Gość: sportowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:14 zastanawiam sie , czy probowaliscie sami sobie wziac do ust, ja probowalem, ale jakos malo wysportowany jestem..moze jak poprobuje..w koncu cwiczenie czyni mistrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 20:17 Zacznij ćwiczyć jogę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:19 a co pomoglo CI? ha ha ha hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 13.08.04, 20:19 próbuj dalej... może do kadry gimnastyków lub cyrkowców się załapiesz. I wtedy połączysz przyjemne z pożytecznym Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:46 DEBIL!!! HAHAHahAhahahAhahahaeheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.04, 21:36 Ło matko, uwielbiam to forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiss Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:12 Wytnij sobie dwa zebra jak Merlin Manson bedzie Ci sie lepiej schylic... Jemu pomoglo i jest smaowystarczalny... ;) PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_blada Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 13.08.04, 22:45 Mnie takie rzeczy nie interesują. Wolę przejechać się na rowerze i napić piwa. Taki jestem porządny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stud Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 14.08.04, 11:29 Hipotetycznie rzezc biorąć....zdolność robienia sobie samemu "laski" jest wypadkową wydolności fizycznej i wielkości organu rozrodczego. Tak więc albo poracujesz nad w/w gibkością i polecaną wcześniej jogą....albo masz za małego...alternatywą jest np. chodowla zaskrońców (węże popularne w naszym kraju, pod ochroną ale co tam...). Jak takiego wytresujesz i nauczysz robić laskę to już nigdy nie spojrzysz na kobiete....Mają niestety jeden feler....przy wytrysku pękają dlatego polecam chodowlę na skalę masową... Odpowiedz Link Zgłoś
wujekdobrarada Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 14.08.04, 15:22 haha niezle z ta hodowla zaskroncow!!!! a ty lepiej wez sie do roboty jak nie masz co robic, a nie fiuta sobie lizesz. zrobilbys cos pozytecznego. A jak zrobisz sobie krzywde to co powiesz na pogotowiu? -"Panie doktoze ja tylko probowalem sobie zrobic laske..." zaloze sie ze mu dupa ze smiech odpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:32 Zaskrońce rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: 195.136.148.* 14.08.04, 23:53 a nie lepiej hodować węże jadowite? po lasce z takim wężem nie będziesz miał więcej ŻADNYCH problemów... Odpowiedz Link Zgłoś
bussiness Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 14.08.04, 23:55 chlopie znajdz sobie panienke ktora Ci zrobi gdy tylko bedziesz mial ochote ;) (albo faceta jak wolisz:P). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś