yendras0 31.01.07, 14:48 Czy ktoś ma opinię o tych hotelach, a także o Honeymoon i Harman w Fethiye ? Jadę z Triadą na objazdówkę + 7 dni w takim hotelu. Proszę o info. Yendras Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.lnet.pl 31.01.07, 22:20 Club Ilayda i Honeymoon są w Marmaris; cóż klasa średnia, ale może być. Dużo lepsze niż Grand Prestige ze swym zasyfionym basenem i jedzeniem do bani. Harman jest w Fethiye. Całkiem fajny hotel, polecam. Ale nie spodziewaj się luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
degustata Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris 01.02.07, 19:36 www.triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=HOTEL&idHotelu=1250&TypWypoczynku=W tu masz info o tym Club Ilayda natomiast tu: www.triada.pl/prezentacja.php?AKCJA=HOTEL&idHotelu=1336&TypWypoczynku=W o Sun Love. Poczytaj, ocen, wybierz najlepszy :) hehe. W zadnym nie bylem, wiec z doswiadczenia nic nie podpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chp Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.chello.pl 02.02.07, 12:44 Harman calkowicie w porzadku wybor, dobry hotelik, skromny, bez jakies przepychu, wesolo, troche dzieciakow w hotelu, bo triada im zapewnia jakies tansze przeloty i cos tam, ale w hotelu spokoj i porzadek;). pare minut od centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
anestr Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris 03.02.07, 00:47 W Honeymoon mieszkali znajomi! Tragedia! Już złożyli reklamację do Triady... Jedzenie serwowane. Masz 3 dania do wyboru i czekasz na nie godzinę! Hotel nieciekawy, pokoje fatalne! Łazienka-tragedia! Nie polecam! Obsługa miała do nas pretensje, że wchodzimy na górę i chcemy zobaczyć panoramę Marmaris z balkonu naszych znajomych. Bezczeni kelnerzy! W Hermanie mieszkało dużo ludzi z objazdówki. Bardzo sobie chwalili ten hotel!! Odpowiedz Link Zgłoś
fixjam Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris 03.02.07, 11:57 NO ale powiedzmy sobie szczerze, ten Honeymoon to nawet na stronie Triady wyglada kiepsko, wiec wybieranie go nie bylo najroztropniejsze :) Czytam wlasnie o Harmanie , 3* , ale solidny hotel. LAdnie to wyglada :) I tylko 600 m od Czalysz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:30 Bylam w zeszlym roku w Sun Love i hotel jak dla mnie bomba, nowy obiekt otwarty w kwietniu 2006,bardzo duży basen, zjeżdżalnia, pokoje duże, klimatyzacja, suszarka, telewizor,lodówka, obsluga bardzo pomocna, jesli chodzi o wyżywienie mialam opcje ALL, duży wybór, niczego nie brakowało, jedyny minus to ten że do plaży trzeba iść około 20 minut, tak samo do centrum, ale ogólne wrażenie bardzo pozytywne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.toya.net.pl 08.02.07, 18:04 Beatko, a możesz zdradzić z jakim biurem byłaś w Sun Love? Interesują mnie także Twoje wrażenia dotyczące strony organizacyjnej pobytu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:41 ja byłam z Triadą, miałam wykupiony traf 4* i trafiłam akurat do Sun Love, i naprawde nie mogę sie do niczego przyczepic, na początku dostałam pokój na samej górze, nie było to zbyt komfortowe ze względu na liczne "ukośne" sufity( nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć, mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi), ale od razu poprosiłam o inny pokój i rezydentka załatwiła to od ręki, szczerze - nie ma się do czego przyczepić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris IP: *.toya.net.pl 09.02.07, 18:38 Dziękuję za informacje. Podoba mi się ten hotel. No ale... wiadomo, co piszą, a co jest... różnie bywa. Cieszę się, że pomogłaś mi zweryfikować to i owo. Tak naprawdę najbardziej obawiam się Triady (ma tyle fatalnych opinii na forach). Rozumiem jednak, że w Twoim przypadku wszystko było ok. Myślę, że chyba zaryzykuję, tym bardziej, że tego hotelu nie ma w swojej ofercie żadne inne biuro. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yendras0 Re: Sun Love czy Club Ilayda w Marmaris 28.04.07, 21:02 Dziękuję za dotychczasowe informacje. Wybrałem Sun Love. Lecę dopiero w drugiej połowie września. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś opinie lub rady, np. czy obsłudze należy na początku dać jakiś napiwek - to z góry dziękuję. Yendras Odpowiedz Link Zgłoś