szefu13 24.11.06, 22:23 I s rana razajdziomsaaaa ....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:27 szefu13 napisał: > I s rana razajdziomsaaaa ....! I budjem plakat' gorjaczimi sljozami - ach zizn'! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:35 Nikto plakat' nie budiet! Ech żyzń swołocz nastojaszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:55 szefu13 napisał: > Nikto plakat' nie budiet! > Ech żyzń swołocz nastojaszcza! U nas slozy wsjegda i wjezdje w gotowkie - stakan wodki wypijom to i plakat' budjem! Prjakljata zizn' no my jejo tak ljubim, szto uchniem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:01 Wodku wypijom! No plakat' nie budiem .... Posmotrim, podumajem, ułybniomsa i pokażem zuby! Proklataja nasza żyzń, no my jejo prożijom do konca! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:03 szefu13 napisał: > Wodku wypijom! No plakat' nie budiem .... > Posmotrim, podumajem, ułybniomsa i pokażem zuby! > Proklataja nasza żyzń, no my jejo prożijom do konca! Mozet' byt' rjewol'uciju kakyju to sdjelajem, sztoby umirat' za szto bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:18 Wołk nie budiet diełat' riewalucyi, Wołk nie budiet, nie dołżen, nie możet, Bot takaja nasza wołczaja żyzń .... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:24 szefu13 napisał: > Wołk nie budiet diełat' riewalucyi, > Wołk nie budiet, nie dołżen, nie możet, > Bot takaja nasza wołczaja żyzń .... Gospodi pomiluj! A gd'je wy wolkow widit'je? U nas tol'ko med'wjedi i mjed'wiedi.... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:28 Wysockij pieł o lubwi, o wołkach, o sportie, o wojnie, o ludjach i o rewolucyi kulturnoj towariszcza Mao. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:53 szefu13 napisał: > Wysockij pieł o lubwi, o wołkach, o sportie, o wojnie, o ludjach i o rewolucyi > kulturnoj towariszcza Mao. I toze o kapitanie Kuku on pjol! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:09 Da! Za szto Aborygieny sjeli Kuka? Ni za szto, choroszyj był, to sjeli. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:11 szefu13 napisał: > Da! Za szto Aborygieny sjeli Kuka? Ni za szto, choroszyj był, to sjeli. A posl'je ob'jeda gimnastiku sd'jelali, wot wsjo! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:15 Wysockij pieł toże o Dżinie, katoroj był specjalist! .... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:17 szefu13 napisał: > Wysockij pieł toże o Dżinie, katoroj był specjalist! .... I o swini kotoraja byla swin'joj....! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:22 I o podwodnoj łodkie ........ Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:30 szefu13 napisał: > I o podwodnoj łodkie ........ I o archeouogach.... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:10 I o skałałazkie ... heheheh... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:24 szefu13 napisał: > I o skałałazkie ... heheheh... I o stjulardjesje - princ'esje..... i o drugie kotoryj pojechal w Magadan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:23 Da, da, Marija! Ja toże tak dumaju! Idjom? Anu dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:26 Gość portalu: EWa napisał(a): > Da, da, Marija! Ja toże tak dumaju! Idjom? Anu dawaj! S pies'nioj ili b'jez? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:29 > ili b'jez? Mała uwaga: po "b" nie ma apostrofu :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:30 To zależy od dialektu .... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:32 woda.woda napisała: > > ili b'jez? > > Mała uwaga: po "b" nie ma apostrofu :) Nie ma? A ja nie apostrofuje a nastojasz'cz'io b' zmiekcz'jam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:33 Już wiem. Taki dialekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:35 woda.woda napisała: > Już wiem. Taki dialekt :) Idiol'jekt! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:30 Poszła Dunia w pomidory? .... Czy też: WOJNA ETO NARRRRRRRODNAJA! ... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:34 szefu13 napisał: > Poszła Dunia w pomidory? .... > Czy też: WOJNA ETO NARRRRRRRODNAJA! ... Wstawaj strana ogromnaja....! ili Miljen'ki ty moj, wozmi mjen'ja s soboj....:) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:40 " i tam w kraju daliokom, ja budu tibie żenoj" sralis mazgalis - takiej rewolucji, to my robic nie będziemy, nie po to my s rana fsrieczilis i s rana razajdiomsa, żeby teraz taki kołchoz odwalić ... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:46 szefu13 napisał: > " i tam w kraju daliokom, > ja budu tibie żenoj" Niet' - *budu t'jeb'ja c'uz'oj!* > sralis mazgalis - takiej rewolucji, to my robic nie będziemy, > nie po to my s rana fsrieczilis i s rana razajdiomsa, żeby teraz taki kołchoz > odwalić ... Nie po to bedziemy robic rewolucje zeby kolchoz odwalac - z kolchozu to my wlasnie wyjsc chcemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:47 ja s wami wstrieczu zawtra, do swidanja żenśzczyna francuskowo liejntanta Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:52 kochanica-francuza napisała: > ja s wami wstrieczu zawtra, do swidanja > > żenśzczyna francuskowo liejntanta Nasza strana ogromnaja nikogda Francuzu otdana nie bud'jet'!! Szpionom, goworimy NIET!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:03 Spakojna, nikakij Francuz nie chotiet cełoj strany! On tolka chotiet swaju żenszczinu .... a Ty cziewo iz etimi szpionami? Ty iz PIS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:10 szefu13 napisał: > Spakojna, nikakij Francuz nie chotiet cełoj strany! On tolka chotiet swaju > żenszczinu .... a Ty cziewo iz etimi szpionami? Ty iz PIS-u? K zaz'al'jeniju, ja nie iz pisa! A moz'et' byt' wy iz pisa? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:14 A Hospodyn pomyłuj! Iz kakowo PIS-a! A tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:40 szefu13 napisał: > A Hospodyn pomyłuj! Iz kakowo PIS-a! A tfu! W z'izn'ji wsjo mozet slucz'itsja! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:05 szefu13 napisał: > Gawari za siebie ... za siebia? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 19:54 Chcesz w ucho Pani Profesor? heheheheh... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Wy dumajete tol`ko o kakom-to pis`je... 25.11.06, 17:06 U nas w Britannjii niet nikakogo pisa! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Wy dumajete tol`ko o kakom-to pis`je... 25.11.06, 17:27 kochanica-francuza napisała: > U nas w Britannjii niet nikakogo pisa! A wy dumajet'je, szto u nas jest'?! U nas tolko PS jest'... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A "Grażdanskaja Płatforma"??? 25.11.06, 22:37 > A wy dumajet'je, szto u nas jest'?! U nas tolko PS jest'... A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:44 kochanica-francuza napisała: > A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie! On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia byl djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:48 > On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia byl > djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;))) Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:49 kochanica-francuza napisała: > > > On uz'e niedolgo bud'jet, wasz Bl'ier sumassz'jedsz'yj - u nas s'jevodnia > byl > > djen' b'jez pokupki - protiw globalistom i burzujom! ;))) > > Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu... eee, kołbasu... cholera, " klobasa" była w menu Czechów na campingu i myli mi się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:50 kochanica-francuza napisała: > Woobszcze bjez pokupki? Ja spraszywaju, bo my kupili chlieb i klobasu... B'jez nienuz'noj pokupki! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:55 . > > B'jez nienuz'noj pokupki! Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 22:59 kochanica-francuza napisała: > Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-) Nado okoncz'it fakult'jety nienuz'nych vjesz'cz'i.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie u nas! U nas Vlaams Belang ;) 25.11.06, 23:00 marysia_b napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > Hm, kto znajet, szto nużno, a szto nienużno kupit`? ;-) > > Nado okoncz'it fakult'jety nienuz'nych vjesz'cz'i.... :))) Ob`iazatielno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:58 kochanica-francuza napisała: > A u nas jest` Blier, on s uma saszoł i wchodit` w żopu Amierikie! Kak Utki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? 25.11.06, 23:01 > Kak Utki ;) No Blier pierwyj naczał. ;-) A wasz Alieksandr toże Amierikie w żopu wchodił, a nie był utka. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: A "Grażdanskaja Płatforma"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:13 kochanica-francuza napisała: > > > Kak Utki ;) > > No Blier pierwyj naczał. ;-) A wasz Alieksandr toże Amierikie w żopu wchodił, a > nie był utka. :-PPP Konieczno! On toże. Możet byt' po etomu szto s niewo toże niepłochaja. Anałogiczno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:19 Utka eto niepłochaja ptica? Utki na wodje oczen` płochyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:22 Uj! Wiżu ja, szto Ty mnie niesawsiem poniała;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:28 Gość portalu: ;) napisał(a): > Uj! Wiżu ja, szto Ty mnie niesawsiem poniała;) Niepłochyj = nie szybki = wolny. Jeśli masz na myśli "powolny umysłowo" , to niepłochyj się ma do tego jak określenie "kot" do krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:43 Płocho= źle Niepłoch= niezły Cziuwstwuju siebia płocho- źle się czuję. Niepłachoj= niezły, niekiepski , ,,niewąski''. O to mi chodziło. Niedagawor ;) Izwinitie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 25.11.06, 23:58 > > Niedagawor ;) Izwinitie :) > Pardon. Widzę, ile ruskiego zapomniałam. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Niepłochaja ptica. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:42 Odpowiadasz na : kochanica-francuza napisała: > > > > > Niedagawor ;) Izwinitie :) > > > Pardon. Widzę, ile ruskiego zapomniałam. :-((( Ja toże mnooooga zabył :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Niepłochaja ptica. 26.11.06, 17:22 > > Ja toże mnooooga zabył :) Wy mnoże zapomnieli czem ja. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.06, 20:02 nie budziem plakat', my kulturnyj narod, job twoja mat'. !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 22:31 Cicho! Juz po 22. Spać, a nie pijackie śpiewki wyprawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:55 Anu dawaj, spiejom czto nibud`: a ja idu , szgaju pa maskwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:55 i jeszczo: uwiezu tiebia ja w tajgu, uwiezu... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 24.11.06, 23:57 Gość portalu: EWa napisał(a): > Anu dawaj, spiejom czto nibud`: a ja idu , szgaju pa maskwie... A ja daz'e w dol' po Pit'jerskoj! Moskwa sl'jozam nie wjerit' i rjewol'jucji nieprijatna! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:05 ... tancujut cary, damy, bojary, eta ljubow' maja! .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 00:07 Pust` wsiegda budiet sołnce... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:15 szefu13 napisał: > ... tancujut cary, > damy, bojary, > eta ljubow' maja! .... Uz'e nie tancujut! Razgromili atamanow, razgonili wojewod...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:19 I wot komunisticzeskaja swołocz! ... Tolka ubiwat' i niczewo choroszewo nie diełat' ... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:28 szefu13 napisał: > I wot komunisticzeskaja swołocz! ... Tolka ubiwat' i niczewo choroszewo nie > diełat' ... Nas komunizma dorogoj priamoj partija nasza wjedjot! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:16 S bohom! Iditie dalieko ot sjuda .... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:29 szefu13 napisał: > S bohom! Iditie dalieko ot sjuda .... Nie pojdu! Daz'e i k'cz'jortu nie pojdu! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:13 No szto by ni bud', szto to okanczajetsa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 00:14 Eh, skuczno i grustno i niet kamu mordu obit`...spat` nada! idu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:33 Iiiiiiiiiiiii wot tiepier' ja umiraju... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 00:38 yoma napisała: > Iiiiiiiiiiiii wot tiepier' ja umiraju... Jesz'cz'jo nie umiraj - moz'et' byt' intjer'jesno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 16:15 Nikto nie budiet umirat'! Wodku nada wypit' i żyzń za roż chwatat'! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 17:30 szefu13 napisał: > Nikto nie budiet umirat'! > Wodku nada wypit' i żyzń za roż chwatat'! Luczsze z'izn' za roz' chwatat' cz'jem muz'a...! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 16:37 Heheheheh... mużja eta opastno ... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 20:51 vot priekrasnie, samyje nastojaszczije ruski liudzi, tolka paczemu wy w matiuszku rassiju takoje płochoje mjaso dawatie, Paljaki? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 21:06 33qq napisał: > paczemu wy w matiuszku rassiju takoje płochoje mjaso dawatie, Paljaki? Eto prosto - sztoby ich otrawit'! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 21:28 Wsiech? Pacziemu? Giermańcow troitie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:00 Nu, ja toże ni chiera nie panimaju? Zaczem russkich, a nie drugich, na primier??? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:24 Gość portalu: ;) napisał(a): >Zaczem russkich, a nie drugich, na > primier??? Drugich toze, no oni esz'cz'io tak gromko nie gowor'iat ob etom. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:29 Nu, niech tolko prijedut na ich wokzały żeleznodirożne naszie transporty iz tuszonkom i swininom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:33 33qq napisał: > Nu, niech tolko prijedut na ich wokzały żeleznodirożne naszie transporty iz > tuszonkom i swininom... Skatiert'iu, skatiert'iu dal'nij put' stielitsa I upirajetsa priama w niebaskłon Każdomu, każdomu w łuczszeje wieritsa Katitsa katitsa gałuboj wagon.....s polskoj tuszonkoj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:53 marysia_b napisała: > > Drugich toze, no oni esz'cz'io tak gromko nie gowor'iat ob etom. Dumajesz? A mnie każetsa, szto my tol'ka z russkich tak bridozna paszutili. Wot, szutka! Job jejo mat'! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 22:56 Gość portalu: ;) napisał(a): > Dumajesz? A mnie każetsa, szto my tol'ka z russkich tak bridozna paszutili. > Wot, szutka! Job jejo mat'! Ja tol'ko siz'u i dumaju, szto za polskoju kolbasu nikto na zapad'je umirat' nie bud'jet' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:03 marysia_b napisała: > Gość portalu: ;) napisał(a): > > Ja tol'ko siz'u i dumaju, szto za polskoju kolbasu nikto na zapad'je umirat' ni > e > bud'jet' ;) Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 23:07 Gość portalu: ;) napisał(a): > Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadkie :) Ja tol'ko b'jespokojus', szto na zapad'je polskoj kolbasoj ruskich szpionow budut otrl'jawiat! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 23:17 marysia_b napisała: > Gość portalu: ;) napisał(a): > > > Nie biespakojties Maszeńka! Na zapadie, nawierno wsio okażetsa w pariadki > e :) > > Ja tol'ko b'jespokojus', szto na zapad'je polskoj kolbasoj ruskich szpionow > budut otrl'jawiat! ;) Nieeeet. Russkich szpionow tol'ka radijoaktiwnom sushi ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 23:30 Snowa o szpionach? Nu wot, za rodinu! Na boj! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 25.11.06, 23:32 Gość portalu: ;) napisał(a): > Nieeeet. Russkich szpionow tol'ka radijoaktiwnom sushi ;) Nie uwierju, szto ruskije szpiony jez'edniewno suszi kuszajut, na uz'yn! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 25.11.06, 23:37 wot intieresna: szto kuszajet charoszij szpion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 08:39 Gość portalu: EWa napisał(a): > wot intieresna: szto kuszajet charoszij szpion? Dobroje utro! Wsio, kromie sushi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 17:07 Priwiet! Zaczem szpiony nie kuszajut suszi? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 17:33 Gość portalu: EWa napisał(a): > Priwiet! Zaczem szpiony nie kuszajut suszi? Japonskije szpiony mogut kuszat suszi; inostrannyje szpiony w Japonji toz'e mogut! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 17:59 A Kitajce, czto z Kitajcami, im dołżno niczewo kuszat' i niczewo zawtrakat', Kitajcuf wsio takoje za mnogo. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:01 33qq napisał: > A Kitajce, czto z Kitajcami, im dołżno niczewo kuszat' i niczewo zawtrakat', > Kitajcuf wsio takoje za mnogo. Koszki, sobaczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:18 Nu da, zabył. Nikagda ja nie jeł tak charoszych sobacziek z kipiatku kak w Kitaju Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:22 33qq napisał: > Nu da, zabył. Nikagda ja nie jeł tak charoszych sobacziek z kipiatku kak w Kita > ju Koszki toze wkusnyje? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 18:25 Na koszki ja nie popał. Nu, nicziewo, u mienia jeśt' granatok możet mnie na ryby dołżno iti Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 19:28 33qq napisał: > Na koszki ja nie popał. My uz'e odin raz o koszkach rozgawarywali ;) Moju koszku ja tak ljubl'ju sztoby jejo i sjela kak aborygeny kuka ;) > Nu, nicziewo, u mienia jeśt' granatok możet mnie na ryby dołżno iti Na ryby wjecz'erom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: My s rana fstrieczilis ..... IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 18:19 Ach, toże spirt i ogórcy! Kak wkustna! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: My s rana fstrieczilis ..... 26.11.06, 20:03 Tiepier jeszczo Beaujolais Nouveau nada pit' nie spirit ... Odpowiedz Link Zgłoś