agnieszka1113 18.01.05, 13:37 czesc dzewczyny, ciagle ktoś pisze o tussi, co to jest? to są tabletki, czy cos do picia i czemu to służy? pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazda_001 Re: co to jest Tussi 18.01.05, 13:45 A wiec Agniesiu....jest to nic innego jak ten dobry syropek,ktory zapewne dawała ci twoja mama jak miałas kaszelek:)Ja go zazywałam zazwyczaj przed sesją..:) Tussipect jest oparty na zwiazku chemicznym,ktorego działanie jest podobne do działania amfetaminy-czyli przyspiesza bicie serca,stajesz sie bardziej pobudzona....zmniejsza sie laknienie...a czy pomaga....hmmmm- odradzam!!!!!i to kategorycznie!!!!Po pewnym czasie stajesz sie maksymalnie wykonczona nie tylko psychicznie ale i fizycznie!Pamietaj nie tedy droga!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rotten_flower Re: co to jest Tussi 19.01.05, 20:47 tussi to jest tussipect (tabletki lub syrop na kaszel). zawiera pseudo efedrynę, czyli analog amfetaminy. jaaasne - pomaga, ale przy okazji uzależnia. ja skończyłam na efedrynie i amfetaminie i obecnie od ponad 2 miesięcy leczę się odwykowo, bo jestem przez to gó.. po prostu NARKOMANKĄ. nie bierz tego - NIE ZAWSZE skutkuje, ma straszne skutki uboczne, a poza tym są inne sposoby NIESZKODLIWE na to, żeby zabić głód. aha - tussi działa tak, że nie czuje się głodu i szybciej się (niby) spala kalorie. mówię Ci - to jest straszne gó.., nie wyląduj tak jak ja, bo będziesz mieć spie..ne życie. wydaje mi się, że raczej nie wiesz co to jest głód narkotykowy - i obyć go NIGDY nie doświadczyła. ja na początku myślałam, że wezmę pare razy, ale wierz mi - to się tak nie kończy. pozdrawiam Cię i proszę - BĄDŹ MĄDRA W PODEJMOWANIU DECYZJI!!! odchudzanie, anorexia i bulimia to JEDNO, a uzależnienie od prochów, detox i leczenie odwykowe to DRUGIE. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1113 Re: co to jest Tussi 19.01.05, 20:59 Dzięki dziewczyny! nie chcem sie truć i nie bede tego próbować! pozdrawiam i życze dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś