rembert 19.07.05, 09:39 w celu uporządkowania wątków dot. Legionów może trochę je porozbijamy? Ja, czyli my, a jest nas troje IVp., 54m, trzy pokoje. Widok na stacje PKP i boisko piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rembert Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 19.07.05, 13:25 • Re: osiedle Legionów niuta_s 06.07.2005 10:28 + odpowiedz parter od strony ulicy • radek_i_renata 13.07.2005 15:20 + odpowiedz witam! kupilismy mieszkanko w bloku A, srodkowa klatka, 61mkw, 3 pokoje, wc i łazienka • kasia-i-tomek 15.07.2005 20:13 + odpowiedz Witamy, drugie piętro klatka od legiolów Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 19.07.05, 19:07 parter okna na Legionów - mieszkanie narożne przy wejściu do budynku, ja + mąż, 41,8 mieszkanie 2 pokoje, i tarass.... Odpowiedz Link Zgłoś
marand3 Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 21.07.05, 16:11 czesc, na 2 pietrze, skrajne mieszkanie od strony budynku B - 63m. Do czasu jak wszystko bedzie gotowe bedzie juz nas 3. Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 08:26 gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1978 Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 13:25 "być może" :-)) mieszkanie na III piętrze - 76 m2 z półokrągłym tarasem - widok na Legionów. "być może" bo jeszcze nie wszystko jest "dopięte na ostatni guzik". Narazie jest nas dwoje, ale jak się wprowadzimy będzie już nas czworo :-))) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 13:47 wow! Następny post zarezerwowany dla trojaczków:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 15:09 my na razie planujemy, ale trójka!? ufff trochę za dużo jak na jeden raz Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1978 Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 15:49 dlaczego??? przecież im więcej dzieci tym weselej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 22.07.05, 16:17 ale kto ogarnie taką gromadkę!?!?!? tym bardziej że przeciętny małżonek, to jak dodatkowe dziecko????? dwójka zdecydowanie wystarczy, + mąż oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-i-tomek Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 23.07.05, 10:45 Aby uszczegółowić jest to II piętro, pierwsza klatka od legionów(w załamaniu litery L) 61m2. Poznaliśmy już osobiście sąsiadów przez ścianę w kierunku bloku B. Wszystkich pozdrawiamy. PS. Jest nas dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
marand3 Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 27.07.05, 12:30 czy ktos z Was odebral juz mieszkanie? Moje ma byc gotowe 30.07. Dzisja dowiadywalem sie w Anluk kiedy bedzie odbior techniczny budynku i kiedy akty notarialne - do konca roku, najprawdopodoniej w grudniu! zdawaliscie sobie z tego sprawe? Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 27.07.05, 13:13 nic w tym dziwnego mój kolega z pracy mieszka w swoim mieszkaniu od stycznia akt będzie podpisywał za 2 tygodnie, mi termin odbioru lokalu przesunęli do 31.08. myślę że spóbuje odebrac z 1-2 wcześniej, pod warunkiem że mój parter będzie wykończony, tzn. bezpieczne wejście do budynku, wykończona klatka schodowa, przynajmniej w części i mieszkanie bez zastrzeżeń myśle że do połowy września uda nam się "zrobić z nim" to co chcemy, i w połowie września zamierzam się wprowadzić, zgodnie z umową którą mam planowany odbiór techniczny budynku wyznaczony jest na 10.09.2005, mniemam jednak że nie zdążą, ale wtedy będzie do zrobienia kosmetyka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: os. Legionów - gdzie kto będzie mieszkał 30.07.05, 20:09 byłam dzisiaj obmierzyć swoje mieszkanie - apropo wysokości to u nas jest 2,72 m, pytaliśmy kierownika - woda jest już podciągnięta, w mieszkaniu są liczniki wody i prądu, do połowy sierpnia mają zamontować parapety, podobno ktoś już wykańcza i odebrał mieszkanie (trochę ryzykancko, ale jak kogoś goni czas...) Odpowiedz Link Zgłoś