Gość: Katya IP: 217.96.75.* 24.09.03, 14:51 Dziewczyny jak sobie z tym radziłyście? Piszcie kochane. Ja na razie recepty nie mam. Wszystko poachnie mi moim byłym. A że się szanuję, tanio skóry nie sprzedam. Choć łowców nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 19:11 ja nie dawno rozstałam sie z chłopakiem i miałam podobnie wszytsko nim pachniało!!!wszedzie był!!!!! okropnie sie czułam najlepsze były miejsca i automatycznie skojarzenia ze bywaliśmy w nich razem ojojoj! nie mam dla ciebie zadnej recepty bo też łatwo skóry nie oddam :P moze ktoś cos wymyśli to sama skorzystam :) pozdr. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 19:23 no wiecie u was jest szansa ze niedlugo znajdziecie tego wlasciwego a co ja mam zrobic moj mezczyzna wyjecha (i to na dlugo) a ja juz nie mogem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 19:31 znajdziemy nie znajdziemy !!!!! a ty masz jako taką pewnosć ze wróci i to ten właściwy!!!! ty stanowczo masz lepiej ! a jak wróci to .....:)))))) trzymaj sie pozdrawiam !pappa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:51 Polecam zabawy samej ze sobą.To naprawdę rozładowuje napięcie seksualne,przy okazji poznajemy lepiej swoje ciało i jego reakcje.Może to nie to co wspólne baraszkowanie ale lepsze to niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 21:57 dzieki za rady no rzeczywiscie wiem cos o tym pomaga ale niestety to nie to samo :( a wam zycze powodzenia w poszukiwaniach tego jedynego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:00 dzięki wyobrazam jak musisz być smutna !!! poczekaj wroci !!!!!!!ile jeszcze jezeli mogę spytać będziesz w takiej rozpaczy ? ps. pytam bo wolałabym uśmiechniętą buźke :) od ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: Brak seksu po rozstaniu? 24.09.03, 22:02 wykorzystaj ten czas na książki, doskonalenie się w szkole/pracy, a jak już samo (gwałt) Ci się znudzi - idź do parku, jesień dopiero się zaczyna, warto obejrzeć ją z bliska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 22:06 Dobrze,że dodałaś stronę duchową.Ja tak tylko od strony fizyczno- cielesnej,trochę się teraz wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:08 to dobra rada ksiazka ! ja w mojej samotności naprawde stałam sie oczytana :))) ale nie tylko jest duzo rzeczy do zrobienia a jezeli zaczniesz strasznie tesknić okropnie to idzspać !!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: 80.51.11.* 24.09.03, 22:13 nio wlasciwie rok ale z przerwami po dwa dni na miesiac bo wyjechal na studia : ( moze rzeczywiscie za kasiazki sie wezme dzieki za rade milutkie jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: Brak seksu po rozstaniu? 24.09.03, 22:19 cieszę się, że mimo braku popularności na tym forum, mogłam Ci jakoś pomóc uszka do góry studia nie trwają wiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Brak seksu po rozstaniu? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 24.09.03, 22:24 BRAKU POPULARNOŚCI !!!!!!!!1 żARTUJESZ :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś