Dodaj do ulubionych

jak duzy jest 7tyg kociak?

24.11.06, 15:28
czy jeszcze jest za malutki zeby go wziac do nas do domu jesli mam 2,5 roczne dziecko?
Synek jest przyzwyczajony do zwierzat , zwlaszcza do kotow - juz sa dwa 13-letnie dostojne
posiwiale kocury - ale nie wiemy czy 7 tyg kociak to nie jest jeszcze bardziej chomik niz kot smile))))
czy ktos wie?

---------
Good Girls Go To Heaven
Bad Girls Go To London !
Obserwuj wątek
    • oxygen100 Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 15:35
      wiem bo wychowwywalam Coco od 2 dnia zyciasmile) Moja siostra ja wziela gdy miala
      jakies 5 tygodni, To juz byl kotsmile) skakal bokiem stroszyl ogonsmile) Moge Ci
      podeslac jakas fotke z tego okresusmile
      • headonshoulders Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 15:49
        podsylaj smile SUPER. Dzieki smile))
        I juz kuma kotek ze trzeba robic siusiu do zwirku? Pytam bo moja chalupa w wykladzinie cala...
    • jamile Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 15:54
      7 tyg to zdecydowanie za wczesnie na odstawienie od matki, kocio jest za mały!
      (choć dla wielu im mniejszy, tym słodziej wygląda).
      Hodowcy kotów zalecają oddawanie kociąt do nowych domów, gdy te mają ok. 14-15
      tygodni.
      • headonshoulders Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 15:56
        kocio matki nie ma.
        co sie daje takiemu kociakowi? kocia formulke?
        • oxygen100 Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 16:56
          wyslalam juz wczesniej jak masz jakies szczegolowe pytanai to chetnie odpowiem.
          Coco powachala kuwete bipi i dopiero zalapala do czego to sluzy. Od razu. W
          wieku 5 tygodni. Jesli kotek matki nie ma to spokojnie go wez. Taki kociak jada
          juz juniorki saszetki i sucha karme jest taka dla kociakow Royal Canin czy cos.
          Takie maluchy moga miec problemy z oczami ale to sie leczy, nie dawaj tylko
          mleka bo moze byc problem z biegunka. Do pica wode ale nei mineralna, bo koty
          maja inne potrzeby pod wzgledem mineralow itp.... Kota przerabialam od
          urodzenie wiec jeszcze cos tam pamietamsmile
          • headonshoulders Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 17:19
            nie doszla fotka.... mozesz jeszcze raz sprobowac? dziekuje serdecznie
            • edycia274 Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 17:41
              ja moja znalazłam jak miała 6 tyg. była wycieńczona. szybko załapała, że do
              kuwety się załatwiała i jadła sama
            • oxygen100 Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 18:02
              sprawdz jeszzce raz, mam w wyslanych ale faktycznie wczesniej byl chyba jakis
              blad
    • oxygen100 Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 18:40
      doszedl kot??
      • headonshoulders Re: jak duzy jest 7tyg kociak? 24.11.06, 19:10
        doszedl! Dzieki ogromne, kot przepiekny. To juz faktycznie nie chomik tylko prawie kot smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka