autostrada

(12 wyniki)
  • Czy moglibyscie podac mi przyblizone ceny za przejazdy we Francji po autostradach. Wybieramy sie do Hiszpanii i jakkolwiek to zaplanujemy, Francja jest dla nas niestety krajem tranzytowym. Z góry dziękuję
  • hej czy ktos moglby sie podzielic informacja ile kosztuja autostrady we Francji. Gdzies slyszalam ze sumy sa zawrotne, ale chyba bez przesady, co? dzieki za pomoc
  • Wybieram sie w lipcu samochodem do Hiszpanii i mam takie pytania, na ktore ktos moze zna odpowiedz: 1. Za ile i gdzie mozna zjesc przyzwoity, tani obiad przy autostradzie w Niemczech? 2. Gdzie warto nocowac? Tanie hotele Formula 1 (szczegolnie duzo jest we Francji)? kempingi? a moze jakies inne propozycje... 3. Ile moze kosztowac przejazd autostrada przez cala Francje? A moze ktos jechal podobna trasa i ma jakies ciekawe spostrzezenia? Dziekuje za wszelkie informacje.
  • Wybieramy sie w pare osob,w Wielkanoc,samochodem do Portugalii,kier Braga.Niestey ceny autostrad we Francji sa szkujace.Czy ktos moze byl na takiej wycieczce,ewentualnie czy mozna jechac we Francji drogami krajowymi omijajac autostrady nie gubiac sie przy okazji?Zakladam ze raczej zalezy na jak najkrotszym czasie przejazdu przez Europe.
  • Rzym(5)

mam zamiar w najblizszym czasie wybrac sie do Rzymy wiec mam prosbe czy zna kos jakies noclegi w okloicach za rozsadna cene i jeszcze chcialbym sie dowiedziec jakie sa oplaty na autostradach i tunelach
  • wybieram sie samochodem do Chorwacji (KRK)i Wloch (Lignano), czy ktos moze polecic jakas dobra droge. Czy wiecie ile kosztuja autostrady we Wloszech i gdzie lepiej kupic winietki na samochod za przejazd autostradami (w Czechach i w Austrii) w PZM-ocie czy na ich granicach.
  • Brakuje mi w tym zestawieniu mostu w Mostarze
  • Jadę samochodem do Włoch na 2 tygodnie. Jednak nie dam rady przejechać 1600 km jednego dnia. Gdzie zanocować, zeby nie wydać kupe kasy?? Jadę przez Cieszyn, Wiedeń, Wenecję, a hotele przy autostradach to wydatek rzędu 30 euro? Czy ma ktos jakies namiary na coś tańszego??
  • Witam Macie jakieś doświadczenia z podróżowaniem własnym samochodem po Szwajcarii???
  • Dlaczego jeszcze ktoś w ogóle coś pisze na temat BB. Przecież już dawno się skończył i chyba tak na prawdę nic mądrego nie można już napisać. To tylko takie moje pytanie retoryczne wynikające ze zdumienia, że forum BB jeszcze żyje i nawet ma się całkiem dobrze.
  • jaki jest koszt podrózy łodz-kopenhaga jadąc przez niemncy autem? czy sa jakies płatne mosty,autostrady? ile jest km? prosze o wskazówki
  • Witam Czy możecie polecić jakiś sympatyczny hotel o niezbyt wygórowanej cenie w Hanowerze? Interesuje mnie wyjazd na Cebit, więc jak będzie w pobliżu targów, to tym lepiej :-) Pozdr Lucar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się