mikolla 20.04.07, 14:48 brat zmienil wieczorem i za diabla ni pamieta, nie mozemy wlaczyc... podpowiedzi brak! co w takim wypadku nalezy zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia1807 Re: co zrobic? jak odzyskac hasło do komputera? 20.04.07, 14:53 wciśnij klawisz F8 przed wczytaniem , tam powinno resztę pisać jak zlikwidować hasło Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: co zrobic? jak odzyskac hasło do komputera? 20.04.07, 14:54 powiedziec bratu, zeby pie...lnal sie ciezkim przedmiotem w leb i nastepnym razem jak przyjdzie mu ochota zmiany hasla - uczynic to samo... po kiego grzyba ludzie zmieniaja hasla jak ich nawet nie pamietaja??? zreszta... ja tego nie rozumiem..jak mozna nie pamietac hasla? no kurde...sprawdzcie wszystkie mozliwosci... rozpiszcie je najpierw na kartce, a potem odhaczajcie, nie zapomnijcie, ze hasla do windowsa sa "case sensitive" czy moze braciszkowi sie capslock wcisnal... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: co zrobic? jak odzyskac hasło do komputera? 20.04.07, 15:33 Brat ma prawie 11 lat, połocił sie z ojcem, i na złośc zmienił hasło. Jak rano wstał nie pamiętał. Sprawdzalismy już wszystko i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
mikowa Re: co zrobic? jak odzyskac hasło do komputera? 20.04.07, 16:07 haslo BIOSu czy Windowsa (jesli tak to jeszcze jakiego), a moze roota? skoro masz dostep do innego kompa i netu, to odpowiedz sobie na powyzsze pytanie i zapytaj o to googla. Zaloze sie ze cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: co zrobic? jak odzyskac hasło do komputera? 20.04.07, 16:18 dzieki, za podpowiedz. Mam dostep do netu, bo jestem u siebie, a braciszek ma u rodzicow komputer. Mozesz mi to podpowiedziec ale tak łopatologicznie jak do tego sie zabrac? Odpowiedz Link Zgłoś