Gość: ghost1131 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:31 ZAKUPIŁEM MAGIC BULLET I NIE BARDZO WIEM CO MOZNA Z NIM PRZYRZADZAC. PISZCIE JAK MACIE JAKIES POMYSŁY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lu Re: WONDER MAX, MAGIC BULLET PRZEPISY-ZNACIE JAKI IP: *.adsl.proxad.net 28.12.05, 01:01 Chyba nie najlepszy zrobiles interes: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=20649299&v=2&s=0 Moze mozna jeszcze oddac? Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: WONDER MAX, MAGIC BULLET PRZEPISY-ZNACIE JAKI 28.12.05, 01:12 1. nie wydzieraj się (chyba, żeś taki spanikowany i onieśmielony możliwościami tych cudeniek) 2. zacznij od odp. sobie na pyt.: PO CO kupiłem te urządzenia, skoro pomysłu nie mam, jak je wykorzystać 3. kolejno: instrukcja! poczytaj sobie, moze dołączyli jakieś przykładowe przepisy 4. jeśli pkt. 3 zaliczyłeś na "nic z tego", siądź przed telewizorem, zapoluj na telezakupy - tak zwykle wygłupiają się pokazując mozliwości - przy odrobinie szczęścia spiszesz receptury tych dzieł sztuki kulinarnej 5. jeśli pkt. 4 zawiedzie, otwórz jakąkolwiek knigę kucharską na dział 'papu dla niemowląt' - z tego, co widziałam, wszystko, co trafia do środka tego medżika mniej więcej taką konstystencję przybiera A na koniec, jeśli nie uda Ci się nic upitrasić, kawę sobie zaparz (świeżo zieloną.. bo można w tym kawę zemleć?). I to będzie najrozsądniejsze wykorzystanie owego medżika. Odpowiedz Link Zgłoś