Dodaj do ulubionych

czy jest jakiś normalny szklarz na ursynowie ?

09.07.06, 21:14

Może trudno w to uwierzyć, ale od 3 tygodni nie mogę namierzyć żadnego
szklarza na Ursynowie, który nie ma wiecznie zamkniętego zakładu, odbiera
telefony, juz po pomiarze psujamu się maszyny .... ratunku ..... czy ktos
ostatnio robił lustra ?
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: czy jest jakiś normalny szklarz na ursynowie 09.07.06, 23:53
      A dlaczego musi być na Ursynowie ?
      Bardzo dobry, fachowy i niedrogi szklarz, także od luster jest na ul.Puławskiej,
      mniej więdej naprzeciw KG Policji.
      • gacek95 jak normalny to tylko Puławska! 10.07.06, 20:18
        Ja również mam za sobą batalię o lusto, cały ursynów zjeżdzony- jak nie
        zamknięte to zaraz będzie wychodził albo coś podobnego- generalnie odnoszę
        wrażenie że mają gdzieś zwykłego detalicznego klienta. Dopiero pan na Puławskiej
        bez fochów w dwie minuty przyciął to co trzeba- zarobił 17 zł. i wcale nie był
        obrażony. Tylko do niego!Pozwolę sobie podać tel 0-22 8430488
        • nauboczu Re: jak normalny to tylko Puławska! 10.07.06, 22:52
          Bardzo dziękuję, zadzwoniłam, telefon odebrano w ciagu sekundy, Pan jeszce
          dzisiaj przyjechał i wymierzył wzystko co trzeba. Mam nadzieję, że lustra
          pojawią się w łazience. Dzięki !
          • gugul Re: jak normalny to tylko Puławska! 13.07.06, 11:34
            Szklarz z Pulawskiej to stara firma - mialem z nim do czynienia z 30 lat temu.
            • marianna18 Re: nienormalni na Ursynowie 17.07.06, 14:16
              ja przećwiczyłam juz trzech z Ursynowa:
              1.nie opłaca się
              2.proszę zadzwonić za tydzień
              3.umówił się na konkretny dzień i godzinę ale nie przyszedł jak zadzwoniłam to
              się zdziwił, że byliśmy unówieni
          • lewe_oko Re: jak normalny to tylko Puławska! 17.07.06, 21:26
            Ja też szukam szklarza - chciałabym wymienić szybki w drzwiach na mleczne.
            Podejrzewam, że pan z Puławskiej tez robi takie rzeczy... Jakbyście mieli
            jednak kogoś do polecenia na Ursynowie, napiszcie prosze.
      • artek76 Re: czy jest jakiś normalny szklarz na ursynowie 20.07.06, 12:42
        Polecam PYROFLEX - nie na Ursynowie, ale w bliskim sąsiedztwie
        Jeden z zakładów jest na ul. Czarnomorskiej 11 (Stegny)
        Zamawiałem u nich lustro - w ciągu 2 dni miałem je już na ścianie :)
        Polecili mi ich znajomi, którzy też byli zadowoleni

link do strony: www.pyroflex.com.pl/
        • marianna18 Re: tylko Puławska 21.07.06, 11:54
          Jestem zszokowana. Oto po "wożeniu" się przez rok ze szklarzami z Ursynowa,
          szklarz z Puławskiej, do którego wzięłam tel. z forum tutaj zrobił wszystko w
          mig. Nie mogę wyjśc ze zdziwienia. Dzieki i polecam
          M.
          • agatka_s Re: tylko Puławska 24.08.06, 11:07
            Czesc

Gdzie dokladnie jest ten szklarz (tylko nie mowcie ze na przeciwko policji, bo
            policja tez nie wiem gdzie jest) ?

Umowilam sie tam na jutro (zachecona waszymi rekomendacjami), ale nie wiem w
            ktorym miejscu.

Please.....
            • jan-w Re: tylko Puławska 24.08.06, 12:51
              Komenda Główna Policji, jest po zachodniej stronie Puławskiej, między Woronicza
              a Ksawerów. Po drugiej stronie Puławskiej, jest ciąg sklepów i zakładów
              usługowych. To tam.
              • agatka_s Re: tylko Puławska 24.08.06, 13:04
                aaaaaa Komenda Glowna, to jasne ze wiem gdzie !!!!

(ponizej glownej nie schodze....)

serio: dzieki !!!! powinnam wiedziec bo z synem tam niedaleko na chor chodzimy,
                a skolei tez niedaleko zamieszkiwalam (pierwszy roczek swego jakze burzliwego
                zycia...)

PS

Janie, jakiego masz psa ? Bo teraz jak jestem przy Ogrodach, to przygladam sie
                wszystkim facetom z psami...masz malego czy duzego pieska ? jaka rasa ? (to sie
                skoncentruje na odpowiednich facetach i psach !!!!)
        • idole Re: niezadowolona jestem ze szklarza na Puławskiej 30.08.06, 08:28
          zachęcona opisem tu zamieszczonym zadzwonilam do Pana Szklarza z Puławskiej.
          Faktycznie odebral w sekunde, przedstawilam sprawe ze chce lustro z wycięciem
          otworów, Pan uznał ze chce zobaczyć i ok, umówiliśmy sie na poniedziałek na
          g.17. W poniedziałek odwołał to spotkanie (rozumiem zdarza sie) i umowilismy sie
          na wtorek tez na 17. A we wtorek 17.10 dzwoni ze to dla niego kłopot jeździć, że
          on musi pracownikowi nadgodziny płacić itd. Pytam: to jest "normalny szklarz",
          czy ja mam pecha?.
          • bez.wyksztalcenia Re: niezadowolona jestem ze szklarza na Puławskie 30.08.06, 10:04
            ja tez dzwonilam do niego i jest drogi:(
            • agatka_s Re: niezadowolona jestem ze szklarza na Puławskie 30.08.06, 10:39
              obawiam sie ze sami stworzylismy "potwora"....

Ja tez kupilam (tzn na razie zamowilam, bo jeszcze nie ma) lustro u pana
              szklarza. Mysle ze z powodu naszego watku liczba klientow wzrosla o kilkaset
              procent, wiec moglo sie zakrecic w glowie od tego "bogactwa"...

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka