Dodaj do ulubionych

My s rana fstrieczilis .....

24.11.06, 22:23
I s rana razajdziomsaaaa ....!
Obserwuj wątek
    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:27
      szefu13 napisał:

> I s rana razajdziomsaaaa ....!

I budjem plakat' gorjaczimi sljozami - ach zizn'! ;)
      • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:35
        Nikto plakat' nie budiet!
        Ech żyzń swołocz nastojaszcza!
        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:55
          szefu13 napisał:

> Nikto plakat' nie budiet!
          > Ech żyzń swołocz nastojaszcza!

U nas slozy wsjegda i wjezdje w gotowkie - stakan wodki wypijom to i plakat' budjem!

Prjakljata zizn' no my jejo tak ljubim, szto uchniem! :)
          • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:01
            Wodku wypijom! No plakat' nie budiem ....
            Posmotrim, podumajem, ułybniomsa i pokażem zuby!
            Proklataja nasza żyzń, no my jejo prożijom do konca!
            • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:03
              szefu13 napisał:

> Wodku wypijom! No plakat' nie budiem ....
              > Posmotrim, podumajem, ułybniomsa i pokażem zuby!
              > Proklataja nasza żyzń, no my jejo prożijom do konca!

Mozet' byt' rjewol'uciju kakyju to sdjelajem, sztoby umirat' za szto bylo?
              • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:18
                Wołk nie budiet diełat' riewalucyi,
                Wołk nie budiet, nie dołżen, nie możet,
                Bot takaja nasza wołczaja żyzń ....
                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:24
                  szefu13 napisał:

> Wołk nie budiet diełat' riewalucyi,
                  > Wołk nie budiet, nie dołżen, nie możet,
                  > Bot takaja nasza wołczaja żyzń ....

Gospodi pomiluj! A gd'je wy wolkow widit'je? U nas tol'ko med'wjedi i mjed'wiedi....
                  • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:28
                    Wysockij pieł o lubwi, o wołkach, o sportie, o wojnie, o ludjach i o rewolucyi
                    kulturnoj towariszcza Mao.
                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:53
                      szefu13 napisał:

> Wysockij pieł o lubwi, o wołkach, o sportie, o wojnie, o ludjach i o rewolucyi
                      > kulturnoj towariszcza Mao.

I toze o kapitanie Kuku on pjol!
                      • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:09
                        Da! Za szto Aborygieny sjeli Kuka? Ni za szto, choroszyj był, to sjeli.
                        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:11
                          szefu13 napisał:

> Da! Za szto Aborygieny sjeli Kuka? Ni za szto, choroszyj był, to sjeli.

A posl'je ob'jeda gimnastiku sd'jelali, wot wsjo!
                          • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:15
                            Wysockij pieł toże o Dżinie, katoroj był specjalist! ....
                            • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:17
                              szefu13 napisał:

> Wysockij pieł toże o Dżinie, katoroj był specjalist! ....

I o swini kotoraja byla swin'joj....!
                              • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:22
                                I o podwodnoj łodkie ........
                                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:30
                                  szefu13 napisał:

> I o podwodnoj łodkie ........

I o archeouogach....
                                  • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:10
                                    I o skałałazkie ... heheheh...
                                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:24
                                      szefu13 napisał:

> I o skałałazkie ... heheheh...

I o stjulardjesje - princ'esje..... i o drugie kotoryj pojechal w Magadan...
              • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:23
                Da, da, Marija! Ja toże tak dumaju! Idjom? Anu dawaj!
                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:26
                  Gość portalu: EWa napisał(a):

> Da, da, Marija! Ja toże tak dumaju! Idjom? Anu dawaj!

S pies'nioj ili b'jez?
                  • woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:29
                    > ili b'jez?

Mała uwaga: po "b" nie ma apostrofu :)
                    • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:30
                      To zależy od dialektu ....
                      • woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:31
                        Aha :)
                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:32
                      woda.woda napisała:

> > ili b'jez?
                      >
                      > Mała uwaga: po "b" nie ma apostrofu :)

Nie ma? A ja nie apostrofuje a nastojasz'cz'io b' zmiekcz'jam! ;)
                      • woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:33
                        Już wiem. Taki dialekt :)
                        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:35
                          woda.woda napisała:

> Już wiem. Taki dialekt :)

Idiol'jekt! ;)
                  • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:30
                    Poszła Dunia w pomidory? ....
                    Czy też: WOJNA ETO NARRRRRRRODNAJA! ...
                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:34
                      szefu13 napisał:

> Poszła Dunia w pomidory? ....
                      > Czy też: WOJNA ETO NARRRRRRRODNAJA! ...

Wstawaj strana ogromnaja....!

ili

Miljen'ki ty moj, wozmi mjen'ja s soboj....:)
                      • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:40
                        " i tam w kraju daliokom,
                        ja budu tibie żenoj"
                        sralis mazgalis - takiej rewolucji, to my robic nie będziemy,
                        nie po to my s rana fsrieczilis i s rana razajdiomsa, żeby teraz taki kołchoz
                        odwalić ...
                        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:46
                          szefu13 napisał:

> " i tam w kraju daliokom,
                          > ja budu tibie żenoj"

Niet' - *budu t'jeb'ja c'uz'oj!*

> sralis mazgalis - takiej rewolucji, to my robic nie będziemy,
                          > nie po to my s rana fsrieczilis i s rana razajdiomsa, żeby teraz taki kołchoz
                          > odwalić ...

Nie po to bedziemy robic rewolucje zeby kolchoz odwalac - z kolchozu to my
                          wlasnie wyjsc chcemy!!!
                        • kochanica-francuza Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:47
                          ja s wami wstrieczu zawtra, do swidanja

żenśzczyna francuskowo liejntanta
                          • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:52
                            kochanica-francuza napisała:

> ja s wami wstrieczu zawtra, do swidanja
                            >
                            > żenśzczyna francuskowo liejntanta

Nasza strana ogromnaja nikogda Francuzu otdana nie bud'jet'!! Szpionom, goworimy
                            NIET!!!
                            • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:03
                              Spakojna, nikakij Francuz nie chotiet cełoj strany! On tolka chotiet swaju
                              żenszczinu .... a Ty cziewo iz etimi szpionami? Ty iz PIS-u?
                              • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:10
                                szefu13 napisał:

> Spakojna, nikakij Francuz nie chotiet cełoj strany! On tolka chotiet swaju
                                > żenszczinu .... a Ty cziewo iz etimi szpionami? Ty iz PIS-u?

K zaz'al'jeniju, ja nie iz pisa! A moz'et' byt' wy iz pisa?
                                • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:14
                                  A Hospodyn pomyłuj! Iz kakowo PIS-a! A tfu!
                                  • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:40
                                    szefu13 napisał:

> A Hospodyn pomyłuj! Iz kakowo PIS-a! A tfu!

W z'izn'ji wsjo mozet slucz'itsja!
                                    • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:12
                                      Gawari za siebie ...
                                      • kochanica-francuza Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:05
                                        szefu13 napisał:

> Gawari za siebie ...
                                        za siebia?
                                        • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 19:54
                                          Chcesz w ucho Pani Profesor? heheheheh...
                                    • kochanica-francuza Wy dumajete tol`ko o kakom-to pis`je... 25.11.06, 17:06
                                      U nas w Britannjii niet nikakogo pisa!
                                      • marysia_b Re: Wy dumajete tol`ko o kakom-to pis`je... 25.11.06, 17:27

> U nas w Britannjii niet nikakogo pisa!

A wy dumajet'je, szto u nas jest'?! U nas tolko PS jest'...
                                        • kochanica-francuza A "Grażdanskaja Płatforma"??? 25.11.06, 22:37

> A wy dumajet'je, szto u nas jest'?! U nas tolko PS jest'...
                                          A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie!
                                          • marysia_b Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:44

> A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie!

On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia byl
                                            djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;)))
                                            • kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:48

> On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia byl
                                              > djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;)))

Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu...
                                              • kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:49

>
                                                > > On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia
                                                > byl
                                                > > djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;)))
                                                >
                                                > Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu...

eee, kołbasu... cholera, " klobasa" była w menu Czechów na campingu i myli mi
                                                się ;-)
                                              • marysia_b Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:50

> Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu...

B'jez nienuz'noj pokupki!
                                                • kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:55
                                                  .
                                                  >
                                                  > B'jez nienuz'noj pokupki!

Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-)
                                                  • marysia_b Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:59

> Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-)

Nado okoncz'it fakult'jety nienuz'nych vjesz'cz'i.... :)))
                                                  • kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 23:00
                                                    marysia_b napisała:

> kochanica-francuza napisała:
                                                    >
                                                    > > Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-)
                                                    >
                                                    > Nado okoncz'it fakult'jety nienuz'nych vjesz'cz'i.... :)))

Ob`iazatielno!
                                            • kochanica-francuza On toże sumaszedszyj ili niet? ;-) 25.11.06, 22:55
                                              • marysia_b Nu, konieszno, so ws'jom takoj ! ;))) 25.11.06, 23:01
                                          • Gość: ;) Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:58

> A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie!

Kak Utki ;)
                                            • kochanica-francuza Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? 25.11.06, 23:01

> Kak Utki ;)

No Blier pierwyj naczał. ;-) A wasz Alieksandr toże Amierikie w żopu wchodił, a
                                              nie był utka. :-PPP
                                              • Gość: ;) Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:13

>
                                                > > Kak Utki ;)
                                                >
                                                > No Blier pierwyj naczał. ;-) A wasz Alieksandr toże Amierikie w żopu wchodił,
                                                a
                                                > nie był utka. :-PPP

Konieczno! On toże. Możet byt' po etomu szto s niewo toże niepłochaja.
                                                Anałogiczno ;)
                                                • Gość: ;) Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:14
                                                  .
                                                  • kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:19
                                                    Utka eto niepłochaja ptica? Utki na wodje oczen` płochyje.
                                                  • Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:22
                                                    Uj! Wiżu ja, szto Ty mnie niesawsiem poniała;)
                                                  • kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:28
                                                    Gość portalu: ;) napisał(a):

> Uj! Wiżu ja, szto Ty mnie niesawsiem poniała;)
                                                    Niepłochyj = nie szybki = wolny. Jeśli masz na myśli "powolny umysłowo" , to
                                                    niepłochyj się ma do tego jak określenie "kot" do krowy.
                                                  • Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:43
                                                    Płocho= źle
                                                    Niepłoch= niezły

Cziuwstwuju siebia płocho- źle się czuję.

Niepłachoj= niezły, niekiepski , ,,niewąski''. O to mi chodziło.

Niedagawor ;) Izwinitie :)

• kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:58

>
                                                    > Niedagawor ;) Izwinitie :)
                                                    >
                                                    Pardon. Widzę, ile ruskiego zapomniałam. :-(((
                                                  • Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:42
                                                    Odpowiadasz na :

>
                                                    > >
                                                    > > Niedagawor ;) Izwinitie :)
                                                    > >
                                                    > Pardon. Widzę, ile ruskiego zapomniałam. :-(((

Ja toże mnooooga zabył :)
                                                  • kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 26.11.06, 17:22

>
                                                    > Ja toże mnooooga zabył :)
                                                    Wy mnoże zapomnieli czem ja. :-(((
      • Gość: ant Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.06, 20:02
        nie budziem plakat', my kulturnyj narod, job twoja mat'. !!!
        :))
    • woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:31
      Cicho! Juz po 22. Spać, a nie pijackie śpiewki wyprawiać!
      • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:55
        Anu dawaj, spiejom czto nibud`: a ja idu , szgaju pa maskwie...
        • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:55
          i jeszczo: uwiezu tiebia ja w tajgu, uwiezu...
        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:57

> Anu dawaj, spiejom czto nibud`: a ja idu , szgaju pa maskwie...

A ja daz'e w dol' po Pit'jerskoj! Moskwa sl'jozam nie wjerit' i rjewol'jucji
          nieprijatna!
          • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:05
            ... tancujut cary,
            damy, bojary,
            eta ljubow' maja! ....
            • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 00:07
              Pust` wsiegda budiet sołnce...
            • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:15
              szefu13 napisał:

> ... tancujut cary,
              > damy, bojary,
              > eta ljubow' maja! ....

Uz'e nie tancujut! Razgromili atamanow, razgonili wojewod...!!!
              • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:19
                I wot komunisticzeskaja swołocz! ... Tolka ubiwat' i niczewo choroszewo nie
                diełat' ...
                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:28
                  szefu13 napisał:

> I wot komunisticzeskaja swołocz! ... Tolka ubiwat' i niczewo choroszewo nie
                  > diełat' ...

Nas komunizma dorogoj priamoj partija nasza wjedjot!
                  • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:16
                    S bohom! Iditie dalieko ot sjuda ....
                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:29
                      szefu13 napisał:

> S bohom! Iditie dalieko ot sjuda ....

Nie pojdu! Daz'e i k'cz'jortu nie pojdu!
    • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:13
      No szto by ni bud', szto to okanczajetsa ....
      • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 00:14
        Eh, skuczno i grustno i niet kamu mordu obit`...spat` nada! idu.
        • yoma Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:33
          Iiiiiiiiiiiii wot tiepier' ja umiraju...
          • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:38
            yoma napisała:

> Iiiiiiiiiiiii wot tiepier' ja umiraju...

Jesz'cz'jo nie umiraj - moz'et' byt' intjer'jesno!!!
            • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:15
              Nikto nie budiet umirat'!
              Wodku nada wypit' i żyzń za roż chwatat'!
              • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:30
                szefu13 napisał:

> Nikto nie budiet umirat'!
                > Wodku nada wypit' i żyzń za roż chwatat'!

Luczsze z'izn' za roz' chwatat' cz'jem muz'a...!
                • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 16:37
                  Heheheheh... mużja eta opastno ...
    • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 20:51
      vot priekrasnie, samyje nastojaszczije ruski liudzi, tolka paczemu wy w
      matiuszku rassiju takoje płochoje mjaso dawatie, Paljaki?
      • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 21:06
        33qq napisał:

> paczemu wy w matiuszku rassiju takoje płochoje mjaso dawatie, Paljaki?

Eto prosto - sztoby ich otrawit'!
        • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 21:28
          Wsiech? Pacziemu? Giermańcow troitie!
          • Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:00
            Nu, ja toże ni chiera nie panimaju? Zaczem russkich, a nie drugich, na
            primier???
            • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:24

>Zaczem russkich, a nie drugich, na
              > primier???

Drugich toze, no oni esz'cz'io tak gromko nie gowor'iat ob etom.
              • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:29
                Nu, niech tolko prijedut na ich wokzały żeleznodirożne naszie transporty iz
                tuszonkom i swininom...
                • Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:33
                  33qq napisał:

> Nu, niech tolko prijedut na ich wokzały żeleznodirożne naszie transporty iz
                  > tuszonkom i swininom...

Skatiert'iu, skatiert'iu dal'nij put' stielitsa
                  I upirajetsa priama w niebaskłon
                  Każdomu, każdomu w łuczszeje wieritsa
                  Katitsa katitsa gałuboj wagon.....s polskoj tuszonkoj;)
              • Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:53
                marysia_b napisała:

>
                > Drugich toze, no oni esz'cz'io tak gromko nie gowor'iat ob etom.

Dumajesz? A mnie każetsa, szto my tol'ka z russkich tak bridozna paszutili.
                Wot, szutka! Job jejo mat'!
                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:56

> Dumajesz? A mnie każetsa, szto my tol'ka z russkich tak bridozna paszutili.
                  > Wot, szutka! Job jejo mat'!

Ja tol'ko siz'u i dumaju, szto za polskoju kolbasu nikto na zapad'je umirat' nie
                  bud'jet' ;)
                  • Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:03
                    marysia_b napisała:

> Gość portalu: ;) napisał(a):

>
                    > Ja tol'ko siz'u i dumaju, szto za polskoju kolbasu nikto na zapad'je umirat'
                    ni
                    > e
                    > bud'jet' ;)

Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadkie :)
                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 23:07

> Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadkie :)

Ja tol'ko b'jespokojus', szto na zapad'je polskoj kolbasoj ruskich szpionow
                      budut otrl'jawiat! ;)

• Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:17
                        marysia_b napisała:

> Gość portalu: ;) napisał(a):
                        >
                        > > Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadki
                        > e :)
                        >
                        > Ja tol'ko b'jespokojus', szto na zapad'je polskoj kolbasoj ruskich szpionow
                        > budut otrl'jawiat! ;)

Nieeeet. Russkich szpionow tol'ka radijoaktiwnom sushi ;)
                        >
                        • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 23:30
                          Snowa o szpionach? Nu wot, za rodinu! Na boj!
                        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 23:32

> Nieeeet. Russkich szpionow tol'ka radijoaktiwnom sushi ;)

Nie uwierju, szto ruskije szpiony jez'edniewno suszi kuszajut, na uz'yn! ;)
                          • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 23:37
                            wot intieresna: szto kuszajet charoszij szpion?
                            • Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:39

> wot intieresna: szto kuszajet charoszij szpion?

Dobroje utro!

Wsio, kromie sushi ;)
                              • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 17:07
                                Priwiet! Zaczem szpiony nie kuszajut suszi?
                                • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 17:33

> Priwiet! Zaczem szpiony nie kuszajut suszi?

Japonskije szpiony mogut kuszat suszi; inostrannyje szpiony w Japonji toz'e mogut!
                                  • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 17:59
                                    A Kitajce, czto z Kitajcami, im dołżno niczewo kuszat' i niczewo zawtrakat',
                                    Kitajcuf wsio takoje za mnogo.
                                    • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:01
                                      33qq napisał:

> A Kitajce, czto z Kitajcami, im dołżno niczewo kuszat' i niczewo zawtrakat',
                                      > Kitajcuf wsio takoje za mnogo.

Koszki, sobaczki....
                                      • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:18
                                        Nu da, zabył. Nikagda ja nie jeł tak charoszych sobacziek z kipiatku kak w Kitaju
                                        • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:22
                                          33qq napisał:

> Nu da, zabył. Nikagda ja nie jeł tak charoszych sobacziek z kipiatku kak w Kita
                                          > ju

Koszki toze wkusnyje?
                                          • 33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:25
                                            Na koszki ja nie popał.
                                            Nu, nicziewo, u mienia jeśt' granatok możet mnie na ryby dołżno iti
                                            • marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 19:28
                                              33qq napisał:

> Na koszki ja nie popał.

My uz'e odin raz o koszkach rozgawarywali ;) Moju koszku ja tak ljubl'ju sztoby
                                              jejo i sjela kak aborygeny kuka ;)

> Nu, nicziewo, u mienia jeśt' granatok możet mnie na ryby dołżno iti

Na ryby wjecz'erom?
                                      • Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 18:19
                                        Ach, toże spirt i ogórcy! Kak wkustna!
                                        • szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 20:03
                                          Tiepier jeszczo Beaujolais Nouveau nada pit' nie spirit ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka