Dodaj do ulubionych

Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do PE

02.06.04, 10:32
jak podaje Życie Warszawy, stolica stawia na profesorów:
w rankingach przoduje prof. Geremek z UW, drugi jest prof, Rosati z SdPl,
trzeci, dość daleko w tyle - mgr Paweł Piskorski z PO

www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=40243
Obserwuj wątek
    • horny7 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 02.06.04, 10:48
      kunce napisała:

> jak podaje Życie Warszawy, stolica stawia na profesorów:
      > w rankingach przoduje prof. Geremek z UW, drugi jest prof, Rosati z SdPl,

Warszawiacy! Wstdzcie się...
      Geremek hie, hie...

&
      • Gość: banana głupia sprawa z tym Piskorskim IP: *.chello.pl 02.06.04, 10:53
        Ciagnie on PO w dół, nawet znajomi PO-wiacy mówią, że mają opory przed oddaniem
        na niego głosu, dość powszechnie deklarują poparcie kandydatury pani Wisły S.
        zamiast Pawełka.
        • wydra10 Re: głupia sprawa z tym Piskorskim 02.06.04, 11:43
          Wisła zamiast Piskorskiego to jak zamienił stryjek siekierkę na rower (rowert?)
          W
          • Gość: banana Re: głupia sprawa z tym Piskorskim IP: *.chello.pl 02.06.04, 12:06
            To powiedz, wyderko, kogo lepszego na liscie PO znajdziesz? prawie kazdego
            otula tam cień układu warszawskiego.
            • wydra10 Re: głupia sprawa z tym Piskorskim 02.06.04, 13:02
              Gość portalu: banana napisał(a):

> To powiedz, wyderko, kogo lepszego na liscie PO znajdziesz? prawie kazdego
              > otula tam cień układu warszawskiego.

Rzekłeś(łaś).
              W
          • jaa_ga Re: głupia sprawa z tym Piskorskim 02.06.04, 17:43
            Siekierką można zabić.
            Rowerem - pojechać do przodu:)
            PS. Głosuję na Wisłę Surażską, Wyderko:)
            PS2. Chyba...
            • Gość: clarence Re: głupia sprawa z tym Piskorskim-- do jaa gi IP: *.crowley.pl 03.06.04, 09:07
              jaa_ga napisała:

> Siekierką można zabić.
              > Rowerem - pojechać do przodu:)
              > PS. Głosuję na Wisłę Surażską, Wyderko:)
              > PS2. Chyba...
              A co z ROADem ???
              Przemyśl to jeszcze :)
              Młode,czarne konie są OK.
              • alex.4 Re: głupia sprawa z tym Piskorskim-- do jaa gi 03.06.04, 12:15
                Piskorski niech szczegółowo opowie jak zarobic na handlu antykami? Miał chłopak
                głowę...:))))) I kiedy znalzł na to czas?????
                Pozdr
    • indris Głosować na świnię ? 02.06.04, 10:58
      Dariusz Rosati "zasłynął" swoim pozwem o "wyrównanie" w wys. 300 000 zł
      do "skromnych" poborów członka RPP. Jeżeli ktoś chce głosować na taką świnię,
      to jego sprawa. Ale osobiście wątpię w wiarygodność badań.
      • kryptogej Re: Głosować na świnię ? 02.06.04, 11:13
        profesorowie bardzo mnie rajcują
        • niech ZW ma kiepski refleks... 02.06.04, 12:26
          ...bo o wynikach tych badan mozna bylo od tygodni przeczytac na billboardach z
          koziolkiem. A moze ZW czerpie wiedze o preferencjach politycznych w-wiakow z
          billboardow wlasnie?
          • Gość: banana Re: ZW ma kiepski refleks... IP: *.chello.pl 02.06.04, 12:29
            Ale nie mozna było wyczytać z billbordów, że Pawełek tak dostaje od swego ludu
            po ślicznej pupie.
            • niech Re: ZW ma kiepski refleks... 02.06.04, 13:04
              To akurat chyba dla nikogo nie bylo zaskoczeniem.
      • sloggi Re: Głosować na świnię ? 03.06.04, 13:49
        indris napisał:

> Dariusz Rosati "zasłynął" swoim pozwem o "wyrównanie" w wys. 300 000 zł
        > do "skromnych" poborów członka RPP. Jeżeli ktoś chce głosować na taką świnię,
        > to jego sprawa. Ale osobiście wątpię w wiarygodność badań.

Nie mogę patrzeć na ten pazerny ryj na billboardach.
        • alex.4 Re: Głosować na świnię ? Nie! Głosuj na Geremka 04.06.04, 13:22
          Rosati oprócz wątpliwego moralnie pozwu o podwyzszę jest kompetentny. Czego nie
          mozna powiedzieć o Gadzinowskim Wierzejskim czy Piskorskiem. I tak Geremek jest
          z nich najlepszy!
          pozdr
          • Gość: gad Re: Głosować na świnię ? Nie! Głosuj na Geremka IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.04, 13:39
            gadzinowski jest cool i przestan smiecic na tym forum.
            otworz sobie geremkowe forum na wlasny koszt z vatem i hulaj..noga..
    • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 02.06.04, 15:36
      Geremek jest jednym z niewielu polskich kandydató do PE który wie po co tam
      chce startować. Jednym z niewielu który ma wizję polskiej polityki w Brukselii.
      Który nie przyniesie Polsce wstydu i nie wyeleminuje Polski i naszych interesów
      z europejskiej polityki
      pozdr
      • niech Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 02.06.04, 15:41
        No to juz wiesz co masz zrobic. A jak nie wiesz to tu sie dowiesz:
        serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2106803.html
        Zapraszamy.
      • Gość: kopilot Tornado Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.04, 18:57
        alex.4 napisał:
        > Geremek jest jednym z niewielu polskich kandydató do PE który wie po co tam
        > chce startować.
        -------------------------------------
        rownie zabawnego postu nie czytalem od lat....pewnie,ze wie po co tam
        startować..obiekty bez skrzydeł startuja juz z polskich airportów ? acha, chyba
        z tego Lesiobelkocik Airport w G..? tam zaczynali kariere to pewnie i na start
        dostanie pozwolenie ..
        • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 03.06.04, 11:57
          Jesli chcemy aby zdanie Polski liczyło się w UE muszą nas reprezentować osoby
          KOMPETENTNE. Taka na pewno jest prof. B.Geremek
          pozdr
          • Gość: karzeł polityczny Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.gdynia.mm.pl 03.06.04, 13:45
            otoz moj drogi alexe4 w n/ojczyznie nie ma kompetentnych politykow..sa tylko
            pozoranci, to kawiarniani politykierzy..gadają z emfazą, dęcie- z bardziej lub
            mniej mądrą miną etc.etc., to są faceci ktorym sloma ze sztifli wyłazi.
            polska nie ma inteligencji -przedwojenną ubił Adi , a tych co sie uratowali
            po wojnie ubił Dzugaszwili... potem nastapil "awans spoleczny" , ktory to trwa
            do dzisiaj...i ta sytuacja skutkuje we wszystkich segmentach zycia n/kraju ..
            nalezy sie tylko cieszyc , ze polacy są zarozumiali i pyszni...i występują z
            posłaniami do innych narodów, ku uciesze tłuszczy międzynarodowj..
    • Gość: Fuzzy Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.chello.pl 03.06.04, 23:27
      Przynajmniej nie skompromituje na w PE!!!
      • Gość: Feelek Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 23:46
        Nazwisko Ogólna liczba Rozmieszczenie
        Geremek-215 Wa:8, By:8, El:2, Gd:7, Go:3, JG:6, Kl:4, Ka:20, Ls:9, Ol:7, Op:4,

Który to?
        • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 04.06.04, 10:32
          Odpowiadając karłowi, to bzdury pleciesz.
          A wracając do meritum. Geremek daje pewność że z honorem będzie bronił Polskich
          interesó i pozycji Polski w UE.
          pozdr
          • Gość: meritum Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.gdynia.mm.pl 04.06.04, 10:51
            alex.4 napisał:
            A wracając do meritum. Geremek daje pewność że z honorem będzie bronił Polskich
            > interesó i pozycji Polski w UE.
            -----------------------------------------
            • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 04.06.04, 11:14
              meritum a ty myslisz... nie sposób tego zauważyć....
        • feelek b. mi przykro ale ktoś tu sie podaje za mnie 04.06.04, 21:17
          ...nie napisałem postu:

> "Nazwisko Ogólna liczba Rozmieszczenie
          > Geremek-215 Wa:8, By:8, El:2, Gd:7, Go:3, JG:6, Kl:4, Ka:20, Ls:9, Ol:7,
          Op:4,
          > Os:17, Pl:90, Po:24, Sz:4, Wr:2
          >
          > Który to?"
          --------------------------------------------
          feelek

UWAGA:
          będę za każdym razem kiedykolwiek to będzie możliwe pisał to co wyżej
          i co gupku myślisz, że ci się nie znudzi?

• alex.4 Re: b. mi przykro ale ktoś tu sie podaje za mnie 04.06.04, 21:32
            najparwdopodobniej to jest poziom duyskusji jaką są w stanie prowadzić ludzie
            lpr. BYdło.
            pozdr
            • Gość: ot co! Re: b. mi przykro ale ktoś tu sie podaje za mnie IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 11.06.04, 09:11
              o przepraszam jestem z lpr i nie podoba mi sie jak mnie nazywasz ;(
              a geremka lubie i szanuję

ot co!
    • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 05.06.04, 14:55
      Jeden z niewielu kandydatów, który mówi jaką role w uE powinna pełnić Polska.
      Jeden z niewielu który ma stanowisko w ważnych dla UE sprawach jak obecność
      Turcjiw UE czy wybór nowego pzrewodniczącego komisji UE. Najlepszy sposób na
      zadbanie o interesy Polski w UE
      pozdr
      • Gość: małorolny Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 17:53
        alex.4 napisał:
        Jeden z niewielu kandydatów, który mówi jaką role w uE powinna pełnić Polska
        ---------------------------------------------------
        mieli my michala role zymierskiego i co z tego? polska rola to niezly byznes
        dla domoroslych politykierow...
        • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 05.06.04, 18:13
          Dlatego potzreba wybierać osoby, które pokazały że są uczciwymi fachowcami.
          Takimi jak profesor.
          pozdr
          • Gość: prostytutka Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 18:48
            ty piszesz o prof.tutce szaniawskiego ? tedy jo...
    • narysuj.mi.baranka Glosuje na Geremka _n/txt 05.06.04, 22:23

• Gość: baran Re:NIE Glosuje na Geremka _n/txt IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 22:25
        qrwa, zaczyna sie...
        • narysuj.mi.baranka Re:NIE Glosuje na Geremka _n/txt 05.06.04, 22:56
          Nie, Gdynio:) To byl komunikat o podjetej decyzji czyli final a nie poczatek:)
          • Gość: abstynent Re:NIE Glosuje na Geremka _n/txt IP: *.smrw.lodz.pl 05.06.04, 23:06
            musiałbym być w sztok pijany
            • alex.4 Re:NIE Glosuje na Geremka _n/txt 06.06.04, 11:17
              Geremek jest najlepszym z kandydatów
              pozdr
              • Gość: 20-te piętro Re:NIE Glosuje na Geremka _n/txt IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.04, 11:24
                alex.4 napisał:
                > Geremek jest najlepszym z kandydatów
                -------------------------------------
                ....do politycznego zsypu.....
                • alex.4 Re:Trzymam za niego kciuki 07.06.04, 13:54
                  • Gość: zsyp Re:Trzymam za niego kciuki IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 14:15
                    jak spada z 20-tra? spoko, tacy i bez spadochronu bezpiecznie lądują...
                    • alex.4 Re:Trzymam za niego kciuki 11.06.04, 16:24
                      Geremek na pewno nie przyniesie nam wstydu w eiuroparlamencie przeciweństwie do
                      zadymairzy z lpr pis czy samoobrony
                      pozdr
      • wydra10 Ja też głosuję na Geremka 06.06.04, 12:01
        Co by nie było wątpliwości
        W
        • kunce Ja też głosuję na Geremka 06.06.04, 13:21
          Przeczytaj, co chcą Ci powiedzieć Szymborska, Miłosz, Wajda, Miodek, Holland,
          Janda oraz wielu innych znanych, mądrych, zasłużonych lub sympatycznych ludzi:

www.e-insurance.pl/analizy/ad2004.htm
          • alex.4 Re: Ja też głosuję na Geremka 06.06.04, 16:22
            Ale niektórzy tryglodyci najpierw by musieli zrozumieć co jest napisane. Jak
            się czyta ich posty to raczej jest to wątpliwe
            pozdr
    • Gość: Piskorski Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: 193.0.117.* 08.06.04, 13:03
      Też głosuję na Geremka. PO to banda złodzei
      • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 09.06.04, 10:51
        UW jako jako jedyna nie tylko deklaruje ogólniki, ale ma realny program co chce
        zrobic w parlamencie europejskim
        pozdr
    • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 09.06.04, 18:53
      ostatnie sondarze pokazują, że UW zdobedzie kilka mandatów do PE. Jeśli się
      pamieta że frekwencja moze być bardzo niska, a wyborczy bardziej świadomi raczej
      pójdą głosować to tych mandató zdobytych przez UW może być wiecej. Głos na
      Geremka to głos za odpowiedzialnym politykiem, któy ma olbrzymie zasługi dla
      Polski i Europy
      pozdr
      • tom275 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 10.06.04, 18:00
        alex.4 napisał:

> ostatnie sondarze pokazują, że UW zdobedzie kilka mandatów do PE.
        Taaak. Są jakieś szanse, żeby Polska miała w Europarlamencie jakąś szerzej
        znaną postać. Dlatego ja też zaryzykuję i postawię ten swój głos na Geremka...
        • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 11.06.04, 08:48
          Ważne jest abyśmy nie musieli się wstydzić naszych wybrańcó. Co niestety
          zdąrzyli już pokazać parlamentarzyści z LPR, PiS i Samoobrony. Tym panom już
          dziękujemy. Eurodeputowanych z UW nie bedziemy musieli się wstydzić
          pozdr
          • niech Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 11.06.04, 11:24
            Myslalem ze to watek o wyborach a nie milostkach bialoszczanskiego dewianta.
    • Gość: laudrob Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 19:04
      Odczepcie się od Piskorza, przecież On znawcą sztuki jest!
      • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 09.06.04, 19:31
        Oj to sztuka tak sparwnie zgromadzić majatek....:)
        pozdr
    • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 12.06.04, 12:50
      Geremek jest mnie tylko kompetentnym kandydatem na eurodeputowanego, ale także
      cieszy się popularnością pośró Warszawiaków.
      pozdr
      • Gość: Feelek Re: Bronisław Geremek eurodupowaty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 14:26
        alex.4 napisał:

> Geremek jest mnie tylko kompetentnym kandydatem na eurodupowatego, ale także
        > cieszy się popularnością pośró Warszawiaków.
        > pozdr
        • alex.4 Re: Bronisław Geremek eurodupowaty 13.06.04, 17:05
          Feelku Geremek jest kompetentny i nie ma lepkich rak jak np. Piskorski
          pozdr
    • wpia oby Piskorski nie przeszedł 13.06.04, 10:28

• wpia Re: oby Piskorski nie przeszedł 13.06.04, 11:53
        nikt mi o Rosatiego nie odpowie?
        • alex.4 Re: oby Piskorski nie przeszedł 13.06.04, 15:07
          jest cisza przedwyborcza. Nie nalezy dziś poruszać spraw związanych z wyborami
          pozdr
          • wpia Re: oby Piskorski nie przeszedł 13.06.04, 16:37
            chyba torobisz specjalnie alex - podbijasz watki wyborcze, i udajesz niewiniatko.
            • Gość: xxx Re: oby Piskorski nie przeszedł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 16:39
              Daruj mu. On jest "lewicujacym intelektualista". U nich takie zachowania sa
              normalne.
              • Gość: alex.4 Re: oby Piskorski nie przeszedł IP: 193.0.117.* 13.06.04, 16:46
                Ja podbijam bardzo w niewielkim stopniu. Odpowiadam tylko na watki, które są
                bardzo wysoko...
                pozdr
                • Gość: xxx Re: oby Piskorski nie przeszedł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 16:48
                  Wiemy, wiemy. Co zlego, to nie Ty,
                  • Gość: alex.4 Re: oby Piskorski nie przeszedł IP: 193.0.117.* 13.06.04, 16:51
                    jak łątwo zauważyć nie podnoszę wątków które są na dole strony, tylko te które
                    i tak są u jej góry
                    pozdr
    • Gość: alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P IP: 193.0.117.* 13.06.04, 16:47
      to jest prawdziwy głos kunce :)
      pozdr
    • alex.4 Re: Bronisław Geremek faworytem Warszawiaków do P 13.06.04, 17:37
      Mineła kampania wyborcze a B.Geremek nadal wysoko w wyscigu o fotel
      eyurodeputowanego. Widać Warszawiacy wiedzą co jest dobre dla Polski
      pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka