Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ankiety DDA - protest

06.07.06, 18:50
    Czasem na naszym forum pojawiają się osoby, które potrzebują naszych opinii w
    swoich ankietach na temat DDA. Najczęsciej te osoby piszą prace magisterskie
    o syndromie. Nigdy nie miałam oporów przed wypełnianiem ankiet, jednak
    głównym powodem dla którego to robiłam był nie altruizm, ale chęć dowiedzenia
    się czegoś nowego o sobie. Dlatego zawsze zgłaszałam chęc otrzymania wyników
    ankiet. Poprzez to forum wypełniłam dwie ankiety od Talmi i Zkat. Autorki nie
    widziały przeszkód i obiecały przesłać wyniki jak tylko się wyprodukują.
    Słuch po dziewczynach zaginął! Pisanie maili przypominających nie działa, mam
    wrażenie że dziewczyny zgarnęły potrzebne dane i zniknęły. Czuję się
    potraktowana nieuczciwie i odechciało mi się pomagać w tym temacie. Macie
    jakieś pomysły, wciąż chcę poznać wyniki ankiet.
    Obserwuj wątek
      • jazz-use1 Re: Ankiety DDA - protest 06.07.06, 19:47

dziwię się ludziom, którzy ufają różnym "łowcom ankiet"
        ludzie!!! przecież to są śmiecie, którzy po prostu zajmują sięzawodowo spzredażą "baz danych teleadresowych"

więc nie dziwne, że słuch o nich ginie....
        • dzidzia669 dokladnie 07.07.06, 20:13
          ja jeszcze niewypelnilam nikomu obcemu ankiety nigdy
        • aiczka Re: Ankiety DDA - protest 11.05.07, 17:15
          Hm. Typowe ankiety psychologiczne są anonimowe i wypełnia się je na stronach
          internetowych - bez potrzeby zdradzania adresu e-mail (nie mówiąc o nazwisku,
          telefonie, czy fizycznym adresie). Czasami jest oferta przesłania wyników -
          wtedy, oczywiście, proszą o odpowiedni adres.
          Wydaje mi się mało efektywnym szukanie dawców adresów polegające na wymyślaniu
          fikcyjnych ale realistycznych ankiet psychologicznych, skoro wystarczy wleźć np.
          na dowolne forum Gazety i spisać wszystkie wytłuszczone ksywki, dopisując do
          nich @gazeta.pl. Nie mówiąc o bardziej skutecznych metodach automatycznego
          łwoienia adresów.
        • anciax Re: Ankiety DDA - protest 11.05.07, 17:36
          heyyy, a moze by tak więcej zaufania do siebie? to nigdy nie zaszkodzi :)
        • nunka17 Re: Ankiety DDA - protest 13.05.07, 12:57
          jazz-use1 napisał:

>
          > dziwię się ludziom, którzy ufają różnym "łowcom ankiet"
          > ludzie!!! przecież to są śmiecie, którzy po prostu zajmują sięzawodowo
          spzreda
          > żą "baz danych teleadresowych"

BEZ PRZESADY!!!SAMA ZAMIEŚCIŁAM JAKIS CZAS TEMU OGŁOSZENIE O POMOC W
          BADANIACH, TERAZ JESTEM NA ETAPIE ANALIZOWANIA TYCH ANKIET I NIE ZAMIERZAM OLAĆ
          TYCH OSÓB, KTÓRE POPROSIŁY O WYNIKI!!!A JUZ NA PEWNO NIE JESTEM SMIECIEM!!!!
          > więc nie dziwne, że słuch o nich ginie....
      • uhu_an Re: Ankiety DDA - protest 07.07.06, 20:40
        a ja nie oczekuje odpowiedzi. i pewnie dlatego nie mam z tym wiekszego
        problemu, a i ankiety staram sie wypelniac. ja nie czuje sie oszukana, bo
        niczego nie oczekiwalam. jesli ktos faktycznie o cos prosil i tego nie dostaje
        to zroumiale, ze czuje sie malo fajnie i jakas zlosc sie budzi.
        dlatego jak ja bym robila prace badawcza to nie zapewnialabym o dostepnosci do
        wyników. wielu moich znajomych pisze prace o dda itp. i wiem ile ankiet maja do
        zanalizowania- od 100-do 500. poza tym moim zdnaiem warto wziac poprawkę, na
        to, ze:
        a. kogos po prostu nie ma
        b. nie ma pelnych wyników
        c. zmienil temat.

wiem,ze to frustrujace, ale moze byc i tak.
      • joanna_dp Re: Ankiety DDA - protest 30.06.07, 22:53
        Witam, zgadzam się z Toba i przyznam ze swego czasu na innych forach tez
        wypelnialam ankiety. Ale na dzis dzien sama potrzebuje takiej pomocy i na dowod
        tego moge wyslac Ci dwa pierwsze rozdzialy a po badaniach wyniki otrzymasz
        rowniez w 100:%. Jezeli zechcesz mi pomoc to odezwij sie na maila
        Joie@interia.pl Pozdrawiam - Asia Szczecin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka