wenus2006 23.08.06, 23:50 Słyszłyście czy wiecie o przerażającej aferze na dogomani???Coś niepojętego www.lubin.pl/?exid=34780 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olushia Re: Do mam kochających zwierzęta 24.08.06, 09:37 Zrobiłabym jej to samo.Bestia. To po co brała psa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Do mam kochających zwierzęta 24.08.06, 09:47 jest juz watek na emamie o tym. nazywa sie "straszne" chyba. ten watek jest juz w goole wszedzie. i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olusza3 Re: link 24.08.06, 18:40 POTWORNE!!!! Niestety ludzie zdolni są do takiego bestialstwa. Kary za znęcanie się nad zwierzetami powinny być DUUUUUUŻO wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Apel 24.08.06, 19:09 straszne, nie mogę czytac takich rzeczy...Kocham zwierzęta, nie wyobrażam sobie bez nich życia Gdyby czytała to jakaś emama z Wawy-to organizuję zbiórkę rzeczy do schroniska w Józefowie, koło Legionowa. Przydadzą się stare koce, ręczniki i inne rzeczy, które się na zimę będą potrzebne. Jeżeli któraś z Was chciała się pozbyc ww rzeczy, to podjadę i zabiorę Odpowiedz Link Zgłoś
wenus2006 Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 24.08.06, 20:39 na razie ze wstępnej wynika ,że pies był zamordowany,ale kto to zrobił, nie mogę uwierzyć,że zrobiła to 20-letnia dziewczyna - to raczej niemożliwe, może rodzice,którym przywiozła psiaczka....straszne, nie mogę dojść do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 08.09.06, 17:00 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29900&page=8 Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 08.09.06, 18:27 Rany sama mam goldenka i nie wyobrażam sobie wogóle podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 08.09.06, 18:57 Dlaczego nie możesz uwierzyć, że dwudziestoletnia dziewczyna nie mogła tego zrobić. Znacznie młodsze osobniki potrafią takie rzeczy robić, że sie w głowie nie mieści np. obcinanie kotom ogonów, podpalanie ich. obdzieranie ze skóry i wieszanie na latarni i niestety dużo, dużo wieceju. Odpowiedz Link Zgłoś
siasiuszek Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 08.09.06, 19:16 Dla tego są wątpliwości czy ona to zrobiła, ponieważ żeby tak skatować w końcu nie tak małego psa żeby miał wszystkie kości połamane trzeba niezłej siły, a to podobno drobna szczupła dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Jutro ostateczna sekcja zwłok... 09.09.06, 08:17 Pies chory byl i oslabiony.Dziecko daloby rade. A druga rzecz:Gdyby chodzilo o 20-latka ogolonego na lyso,to nikt watpliwosci by nie mial!Bo "taki to zdolny do wszystkiego!"A wlasnie,ze wala!Znam takich,ktorzy mimo niesympatycznego wygladu nikomu nic zrobia,bo sa po prostu porzadnymi ludzmi,ktorym czasowo troche odbija.Niby dlaczego szczupla blondynka nie moze byc degeneratka?Po co w ogole wspominac o jej wygladzie? Dobrze by sie stalo,gdyby dostala ze 2 lata bezwzglednego pozbawienia wolnosci.Polowe dewiacji wybilyby jej z blond glowki kolezanki z kicia.Druga polowe powinna wykorzenic przymusowa terapia. Jeszcze przyjrzalabym sie jej rodzicom,bo ciekawe po kim ona taka jest? Odpowiedz Link Zgłoś