Dodaj do ulubionych

do facetow, kto sobie probowal robic laske

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:14
zastanawiam sie , czy probowaliscie sami sobie wziac do ust, ja probowalem, ale jakos malo wysportowany jestem..moze jak poprobuje..w koncu cwiczenie czyni mistrza
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 20:17
      Zacznij ćwiczyć jogę!
      • Gość: marta Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:19
        a co pomoglo CI? ha ha ha hi hi
    • losiu4 Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 13.08.04, 20:19
      próbuj dalej... może do kadry gimnastyków lub cyrkowców się załapiesz. I wtedy
      połączysz przyjemne z pożytecznym

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: lol Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:46
      DEBIL!!! HAHAHahAhahahAhahahaeheh
    • Gość: mariolka Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.08.04, 21:36
      Ło matko, uwielbiam to forum!!!
      • Gość: Kiss Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:12
        Wytnij sobie dwa zebra jak Merlin Manson bedzie Ci sie lepiej schylic... Jemu
        pomoglo i jest smaowystarczalny... ;) PZDR.
        • doopa_blada Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 13.08.04, 22:45
          Mnie takie rzeczy nie interesują. Wolę przejechać się na rowerze i napić piwa.
          Taki jestem porządny.
    • Gość: Stud Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.sen.warszawa.supermedia.pl 14.08.04, 11:29
      Hipotetycznie rzezc biorąć....zdolność robienia sobie samemu "laski" jest
      wypadkową wydolności fizycznej i wielkości organu rozrodczego.
      Tak więc albo poracujesz nad w/w gibkością i polecaną wcześniej jogą....albo
      masz za małego...alternatywą jest np. chodowla zaskrońców (węże popularne w
      naszym kraju, pod ochroną ale co tam...). Jak takiego wytresujesz i nauczysz
      robić laskę to już nigdy nie spojrzysz na kobiete....Mają niestety jeden
      feler....przy wytrysku pękają dlatego polecam chodowlę na skalę masową...
    • wujekdobrarada Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 14.08.04, 15:22
      haha niezle z ta hodowla zaskroncow!!!!
      a ty lepiej wez sie do roboty jak nie masz co robic, a nie fiuta sobie lizesz.
      zrobilbys cos pozytecznego. A jak zrobisz sobie krzywde to co powiesz na
      pogotowiu? -"Panie doktoze ja tylko probowalem sobie zrobic laske..." zaloze
      sie ze mu dupa ze smiech odpadnie...
    • Gość: Gość Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:32
      Zaskrońce rulez
      • Gość: www.sejm.gov.pl Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske IP: 195.136.148.* 14.08.04, 23:53
        a nie lepiej hodować węże jadowite?

po lasce z takim wężem nie będziesz miał więcej ŻADNYCH problemów...
    • bussiness Re: do facetow, kto sobie probowal robic laske 14.08.04, 23:55
      chlopie znajdz sobie panienke ktora Ci zrobi gdy tylko bedziesz mial ochote ;)
      (albo faceta jak wolisz:P). Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka