autostrada

(3 wyniki)
  • Dziś w Grecji na wielu stacjach poboru opłat za przejazdy autostradami (po grecku są to tzw. diodia- τα διόδια ) podniesiono szlabany...Nie była to jednak litość urzędników nad kierowcami lecz akcja ruchu obywatelskiego opowiadającego się za bezpłatnymi przejazdami. Hasło akcji: "Autostrady są własnością publiczną. Podnieście szlabany! Nie płać i Ty". Setki osób z ruchu,w tym także małżeństwa z dziećmi, przejęły na kilka godzin kontrolę nad stacjami, na...
  • Kochani sluchajcie ja bym nie chciala zeby wyszlo ze sie chwale, ale wspominalam kiedys ze trafia mi sie niebywala okazja na dodatkowe dwa tygodnie do wykorzystania oczywiscie w Grecji...no i wyszlo ze jedziemy na Korfu. Duzo mniej emocjonalnie podchodze do tego wyjazdu, nie ukrywam ze glownym czynnikiem wyboru bylo to ze chce jechac z biurem w jedno miejsce. Fakt kusilo mnie zeby jeszcze raz na Peloponez, zeby polaczyc objazd z pobytem na kolejnej wyspie...ale loty byly drogie a ja leniwa:-)...
  • witam myślałem nad wczasami samochodem w grecji może ktoś byłby tak miły i napisł jak to wygląda ktoś kto już jechał autem w tamtą strone nie wiem w który region sie wybrać w grecji jeszcze nie byłem a z tego co wiem to warto. pozdrawiam Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się