Forum eDziecko Eksperckie Dobry poród
ZMIEŃ
      asertywny

asertywny

(2 wyniki)
    • Tak wiem, jakie mamy prawa czeg nie powinni robić w szpitalu i wogóle. Przy pierwszym porodzie sprawa wyglądała następująco. Nie można było umówić polożnej ale znałam przelożona wiec sie nie martwiłam( nie wiem czy dobrze). Pojechałam ze skurczami co 5 minut, na izbie ustały ( pewnie ze stresu). O to czy chce lewatywe nikt mnie nawet nie pytał, nawet się nie zorientowłam kiedy mialam rurke w ... Dostałam kroplowke( oczywiscie pani polozna nie powiedziala co to) i zaczelo sie. Jazda na maxa 3 ...
    • Witam serdecznie, jestem w 37tc, chce rodzic w wygodnej dla mnie pozycji, wole popękać niż być nacięta(a nuż nie pękne w ogole albo trochę), nie chce wenflonu, nie chce oxy. Ja wiem, że tak chce rodzić, ale jak przemówić do rozsądku położnej, lekarzowi? Jestem osobą dość uległą i wiem, że mogę ulec, szczególnie jeśli mi powiedzą, że to dla dobra dziecka. Będzie ze mną mąż, który będzie mnie wspierał w moich decyzjach ale co jeśli personel dalej się będzie sprzeciwiał. Jestem też dodatkowo ner...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się