Dodaj do ulubionych

JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 12:32
czesc
mam nadzieje ze mi pomozecie

kilka tygodni temu poznalam naprawde fajnego chlopaka, ale na poczatku wcale
nie zwrocilam na niego uwagi

pozniej dowiedzialam sie ze ja jemu sie spodobalam, dlatego poszlam na
nastepna impreze zeby blizej go poznac

bylo calkiem fajnie , ale mialam malo czasu zeby z nim pogadac, bo wiadomo
jak to jest na glosnej imprezie

kilka dni temu tez bylam na imprezie i tez jakos malo z nim pogadalam
bardzo mi sie teraz podoba i chcialabym z nim byc ale on jakos nie zwraca juz
na mnie tak duzo uwagi

wiem ze chcialby ze mna byc ale bylabym jego 1 dziewczyna
on chyba nie wie zabardzo co robic

dla niego narazie liczy sie tylko koszykowka i koledzy , dlatego problemem
bylo by dla niego bycie z dziewczyna , bo musialby z czegos zrezygnowac (wg
jego najlepszego kolegi, ktory chce zebym byla z tym chlopakiem)

jak pomoc sobie i jemu zebysmy byli razem :)

przeciez on nie musi dla mnie rzucac kosza ani kolegow i imprez
to nie na tym polega

powiedzcie jak zdobyc serce tego chlopaka bez rozmawiania z nim na ten temat,
bo jeszcze za malo go znam
znacie jakies triki , ktore nigdy nie zawodza?
POMOCY :) !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:11
      A ile macie lat, tzn ten chlopak i Ty? Bo w rozych etapach zycia rozne sztuczki
      dzialaja
      • crimen Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:13
        Interesujące.Może rozwiniesz temat w rozbiciu na kategorie wiekowe.Z
        przyjemnością poczytam:)))
        • mawyr Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:15
          To ta dziewczyna chce z przyjemnością ;))
          • crimen Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:18
            To ja chciałem z przyjemnością, ale nie do mnie należy decyzja:)))
      • mawyr Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:17
        jak chłopak tylko koledzy i koszykówka to jakieś 13 - 14 lat ma ;)))
        • crimen Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:19
          Dzięki.Od razu odmłodniałem:)))
          • mawyr Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 26.04.04, 13:31
            Aaaaaaaaa, to ta druzyna koszykarek tak działa ;)))
        • Gość: rosemary Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.do.pl / *.generacja.pl 05.05.04, 00:30
          błąd ! błąd ! znałam takiego co tylko koszykówka i koledzy a ma 33 !!! ale to
          już był przypadek kliniczny i zakładam , że tu nie o takim jest mowa , bo jeśli
          o takim - daj sobie spokój !!
    • Gość: chłopak Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 13:24
      Zatańcz jemu na stole, tylkie zapomnij wcześniej zrzucić ciuszków, wszystkich :)
    • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 19:18
      czesc

ten chlopak ma 22 lata :)
      a ja mam 19

wlasnie najgorsze jest to ze on nigdy nie mial dziewczyny, bo poprostu mowil ze
      nie ma na to czasu

bardzo wazna jest dla niego koszykowka , imprezy i koledzy i dlatego nie ma
      tego czasu

ostatnio mowil ze mu sie spodobalam a teraz juz zrezygnowal chyba

moze to moja wina ? chociaz nadal ponoc twierdzi ze mu sie podobam ale boi sie
      ze przez bycie z kims bedzie musial zrezygnowac z wszystkiego innego

zreszta mowilam to juz wczesniej :)
      nie moge do niego podejsc i mu powiedziec " badzmy ze soba! bedzie fajnie !
      zobaczysz! nie zabronie ci widywac sie z kolegami i grac w kosza! ":)
      zreszta znam go od niedawna i nawet duzo z nim nie gadalam

mam tylko przyjemnosc znac jego przyjaciela i on sam myslal ze mu sie bardzo
      podobam a na ostatniej imprezie jakos nie zwrocil na mnie uwagi

a poza tym to ja mam chlopaka :)
      ale dla tego moglabym zrezygnowac poniewaz wiec ze to nowe uczucie jest bardzo
      silne

ja poprostu go bardzo kocham i chcialabym z nim byc

na ostatnia impreze zalozylam nawet mini , chociaz zazwyczaj tego nie robie :)
      bo jego kolega mi tak doradzil , ze to moze sie mu spodobac

boziu jakie glupie sa te problemy.. :)
      poradzcie! :)
      • Gość: koka22 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:59
        Cześć.
        A może to jest na trochę innej zasadzie? Może chodzi o to, że usłyszałaś, że mu
        się spodobałaś, i to tak na Ciebie zadziałało, że i on zaczął Ci się podobać?
        Teraz nie daję żadnych sygnalów, więc jest dla Ciebie wyzwaniem? Piszesz, że
        masz chłopaka. Więc może chodzi też o to, że chciałabyś jakiegoś urozmaicenia,
        chcesz wiedzieć, że się jeszcze komuś podobasz, chcesz poczuć ten dreszczyk
        towarzyszący nowej, rozwijającej się znajomości?
        To są tylko hipotezy. Nie znam ani Ciebie, ani sytuacji na tyle, żeby wiedzieć
        takie rzeczy na pewno. To jest po prostu jedna z możliwości.
        Pozdrawiam.
        • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 12:06
          tzn to jest tak:

ja rzeczywiscie zwrocilam uwage na niego dopiero wtedy, jak dowiedzialam sie ze
          on cos do mnie czuje
          i od tej pory strasznie sie mi podoba

wiem ze dla niego moglabym zerwac z moim chlopakiem

napewno to ze jest ktos, kogo moge probowac zdobyc przynosi mi duzo
          przyjemnosci i milo czuc ze sie komus podoba

mi sie zdaje ze mam jeszcze wiele przed soba ,a narazie mialam tylko 1
          chlopaka , za to przez dluzszy czas

moze rzeczywiscie chce sobie urozmaicic zycie

ale nie jest w sumie to dla mnie wazne

ja poprostu chce z nim byc :)
          ja potrzebuje chlopaka takiego jak on: zyciowego, imprezowicz, sportowca i
          kogos kto interesuje sie tym co ja ( np hip hop )
          tymczasem moj chlopak terazniejszy woli siedziec w domu albo przy piwie na
          dworze, nie ma jakis szczegolnych zainteresowań, lubi ostrzejsza muzyke (
          rock , metal itp. )

teraz poprostu widze , ze jestesmy roznymi osobowosciami, ale mimo to dobrze
          nam bylo ze soba te 1,5 roku

i dlatego boje sie zerwac bo nie wiem czy nie bede zalowala

jednak chce sprobowac

i chcialabym byc wlasnie z tym moim nowym znajomym :)

tylko jak tego dokonac?
          dzieki za odpowiedz :)
    • Gość: l Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 17:18
      • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 14:21
    • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 21:34
      nikt na prawde nie zna juz zadnych fajnych pomyslow i takich które skutkują ? :)
    • poo3 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 29.04.04, 21:55
      ...zacznij od pojścia na mecz, w któtym on bierze udział.Po meczu ,pogratuluj
      mu świetnej gry.Przygotuj się merytorycznie ,z nowinek koszykarskich,na koniec
      rzuc mu się na szyję ,ze stwierdzeniem że jest najlepszy i od dzisiaj jestes
      jego fanką.;)
      • libressa Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 29.04.04, 22:12
        ...mam kilka pytan, czy mogłabys mi rowniez doradzic?
        moze na priwa?
        :)
        Libressa
        ---
        Nadmiar zalet to duza wada.
        • poo3 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 29.04.04, 22:16
          ...moja Droga,zawsze możesz na mnie liczyc!Ale to chyba powinno byc odwrotnie...
          Oj ,chyba nadszedł czas na wspolne brendy i cygarko?Jestem do dyspozycji...:)
          • libressa Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 29.04.04, 22:24
            ...brandy juz mi towarzyszy, od jakiejs chwilki, bo mie jakowes
            demony nie takie nachodza.
            z przyjemnioscia...
            Libressa
            ---
            Nadmiar zalet to duza wada.
            • poo3 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 29.04.04, 22:27
              libressa napisała:

> ...brandy juz mi towarzyszy, od jakiejs chwilki, bo mie jakowes
              > demony nie takie nachodza.
              > z przyjemnioscia...
              > :)
              > Libressa
              > ---
              > Nadmiar zalet to duza wada.

...znowu Egzorcysta ,potrzebny!Brandy zamówione,cygara jeszcze mamy.A co pod
              brandy,śledzik ,moze....???;)
    • Gość: ania 21 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: 213.25.164.* 29.04.04, 22:03
      Znasz jego najlepszego kolege, to duży plus! Postaraj się czesto bywać tam
      gdzie on , ta sama impeza, ci sami znajomi, to zbliża, od czasu do czasu możesz
      dać mu do zrozumienia, że on Ci się też podoba. Ale uwaga, nic na siłe, nie
      bądź za bradzo natrętna, to odstrasza chłopaków. A przecież od dawna
      wiadomo: "ważne by gonić zajączka, a nie by go złapać". Tak wię trochę
      tajemniczości i kokieterii nie zaszkodzi. Życze powodzenia....

P.S daj znać, jakby się coś wyjaśniło.
      • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 22:45
        dzieki za mile slowa :)
        dam znac, ale narazie jeszcze sie z nim nie widziałam , gdyż przygotowywuję się
        do matury i nie mam czasu
        Dowiedzialam się od jego przyjaciela ,czyli chłopaka mojej siostry , ze
        spotkali ostatnio jeszcze innego kolegę, z którym sobie pogadali na rózne
        tematy.
        Jak zeszli na temat dziewczyn to moja nowa sympatia powiedziala , ze mu sie
        podobam itp ,ale ze raczej nie chce rezygnować z innych spraw , wiec nie wie
        czy z tego cos wyjdzie ...
        i jak ja mam zrozumieć tych chłopakow :)?
        • pendragon_pl Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 03.05.04, 01:32
          A może ten chłopak ma chłopaka ? Nie zastanawialaś się nad tym ? Gośćma 22 lata
          i nie miał czasu myśleć o kobietach do tej pory?
          Coś mi tu nie gra :]
          Ja to w tym wieku już przestawałem myśleć o wielu kobietach a zaczynałem o
          jednej jedynej :)
          • Gość: przypadek Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 12:19
            chyba ze dostaniesz pare razy w "tylek"
            wtedy przestajesz myslec o dziewczynach a zaczynasz koncentrowac sie bardziej
            na innych rzeczach...
            • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:17
              ale on chyba jednak woli dziewczyny od chłopaków
              wiem , ze to dziwne , ale moze on poprostu nadal czuje sie 18 - latkiem albo
              cos w tym stylu
              moze nie chce sie wiązac bo tak mu bylo zawsze dobrze, ze mial kolezanki i
              dziewczyny, ktore za nim latały i nie chce tego skonczyc?
              tylko teraz problem jak mu "pomóc" i go "wyleczyć" z tego :)
              hhmmmmmmmmmmmm... teraz to mnie zbiliscie z tropu myslac , ze on moze miec inna
              orientacje seksualną :)
              • Gość: lI Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: 62.29.134.* 08.05.04, 14:20
                Jest po prostu nieśmiały, coś go blokuje.
    • Gość: wintermute SKUTECZNA POMOC IP: 195.94.216.* 05.05.04, 11:46
      Inicjatywa to nic złego, pod warunkiem, że zachowasz umiar. możesz na przykład
      zaprosić go na kawę, czy piwo, ale - broń boże! - nie idź z nim od razu do
      łóżka, nawet, jeśli będziesz miała trudną do poskromienia ochotę. Jeśli
      zaprosisz go gdziekolwiek, a on przekona się, że nie chodzi o seks, nachalny
      podryw ani nic z tych rzeczy, a o - nazwijmy to - przyjacielską rozmowę, to
      uwierz mi, że on już sam powinien przejąć inicjatywę następnym razem. Jeśli
      tego nie zrobi - jest gejem albo emocjonalnym przygłupem. Albo po prostu nie
      jesteś w jego typie.
      Tylko na miłość boską nie zakładaj wyzywających mini, bo tak ci powiedział
      jakiś "przyjaciel" tego faceta, bo go tylko onieśmielisz i wystraszysz. Albo
      zachęcisz, by potraktował cię jak panienkę na jeden raz. Tak już jest zbudowany
      ten świat.
      • Gość: POMOCY Re: SKUTECZNA POMOC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:06
        no wiem :)
        juz nie zaloze krótkiej spodnicy bo sie zle czuje i przez to zle bawie
        a zreszta powiedzialam sobie , ze sie ubiore kompletnie nie w jego stylu, zeby
        zobaczyc czy ma to u niego tak wielkie znaczenie :)
    • Gość: oo Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:48
    • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:45
      :( z tego chyba nic nie bedzie on jest za bardzo niezdecydowany
      tu mi gada ze mu sie podobam tu ze nie wie czy chce miec dziewczyne wiec sama
      nie wiem co mam ROBIC
      No ale moz ekiedys sie to rozwiaze :)
      miejmy nadzieje
      • Gość: . żeby wszyscy mieli takie problemy jak Ty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.04, 21:15
        ludzie nie mają co do gara włożyć, a Ty tu nawijasz, o jakimś niezdecydowanym
        prawiczku... ehhh...
        • Gość: POMOCY Re: żeby wszyscy mieli takie problemy jak Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:02
          hehe :)
          poprawiles mi humor

ale kaz\dy problem jest tak samo wazny ! :P
          dobranoc :)
          • Gość: Mariusz Re: żeby wszyscy mieli takie problemy jak Ty IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 17.05.04, 11:25
            Przeczytałem Twoje posty i powiem ci, że blado widze tę twoją maturę
            • Gość: POMOCY Re: żeby wszyscy mieli takie problemy jak Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 12:53
              e tam
              o to sie jakos nie martwie :)
              dzis sie okaze :P
    • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:57
      a nie mowilam :)
      mam 5 i 5 :)
    • wardaa Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 18.05.04, 13:16
      zacznij grać w kosza i stań sie jego kumplem
      • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:21
        no to by bylo calkiem niezle tylko przydalby sie jakis trener bo u mnei z
        koszem srednio :)
        • Gość: bojler gazowy Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:28
          no to już nic ci nie pomoże, on dobrze w kosza a ty średnio i szukasz trenera,
          ale dooopa ;(((((
          • Gość: POMOCY Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 16:07
            chyba nie pojde do niego i nie zrobie z siebie wariatki ktora przyszla do kogos
            kogo prawie nie zna zeby ja nauczyl grac w kosza
            na dodatek wiadomo od razu by bylo jaki jest tego podstawowy sens
            no zobaczys ie na nastepnej imprezeie moze wpadnie mi cos innego do glowy :)
    • Gość: znawca rozkracz nogi glupia ruro! IP: *.client.comcast.net 19.05.04, 04:28
      ile ty masz lat? jak 16 to rozkracz nogi i daj mu dupy, a na poczatek to
      obciagnij mu lache. Teraz juz wiesz? Chyba ze jest homo, to bedziesz musiala
      przyczepic sobie plastikowe dildo.
      • Gość: POMOCY Re: rozkracz nogi glupia ruro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:48
        żalosny jestes
        dla twojej informacji nie mam 16 lat ale jakbys byl bardziej spostrzegawczy i
        chocbys troche pomyslal jaki sens ma moj problem to bys zauwazyl pare
        istotnych "szczegółów "
        • Gość: zbych Re: rozkracz nogi glupia ruro! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 08:52
          w zasadzie to facet ma racje.
          zrob mu laske i to dobry poczatek bedzie.
          jak chcesz go zdobyc to zrob mu przyjemnosc:-)
    • zytas6 Re: JA CHCĘ TEGO CHLOPAKA!!!:) 25.05.04, 11:16
      Jeżeli masz jego numer telefonu a jak nie to się postaraj o niego, wtedy mozesz
      wysyłać mu smski umówić się na randkę poza imprezową np. pizzeria i pogadać.
      Jeżeli on nie robi pierwszego kroku to przejmij inicjatywe i ty to zrób.
      to jedena z możliwości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka