.04, 20:59
                  Gość portalu: Karol napisał(a):

> Gość portalu: DIXI napisał(a):
                  >
                  > > starą mi rżną a ja nic nie mogę:)
                  >
                  > To smutne.
                  Hm.
                  • springerek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 20.08.04, 07:16
                    sprawdzalem i mogę podać dokładny adres na maila( ze wzgl.na regulamin) jednego
                    jełopa ,który wpisuje się pod nickami:
                    -Yaro
                    -Karol
                    -tony soprano
                    -pan borysek
                    ma świetnego admina,facet na moją sugestię podał mi numer domu i nawet
                    telefon:):):)
                    • tony.soprano3 Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 20.08.04, 10:46
                      springerek napisał:

> sprawdzalem i mogę podać dokładny adres na maila( ze wzgl.na regulamin)
                      jednego
                      >
                      > jełopa ,który wpisuje się pod nickami:
                      > -Yaro
                      > -Karol
                      > -tony soprano
                      > -pan borysek
                      > ma świetnego admina,facet na moją sugestię podał mi numer domu i nawet
                      > telefon:):):)

No to na co kurwo czekasz ?!!!
                      Tylko się pośpiesz bo jak skończę ruchać twoją matkę to pójdę się wysrać ((na
                      ciebię malinowy fiucie ).
                      • Gość: DIXI Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl 20.08.04, 11:09
                        jesteś namierzony:) i stul pysk CHOOYU.
                        Zresztą mam propozycję .jak jesteś kibic to pewnoe będziesz na meczu polska-
                        Anglia.Zapraszam do obicia ci gorolskiego ryja:)
                        • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:27
                          Mnie też możesz DIXI cmoknąć w czubek chuja, jak tylko umyjesz swój brudny ryj.

Ja na twoją matkę wejdę zaraz po Tonym, jak tylko on skończy ją wecować w ryj !
                          • 666cypis Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 20.08.04, 12:24
                            Przyjedżcie gorole na Górny Śląsk to wam te polskie brudne ryje obijemy !!!
                            • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 12:52
                              springerek napisał:

jednego
                              >
                              > -Yaro
                              > -Karol
                              > -tony soprano
                              > -pan borysek

No i co kurwo ?!
                              Kiedy wreszcie to podasz, tchórzaczku zasrany !
                              • Gość: DIXI Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 20.08.04, 13:33
                                biedny ciulu przecież ujawnianie takich rzeczy jest niezgodne z regulaminem i
                                karane z tego co wiem.No ale ty jesteś chuj na kaczych łapach i slowiańska
                                cipa:)
                                Przyjedż na mecz do Chorzowa i powiedz kim jesteś to ci ten gorolski ryj
                                obijemy:)
                                • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:02
                                  Głupia gnido jebana w ryj !

Ja cię kurwo upoważniam do podania moich danych osobowych.
                                  Chwaliłeś się śmieciu, że je znasz to je podaj, zaropiały hanysku !
                                  • 666cypis Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 20.08.04, 14:35
                                    jak Dixi mo podać twój anschrift jak go zno springerek? Ciepnij sie synek na
                                    gleba to ci tako zola zasadza w tyn pieprzony gorolski ryj ,że ci fater do dom
                                    bydzie nosił jabole:)
                                    Jebać goroli ich cołki Ślonsk pierdoli!!!!!
                                    • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:41
                                      666cypis napisała:

> jak Dixi mo podać twój anschrift jak go zno springerek?

DIXI, piszesz pod różnymi nickami, kurwo.
                                      Ale zawsze zostaniesz biednym, głodnym i obdratym hanyskiem bez przyszłości.
                                      Polacy czasem się nad taką pokraką może i ulitują, ale dla Niemców jesteś tylko
                                      Abfall & Abwasser !

• Gość: DIXI Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 20.08.04, 15:57
                                        też cie pozdrawiam
                                        • Gość: Karol Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.chello.pl 20.08.04, 22:50
                                          springerek napisał:

jednego
                                          >
                                          > -Yaro
                                          > -Karol
                                          > -tony soprano
                                          > -pan borysek

No to na co męska ruro czekasz ?!

PS
                                          Nie licz na to, że cię DIXI znowu wyrucham w szamot. Za bardzo się ślinisz.
                                          • Gość: DIXI Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl 21.08.04, 07:57
                                            stul pysk polaczku
                                            • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 14:53
                                              Już się wysrałem na DIXI. To dobry ciągle głodny chłopiec. Starannie wylizał mi
                                              odbyt.
                                              • schlesienohnegorolen widza ,że som tu typowo polskie.... 21.08.04, 15:40
                                                zwykłe pierdolone kurwy.Marek widzę ,że po polsku świecisz swoją
                                                inteligencją.Gratuluję Polsce takich ludzi.Rozwijaj się Polsko z takimi jak
                                                on.A grają polaczki w fussbal tak jak marek tu pisze.Na tym samym poziomie:)
                                                • tony.soprano3 Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 21.08.04, 17:00
                                                  Niemcy nimi gradzą i srają u siebie na Aussiedlerów, Polacy ich się wstydzą, a
                                                  prawdziwi Ślązacy chętnie by ich wytłukli.
                                                  Takie kurwy jak ten wielonickowiec DIXI.
                                                  • Gość: Karol Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.chello.pl 22.08.04, 09:52
                                                    tony.soprano3 napisał:

> Niemcy nimi gradzą i srają u siebie na Aussiedlerów, Polacy ich się wstydzą,
                                                    a
                                                    > prawdziwi Ślązacy chętnie by ich wytłukli.
                                                    > Takie kurwy jak ten wielonickowiec DIXI.
                                                    Fakt.
                                                  • Gość: DIXI2 bo z Gliwic Obraz polaczka na świecie IP: *.neonet.gliwice.pl 22.08.04, 19:44
                                                    Angilcy i Francuzi ich wiecznie w chuja robią,u Niemców i Amerykanów kible
                                                    czyszczą i truskawki zbierają,rusy ich w chuja robili przez 50 lat a teraz
                                                    rządzą nimi w półświatku i robią jak chcą w polityce.U Izraela zapierdalają na
                                                    plantacjach i dymią ich na kasie ,Na dworcu w Londynie zagrzybiałe skarpety
                                                    kiszą i suszą brudne podkoszulki.Na całym świecie polaczek to tania siła
                                                    robocza i powód do pogardy.We włoszech polskie kobiety grają za pól darmo w
                                                    pornolach ze zwierzętami. Takich kawałów obrażających polaczków w usa nie
                                                    słyszałem na całym świecie a le te kurwy czepiają się Ślązaków bo nikogo
                                                    silniejszego nie znależli i boją się szczekać bo kurwom kaganiec założą i w
                                                    dupę bombę wsadzą.Jebać goroli !!!!!!
                                                    I darujcie sobie odpowiedzi bo są śmieszniejsze niż żydowskie kawały o was
                                                    boroki:)
                                                  • pan.borysek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 22.08.04, 20:01
                                                    Niewykształcony, bezrobotny i bez przyszłości.
                                                    Parę euro zarobił w reichu jak obciagał po toaletach dworcowych, ale już się
                                                    znudził Niemcom.
                                                    Ślązacy się go wstydzą, a Polacy z łaski pierdzą mu w jego głupawy ryj.
                                                    I tyle ma z życia, ta biedna gnida DIXI ... .
                                                  • Gość: DIXI2 bo z Gliwic Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neonet.gliwice.pl 22.08.04, 20:38
                                                    cały świat polaczka w dupę dymie a on się wyżywa na Ślązaku.Tylko pisze i pisze
                                                    i pisze...........
                                                  • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:04
                                                    Gość portalu: DIXI2 bo z Gliwic napisał(a):

> cały świat polaczka w dupę dymie a on się wyżywa na Ślązaku.Tylko pisze i
                                                    pisze
                                                    >
                                                    > i pisze...........

Ty DIXI (ależ pedalski nick) nie jesteś Ślązakiem ! Ty jestes tylko glutem.
                                                    Pogardzanym przez Polaków, Ślązaków i Niemców !
                                                  • chicka6 Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 23.08.04, 09:43
                                                    he ,jak czytam marek twoje wpisy te i pod innymi nickami to wydaje mi się że
                                                    jako polak ,typowa świnia i cham nie masz kobiety i dlatego jesteś żałosny.żal
                                                    mi cię bardzo jako geja:(((
                                                  • henry.morgenthau_jr Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. 23.08.04, 19:16
                                                    marek ty cipo:)ale jadą z tobą Ślązaki! jesteś zero:)
                                                  • Gość: Marek Re: Biedny DIXI. Typowy niepełnosprytny jełop. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:44
                                                    henry.morgenthau_jr napisała:

> marek jestem zero !
                                                    > nasraj na mnie proszę !!!

Nie licz cioto na to !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka