Dodaj do ulubionych

Brak seksu po rozstaniu?

IP: 217.96.75.* 24.09.03, 14:51
Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście? Piszcie kochane. Ja na razie recepty
nie mam. Wszystko poachnie mi moim byłym. A że się szanuję, tanio skóry nie
sprzedam. Choć łowców nie brakuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 19:11
      ja nie dawno rozstałam sie z chłopakiem i miałam podobnie wszytsko nim
      pachniało!!!wszedzie był!!!!! okropnie sie czułam najlepsze były miejsca i
      automatycznie skojarzenia ze bywaliśmy w nich razem ojojoj! nie mam dla ciebie
      zadnej recepty bo też łatwo skóry nie oddam :P
      moze ktoś cos wymyśli to sama skorzystam :)
      pozdr. papa
      • Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 19:23
        no wiecie u was jest szansa ze niedlugo znajdziecie tego wlasciwego a co ja mam
        zrobic moj mezczyzna wyjecha (i to na dlugo) a ja juz nie mogem ;(
        • Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 19:31
          znajdziemy nie znajdziemy !!!!!
          a ty masz jako taką pewnosć ze wróci i to ten właściwy!!!!
          ty stanowczo masz lepiej ! a jak wróci to .....:))))))
          trzymaj sie pozdrawiam !pappa
        • Gość: Mirka Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:51
          Polecam zabawy samej ze sobą.To naprawdę rozładowuje napięcie seksualne,przy
          okazji poznajemy lepiej swoje ciało i jego reakcje.Może to nie to co wspólne
          baraszkowanie ale lepsze to niż nic.
          • Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 21:57
            dzieki za rady no rzeczywiscie wiem cos o tym pomaga ale niestety to nie to
            samo :( a wam zycze powodzenia w poszukiwaniach tego jedynego
            • Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:00
              dzięki wyobrazam jak musisz być smutna !!!
              poczekaj wroci !!!!!!!ile jeszcze jezeli mogę spytać będziesz w takiej
              rozpaczy ?
              ps. pytam bo wolałabym uśmiechniętą buźke :) od ciebie !
            • nawiedzona_baba Re: Brak seksu po rozstaniu? 24.09.03, 22:02
              wykorzystaj ten czas na książki, doskonalenie się w szkole/pracy, a jak już samo
              (gwałt) Ci się znudzi - idź do parku, jesień dopiero się zaczyna, warto
              obejrzeć ją z bliska
              • Gość: Mirka Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 22:06
                Dobrze,że dodałaś stronę duchową.Ja tak tylko od strony fizyczno-
                cielesnej,trochę się teraz wstydzę.
              • Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:08
                to dobra rada ksiazka ! ja w mojej samotności naprawde stałam sie oczytana :)))
                ale nie tylko jest duzo rzeczy do zrobienia a jezeli zaczniesz strasznie
                tesknić okropnie to idzspać !!;)
                • Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 22:13
                  nio wlasciwie rok ale z przerwami po dwa dni na miesiac bo wyjechal na studia :
                  ( moze rzeczywiscie za kasiazki sie wezme dzieki za rade milutkie jestescie
                  • nawiedzona_baba Re: Brak seksu po rozstaniu? 24.09.03, 22:19
                    cieszę się, że mimo braku popularności na tym forum, mogłam Ci jakoś pomóc
                    uszka do góry
                    studia nie trwają wiecznie
                    • Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:24
                      BRAKU POPULARNOŚCI !!!!!!!!1
                      żARTUJESZ :)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka