komisia28 20.05.08, 15:00 Hej! Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś miał tam wesele i czy poleca? Dzieki z góry:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulka22 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 28.05.08, 13:25 Witam, My też zaplanowaliśmy wesele w tym właśnie miejscu. Nasz termin to 27 czerwca 2009. W ubiegłym roku bawiliśmy się tam na weselu u znajomych i bardzo nam się podobało. Obsługa była na poziomie, jedzenia bardzo dużo, a poza tym para która wtedy robiła wesele bardzo sobie chwali organizację. Napisz czy się zdecydowaliście. Odpowiedz Link
komisia28 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 28.05.08, 13:48 Ja się już zdecydowałam, ale ślub mam dopiero 12 września tj. piątek, chcieliśmy sobotę, ale niestety wszystkie soboty są już zajęte, więc jak sądzę hotel cieszy się również zainteresowaniem chociaż na forum nikt o nim nie wspomina, niestety:( Odpowiedz Link
martulka22 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 29.05.08, 09:13 naprawdę wszystkie terminy mają pozajmowane?? My rezerwowalismy ok 1,5 miesiąca wcześniej i w sumie to wtedy mieli zajęty tylko jeden termin w czerwcu a tak to cale wakacje wolne. Nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze. Ja po rozmowach z paniami które się wszystkim zajmują jestem bardzo dobrej myśli:) No i co dla nas było wązne cena nie jest taka wysoka i dużo rzeczy można zakupić samemu, jak np dodatkowe soki ( u koleżanki na weselu w innej restauracji za dodatkowy litr soku musiała zapłacić 10 złotych) Odpowiedz Link
bulls.eye Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 06.06.08, 19:54 Często tak się słyszy to zagranie marketingowe. -- Domy weselne Wrocław Odpowiedz Link
komisia28 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 11.06.08, 14:24 Mi chodziło o ten rok. Ja mam wesele we wrześniu tego roku i wszystkie sobotnie terminy mają już zajęte. Jeśli chodzi o 2009 to nie wiem, bo nie pytałam. Odpowiedz Link
bellaria Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 28.06.08, 23:03 Witam ! To było wprawdzie 7 lat temu ,ale właśnie w Wieniawie wyprawiałam swoje wesele i bardzo polecam ! Sala spodobała nam się już sama w sobie ,ale po wejściu do niej już na weselną zabawę bylismy zszokowani ,bo nie przypuszczaliśmy ,że tak ładnie i elegancko ją jeszcze przygotują .Jedzenie było bardzo smaczne i dużo (jeszcze zabraliśmy do domu ),obsługa bardzo miła i sprawna ,wszystko dopilnowane bez żadnych niemiłych niespodzianek .Nie wiem jak jest teraz , wtedy w cenie były napoje ,których ilość myślę ,żeby starczyła ,ale dokupiliśmy jeszcze soki .Własne też było ciasto ( tort) i owoce .My i nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni .Napewno nie będziecie żałować .Dużo szczęścia na nowej drodze i miłej zabawy życzę . Odpowiedz Link
komisia28 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 01.07.08, 15:47 Dziękuje bardzo za odpwoiedź, teraz czuję się o wiele lepiej:)) Odpowiedz Link
gosik_8310 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 27.02.09, 21:53 Witam Ja bede miala tam wesele 6 czerwca, ktos wiecej moze napisac o restauracji wieniawa?? Prosze o jakies info Odpowiedz Link
djzogar Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 28.02.09, 17:53 Witam Grałem tam na weselach no i imprezach firmowych jedyny minus tego miejsca to upierdliwi sąsiedzi będziecie mieli przyciszoną muzykę tak od 22 ale po za tym jedzenie i obsługa w pożątku Polecam sie od strony muzycznej jak i od alkoholi oraz napoi możliwość zwrotów po weselu Odpowiedz Link
fiamma Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 15.04.09, 12:55 Byłam tam na weselu.. Osobiście bardzo mi się nie podobało ale każdy ma inny gust i inne wymagania (i inny portfel). Nie wiem jaki jest koszt wesela w Wieniawie, ale może cena jest dobra i może jak na tę cenę to Wieniawa jest świetną opcją. Trudno ją porównywać do zamku Kliczków.. Można porównywać te same klasy cenowe, a tu rozeznania nie mam. Bardzo dużo zależy od indywidualnej organizacji - na pewno da się tam wyprawić bardzo przyzwoite wesele. Obiektywnie mogę powiedzieć tyle: przybranie sali żółto-zielone (nie wiem kto wybiera kolorystykę, ale jeśli młodzi to jest jeszcze nadzieja..) i bardzo obfite - to się większości może spodobać. Dla mnie obrzydliwie słodko, ale wiele osób lubi jak jest lukrowo. Stoły przybrane i zaaranżowane jak trzeba. W porównaniu do dekoracji innych sal na weselach, na których byłam, to była jedna z lepiej przybranych sal. Jedzenie niestety kiepskie. To co było na ciepło jeszcze znośne, ale na zimno nie było do zjedzenia nic.. niektórych półmisków nawet nikt nie tknął bo tak nieapetycznie wyglądały. I generalnie - to co na zimno było niesmaczne :( (w ciągu ostatnich kilu lat byłam na 10 weselach - na każdym jedzenie było lepsze niż tu. nie dużo lepsze ale jednak) Jestem dość wybredna jeśli chodzi o jedzenie, ale moja opinia w kwestii zimnych dań pokrywa się mniej więcej z opinią całej rodziny więc można powiedzieć że już bliżej jej do opinii obiektywnej. Jeśli chodzi o całą resztę to chyba nic złego powiedzieć nie mogę. Nie chcę nikogo przestraszyć tylko uczulić - spróbujcie tego jedzenia zanim pozwolicie je sobie zaserwować na weselu. jak wiadomo goście lubią dobrze zjeść na weselach - jedzenie to jedna z ważniejszych atrakcji. nie może być niesmaczne, bo zepsuje to imprezę. Odpowiedz Link
martakrawczyk3 Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 23.08.16, 23:18 Witajcie - może ktoś posiada świeże opinie w temacie wesela w restauracji Wieniawa ? Odpowiedz Link
callja Re: Hotel Wieniawa- czy ktoś miał tam wesele? 24.08.16, 23:36 Ewentualne opinie proszę przesłać zainteresowanej na maila gazetowego :) Odpowiedz Link