Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      autostrada

autostrada

(41 wyników)
    • Czy ktos sie orientuje, ile trzeba wydac na autostrady we Fracji i Hiszpanii? Robie plan finansowy i chce wiedziec ile kasy potrzebuje. dzieki za pomoc
    • Witam. Pytanie dla mobili : czy sensowne jest ominięcie płatnych autostrad we Francji tj. odcinek: Mulhause - Lyon .....przez Besancon ( przejazd nad ranem ) w Hiszpanii: Narbone - kierunek Barcelona droga nr 9 Dzięki za podpowiedź ...pytam bo będę po prostu pierwszy raz w ten sposób śmigał. Pozdrowionka
    • wiem, że w Hiszpanii autostrady są płatne, ale ile? i jak się za nie płaci? przy wjeździe na autostradę czy może wykupuje się jakis abonament na okreslony czas? proszę o rady doświadczonych podróżników:) pozdrawiam
    • czy w niemczech sa płatne autostady?
    • Witam, Planujemy wybrać się do Hiszpani samochodami, czy ktoś może powiedzieć jaki jest koszt przejazdu przez autostrady Francji: od Mulhouse (Miluza) do Les Perthus (granica z Hiszpanią), przez Lyon. A może był ktoś na Campingu "Torre de la mora" koło miejscowości Tarragona Serdecznie dziekuję za info.
    • Kochani. Prosze podajcie mi orientacyjne ceny autostrady we Francji: Miluza - Lyon i dalej na poludnie. Jedziemy do Hiszpanii i nijak Francji nie ominiemy. Z góry dziekuje PS a moze ktos plynal promem Genua - Barcelona?
    • Witam, jakieś zalecenia co do pokonania tego odcinka? :) wstępnie planuje jechać autostradami. Z informacji jakie znalazłem to taki przejazd nawet sporo kosztuję więc może jednak warto coś ominąć? proszę o opinię kierowców z doświadczeniem na tej trasie :) co warto, czego nie warto pozdrawiam :)
    • planujemy w tym roku Hiszpanie samochodem - przez czechy niemcy francje jechał może ktoś podobną trasą ? chodzi mi o ceny autostrad w Hiszpanii ( od północy az do cadiz) jeszcze mam jedno pytanie czy w tamtym rejonie na początku września będzie pogoda słoneczna NON STOP czy może być rożnie i lepiej jechać końcem sierpnia
    • jak jechac z Rzeszowa do Madrytu. Jakie trasy?>
    • Wybieram się samochodem do Barcelony,prosze zorientowanych o jakieś info:którędy najlepiej,czas przejazdu,ewentualnie koszty podróży w dwie strony,ile pieniędzy przeznaczyć na winietki.Bedę wdzięczny za za pomocne wskazówki.
    • Witam Wróciłem z wycieczki do campingu El Delfin Verde z EUROCAMP-em samochodem na gaz. Dziękuję forumowiczom za porady przed wyjazdem i służę pomocą wyjeżdżającym
    • Hej , Planuję wyjazd do Malagi autem. Mam namiot, wiec myślałam o jednym postoju na dzemkę przez całą drogę, ale nie wiem gdzie można by się zatrzymać i ile to może kosztować ??? Drugie pytanie czy liepiej jechać autostradami, wiem że są płatne :( a wolałabym zaoszczędzić. Proszę o poradę :)
    • Witam!Jedziemy na Costa Brava samochodem. W jedna strone chcemy dłużej przez Francje a z powrotem szybciej przez Niemcy. I pytanie ile czasu zajmie dojazd przez Francję a ile przez Niemcy.Gdzie konkretnie można się zatrzymać na nocleg i co warto zobaczyć po drodze. Chodzi mi o miejsca leżące gdzie niedaleko trasy, którą będziemy jechać tak żeby na te zwiedzanie nie poświecić zbyt wiele czasu, ale raczej na zasadzie: "jesteśmy niedaleko można zajechać". Na wakacje samochodem będz...
    • prosze o informacje ile trzeba zaplacic orientacyjnie za przejazd Autostradami Przez Francje - A6,A9,A36, A31 , A7 . mianowicie na odcinkach gdy : - zjezdza sie za Échangeur D'ottmarsheim z A862 na A36 . i wjezdzamy na platna A36 - pozniej zjezdzajac z A36 na A31 - pozneij z A31 na A6 w kierunku Lyonu - pozniej z A6 na A7 w kierunku Nimes - z A7 na A9 dalej w kierunku Nimes - A9 az do granicy z Hiszpania chodzi mnie mniej wiecej o przyblizone koszty przejazdu autem osobowym w...
    • do tego z duzym psem. Coś podpowiecie odnośnie drogi, pobytu tam- chcę blisko do plazy i chyba jakiś apartament z aneksem kuchennym.?
    • Wybieramy sie do Hiszpanii samochodem na poczatku sierpnia (5 osob) w okolice Valencji . Bedzie to nasz pierwszy wyjazd i prosimy o rady: trasa, tanie noclegi, miejsca które warto zobaczyc. Z gory dzieki
    • trasa tak piękna jak długa.z pobytu jestem równie zadowolony.
    • mam kilka pytań - niedługo wybieram się do hiszpanii a mianowicie pod Barcelone - jazda nie jest mi obca - polska i niemcy to będzie pikuś - gorzej we francji a to dlatego że nie mam bladego pojęcia w jaki sposób opłaca się płatne autostrady - jak to wogóle wygląda - czym można płacić - na co uważać i wogóle za wszelkie info byłbym wdzięczny
    • Mam gorącą prośbę o poradę. Otóż wyjeżdżam na wakacje na Costa Brava do Playa de Pals samochodem. Na miejscu mam być w sobotę 27.08. Zamierzam wyjechać w piątek o świcie. Jadę z dwójką dzieci i dlatego chciałbym gdzieś znaleźdź nocleg z piątku na sobotę. Wydaje mi się, że musiałbym zatrzymać się we Francji. Aha jadę przez Niemcy. I moja prośba czy da się dojechać w ten sposób na czas i jakiego i gdzie hotelu szukać. Bardzo dziękuję za wskazówki.
    • Byłbym wdzięczny za informacje dot. podróży do Hiszpani. Noclegi po drodze Jak znieśliście tyle km itp. Dzięki za cenne wskazówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się