Dodaj do ulubionych

Czy radio Zet jest radiem?

27.05.06, 23:14
czy słupem ogłoszeniowym.
Kiedys z przyjemnoscia słuchałem tego radia.Teraz nie wiem o której zacznie
się dziennik bo wązniejsze są reklamy.(W dodatku Marek Starybrat chyba chce
byc śmieszniejszy od Luisa Defunesa, co mu zreszta parszywie wychodzi kiedy
krytykuje rzad i prezydenta RP.)
Nierzadko reklamy trwaja kilka ładnych minut ,więc denerwuję się ,ze całe to
radio zaczyna mi przypominac cyrk pt. TVN.
Tam i tu reklamy nie maja konca.Może ktoś w koncu wymysli mała czarna
skrzyneczke ,ze w chwili pojawienia sie reklam w Zet czy TVN ,nastapi
natychmiast zmiana stacji np. na Pr III czy Discowery.
Swoja droga zastanawiam się na jakich produktach nie ma jeszcze reklamy.
Chyba tylko nie ma jej jeszcze na tabletkach i innych medykamentach?

Swoją drogą radio Zet poszło sie...................... kochac.
Obserwuj wątek
    • p.s.j Re: Czy radio Zet jest radiem? 27.05.06, 23:56
      Ale w czym problem? Akurat stacji radiowych jest od groma, wystarczy wdusić
      przycisk "seek" i zanim byś zdążył powiedzieć "góry mury hop!" masz nową stację.
      Mało reklam jest w RMF Classic, polecam.
      • Gość: już Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.06, 10:20
        Oczywiście, że można "wdusić przycisk", można też nigdy nie włączać radia albo
        wyrzucić odbiornik do śmieci i zająć się tysiącem innych rzeczy. Ale można też
        od czasu do czasu powymieniać się uwagami na temat jakiejś stacji radiowej, i o
        to właśnie chodziło omarowi. Parę lat temu słuchałam radia Zet dość często.
        Teraz słucham wyłącznie audycji Janusza Weissa, którą traktuję jako praktyczny
        informator. Reszta do słuchania się nie nadaje: ani muzyka, ani głupawe
        konkursy, nie wspominając o atakujących bez umiaru reklamach :-(.
    • Gość: kixx Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.acn.waw.pl 28.05.06, 10:28
      wiekszosc polskich radistacji nadaja sie tylko do sluchania podczas zakupow w
      supermarkecie-muzyka mdla ,mnostwo glosnych ,w dodatku beznadziejnych reklma
      ale ja do tego wniosku doszedlem z 10 lat temu
      teraz jesli juz slucham radia to tylko z Winampa
    • Gość: Nina Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.infoplus.com.pl 28.05.06, 11:02
      Radio Zet jest ... no własnie czym jest? Powtarzają te same piosenki kilka razy
      dziennie, wiadomości tylko w rodzaju " ukradli, zabili itp." Nudne, bez
      polotu,nie mozna tego słuchać!
      • shelmahh Re: Czy radio Zet jest radiem? 29.05.06, 11:26
        hmm
        sprawa jest w sumie prosta i nie ma co sie spinac. sprawy dlugosci blokow
        reklamowych reguluje KRRiTv. Kazda stacja radiowa dostaje koncesje i tam jest
        wyraznie napisane ile czasu w godzinie moze trwac blok reklamowy. z tego co
        wiem zapisy sie nie zmienily od ladnych paru lat i dzieki temu w eterze mamy w
        sumie tyle samo reklam co kiedys. raz moze byc ich mniej - raz wiecej ale nie
        przekrocza magicznej liczby minut zapisanych w koncesji :)
    • Gość: jot proponuje zatem rzadowe rozglosnie (publiczne) IP: *.pl 29.05.06, 19:49
    • sloggi Re: Czy radio Zet jest radiem? 29.05.06, 21:28
      Repertuar muzyczny jest żałosny. Lecą wciąż te same kawałki, jakby ktoś nie
      wiedział jakie - to są to utwory z płyt współpatronowanych przez Radio Zet.
      A już Gosia Andrzejewicz i Kasia Cerekwicka powodują, że sięgam po wiadro.
      • j_karolak Re: Czy radio Zet jest radiem? 30.05.06, 08:40
        Proponowałbym sięgnąć po pilota.
        • Gość: kixx Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 13:34
          tym bardziej,ze podobno faceci w mundurach sa tacy mescy...
          • sloggi Re: Czy radio Zet jest radiem? 30.05.06, 14:06
            Skąd to "podobno"?
            • Gość: kixx Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 14:19
              z niepotwierdzonych zrodel
      • nnike Re: Czy radio Zet jest radiem? 01.06.06, 15:35
        sloggi napisał:

> Repertuar muzyczny jest żałosny. Lecą wciąż te same kawałki, jakby ktoś nie
        > wiedział jakie - to są to utwory z płyt współpatronowanych przez Radio Zet.
        > A już Gosia Andrzejewicz i Kasia Cerekwicka powodują, że sięgam po wiadro.

Otóż to!! Słucham Zetki z niejakim przymusem ze względu na dobre audycje
        informacyjne, ale szlag mnie trafia, gdy jestm zmuszana do słuchania na okrągło
        tych samych kawałków.
        Trafia mnie i z tego powodu, że dorastające nowe pokolenia nie wiedzą kto to
        Beatlesi, Rolling Stonesi, czy inna klasyka, a Presley to nagrał tylko Ghetto...

Przełączam się na inną stację i cóż słyszę? Kolejny zestawik utworów
        przypisanych tylko tej stacji. I w kółko Macieju to samo.

To już chyba jakaś zaraza jest?
    • yavorius Re: Czy radio Zet jest radiem? 30.05.06, 08:42
      Radio Zet jest kupą gówna. Grają chyba najgorszą muzykę ze wszystkich stacji
      radiowych w tym kraju...
    • lodel Re: Czy radio Zet jest radiem? 30.05.06, 10:08
      to jakiego radia słuchacie?
      może sie wpisujmy i kilka uwag dlaczego akurat to chociaż nawet mi trudno jest
      jednoznacznie podać 1 stację,
      przełączam najczęściej między ESKĄ i RMF ale też Trójką,
      a na koniec zrobimy podsumowanie - udział procentowy wg najczęściej słuchanych
      stacji

PZDR
      • yavorius Re: Czy radio Zet jest radiem? 30.05.06, 10:51
        Antyradio, tylko i wyłącznie.
        • Gość: bleblah Radio są tylko słupami ogłoszeniowymi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.06, 11:37
          ... dlatego ich nie słucham. Dobrą muzykę, mam w tej chwili w internecie. Mnie
          męczą jeszcze te kretyńskie wypowiedzi prezenterów... brrrrrrr......
          • omar1 Re: Radio ZET to słup ogłoszeniowy...albo gnój! 30.05.06, 19:16
            Jeśli jadę samochodem,słucham tylko trójki lus ESKI.Radko "Radiostacji"
            Zetka to gnój i szum medialny taki po którym nic nie wiem.Taka ilośc
            informacji , od makaronu,poprzez kondomy do telefonii komórkowej ,powoduje ,ze
            słuchacz na flaki z olejem w główie.
            Dlatego dziwie się reklamodawcą,że ładują w to gó.. tyle kasy,nie wiedząc ,ze
            olbrzymia ilośc słuchaczy sie juz dawno od Zetki odwróciła doopą.
            Na temat muzy w Zetce ,nie bede pisał,bo chce mi się (przepraszam bardzo)
            rzygać!!!
            • Gość: Ubidubidubidu Radio ZET to słup ogłoszeniowy...albo gnój! IP: *.aster.pl 31.05.06, 11:08
              Tam ma być wesoło i politycznie. Ponieważ nie można w kółko na wesoło bredzić
              o "kaczorach" to jest kretyńsko, a nawet chamsko. Prowadzący robią wrażenie
              jakby albo mieli nieuleczalnego zajoba albo byli specjalnie premiowani za
              antykaczorski bełkot.
            • Gość: joj Wyluzuj troszkę... IP: 217.17.35.* 31.05.06, 13:15
              Równie "dobrze" można mówić o Trójce. Kiedyś najlepsza stacja radiowa, obecnie
              takie"nie-wiadomo-co". Zresztą wszystko się komercjalizuje i nic na to nie
              poradzisz. Tu przynajmniej abonamentu nie każą płacić a utrzymywać się z czegoś
              trzeba. Skoro zleceń jest tyle więc z tym odwrotem słuchaczy nie jest chyba tak
              źle
    • Gość: wesoły Zdzicho Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:48
      nie, to jest telewizja
    • Gość: /// Re: Czy radio Zet jest radiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 16:46
      Jeśli uznać, że Radio MaRyja jest radiem,
      to Radio ZET nie jest radiem.
      Ale najpierw trzena uznać to pierwsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka