vampi_r Re: vampi jak ci sie podobał 15.01.04, 15:12 To byłeś ty? A myślalem, że jesteś facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dziękuję za twój rękaw. 16.01.04, 12:17 przestań, nie stać cię na swój? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Dziękuję za twój rękaw. 16.01.04, 13:41 Coś riposty ci nie wychodzą ostatnio..... zreszta ja nie pamiętam, żeby kiedykolwiek ci wychodziły. Stać mnie na swój, ale twój i tak jest juz zasmarkany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Dziękuję za twój rękaw. IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 20:19 goś się, nie zamierzam sie wysilac na takiego pętaka. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Dziękuję za twój rękaw. 19.01.04, 11:22 Aha. mrecku, pokaż mi gdzie i kiedy ubliżałem ci, gdzie i kiedy użyłem wobec ciebie jakiegokolwiek słowa obraźliwego. A ciebie nieraz nie ma przez pół roku, a w jednym z pierwszych postów jaki piszesz po ponownym pojawieniu się, od razu odnosisz się do mnie. I to od razu sięgasz do mojego rozporka lub zawsze używasz wobec mnie jakichś swoich wydzielin. Opanuj się człowieku. Bo twój rynsztokowy poziom i język jakiego używasz wcale nie pasują do poziomu plazy. A jeśli aż tak bardzo jesteś opanowany przez demony przeszłości, to własnie oznacza, że jednak nie rozwijasz się. Jedyne, co umiesz i co reprezentujesz to własnie poziom rozporkowy. Brawo za inteligencję i zasób słów. Masz u mnie plusa. I jeszcze jedno, mrecku, ja też cię kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dziękuję za twój rękaw. 19.01.04, 12:49 e-e, wampi, nie lamentuj, jesteś duzym chłopcem, a rozporki istnieją w twojej wyobraźni. wystarczająco upieprzyłeś swego czasu moje "bycie" na forum, żeby mogło ci byc zapomiane. nie chce mi sie odnosić szczególowo do twoich tekstów. ziewam. nie przypisuj mi słów i czynów których nie wypowiedziałem i nie popełniłem. przecież nie olałem ciebie wampi dosłownie (czy jednak... ?). Nie lubię ciebie i nie będę udawał dla jakiejś rorowatej poprawności politycznej, ze jest inaczej. nie musisz mnie wyzywać. aha, w sprawie poziomu plaży nie masz sobie nic do zarzucenia? nie chce mi sie gmerać ty mikołaju, agatko, i co tam jeszcze? i po prawdzie roro co mi zrobisz? zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Dziękuję za twój rękaw. 19.01.04, 14:10 mreck napisał: > e-e, wampi, nie lamentuj, jesteś duzym chłopcem, a rozporki istnieją w twojej > wyobraźni. > wystarczająco upieprzyłeś swego czasu moje "bycie" na forum, żeby mogło ci byc > zapomiane. Więc jednak. To demony przeszłości nie dają ci spokoju. I co? Teraz co nie wejdziesz na plażę, to musisz wracać do jakichś zapomnianych historii sprzed 2 lat z okładem? > > nie przypisuj mi słów i czynów których nie wypowiedziałem i nie popełniłem. > przecież nie olałem ciebie wampi dosłownie (czy jednak... ?). Nie lubię ciebie > i nie będę udawał dla jakiejś rorowatej poprawności politycznej, ze jest > inaczej. > nie musisz mnie wyzywać. > aha, w sprawie poziomu plaży nie masz sobie nic do zarzucenia? nie chce mi sie > gmerać ty mikołaju, agatko, i co tam jeszcze? > i po prawdzie roro co mi zrobisz? zdjęcie? Nie. zrobię ci kuku. A więc, nawet jakbyś szukał, to nie znajdziesz żadnych moich obraźliwych odzywek wobec ciebie. Natomiast ty, za każdym swoim ponownym pojawieniem się szukasz zaczepki. Przez wiele miesięcy to ignorowałem. I nadal będę ignorował. Chciałem wyzwać cię na ubita ziemię, by nieco rozruszać towarzycho plażowe, bo plaża znów zaczęła przeżywać okres "nicniedziania się". Liczyłem na inteligentną szermierkę słowną. Przeliczyłem się. Ty sprowadziłeś znów wszystko do poziomu wydzielin. W tej dziedzinie nic się w tobie nie zmieniło - grasz starą i ograną płytą. > nie chce mi sie odnosić szczególowo do twoich tekstów. ziewam. Ależ nic nie stoi na przeszkodzie - posiadanie użytkownika w forum GW daje ten przywilej, że można robić tak, by czyjeś posty stały się niewidoczne. I ja właśnie za chwilę to uczynię z twoim nickiem. Tak więc nie wysilaj się i nie odpisuj. Zauważ, że ja od lat nigdy nie włazę w twoje wątki. Więc czemu ty włazisz w moje, skoro tak cię to nudzi? Tkwij nadal w roku 2001, jeśli nie zauważyłeś, że zarówno w tej dacie, w tym forum, jak i u mnie, nastąpiły znaczne zmiany. Pozdrawiam cię serdecznie. Twój wielbiciel - Roro Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Dziękuję za twój rękaw. 19.01.04, 14:52 vampi_r napisał: > Chciałem wyzwać cię na ubita ziemię, by nieco rozruszać towarzycho plażowe, bo > plaża znów zaczęła przeżywać okres "nicniedziania się". Za tę wątpliwej jakości rozrywkę z góry dziekuję. Już chyba lepsze "nicniedzienie się". Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda jeśli można się wtrącić... 19.01.04, 13:05 ...w tą uroczą wymianę zdań, to mam propozycję: dajcie sobie wzajem ignora, i zajmijcie przyjemniejszymi rzeczami niż wzajemne sobie dopieprzanie... co może wyjść z korzyścią zarówno dla Was, jak i dla forum Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: jeśli można się wtrącić... 19.01.04, 13:48 czarnajagoda napisała: > ...w tą uroczą wymianę zdań, to mam propozycję: dajcie sobie wzajem ignora, i > zajmijcie przyjemniejszymi rzeczami niż wzajemne sobie dopieprzanie... co może > wyjść z korzyścią zarówno dla Was, jak i dla forum Jagódko !!! Czy ja już mówiłem, że cię kocham? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: jeśli można się wtrącić... 19.01.04, 14:20 jeszcze nie, ale miło to słyszeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jeśli można się wtrącić... 19.01.04, 18:34 uj wampi, masz alergię na mrecka, widzę. cóż. piszesz trochę za długie texty. przynudzasz. nie chce mi sie tego czytać. roro, nic do ciebie nie mam. nie ty mnie nie irytujesz. ty nawet mnie nie obchodzisz, ja ciebie staram się Ciebie nawet niezauważać, ale wampi... ty piszesz takie głupie teksty. no żal ciebie chłopaku. po prostu żal. mreck pełen współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: jeśli można się wtrącić... 21.01.04, 14:32 mreck, ty chyba rzeczywiscie cierpisz na kompeks małego rora Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: jeśli można się wtrącić... 21.01.04, 15:24 O! ekshumujesz Vampi rora_ z powodu, że Vampi mrecka formalnie i z premedytacjom nie widzi? Nie ma to jak być w zgodzie z sobomsamym :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: jeśli można się wtrącić... 21.01.04, 15:31 jeśli to prawda, to wkrótce lista niewidzialnych Mrecka znacząco się wydłuży hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: jeśli można się wtrącić... 21.01.04, 15:51 Yhy, Zaprawdę, ci oczyma wiary widzieć będą. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: jeśli można się wtrącić... 21.01.04, 18:24 A czy proroctwa nie wspominały nic n/t powtórnego przyjscia Mrecka? Znaczy czy rozumieć należy, iż ślepi widzą, umarli powstają z martwych tak sami z siebie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jeśli można się wtrącić... 22.01.04, 09:16 wspominały ino mam to szczęsie że zawsze wdepnę, w cóś, tz "it" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampi_r Re: jeśli można się wtrącić... IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 23.01.04, 17:38 ignatz napisał: > jeśli to prawda, to wkrótce lista niewidzialnych Mrecka znacząco się wydłuży hyhy aha. Tylko szkoda, kurdę, że aby stać się niewidzącym mrecka, trzeba się logonować. Gość jest wszystkowidzący. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: jeśli można się wtrącić... 24.01.04, 12:52 to się loguj i nie marudź... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jeśli można się wtrącić... 24.01.04, 18:20 no, marudzi, pętak jeden. ;) Odpowiedz Link Zgłoś