brody

(3 wyniki)
  • Zauważyłan na brodzie kotka i tylko tam paproski, cos ale okruszynki kawey, rdzawo, brazowo czarnawe. Na niektórych włoskach ma przyklejone cos co wyglada jak stereotypowa " gnida". Ale nie pstryka, tylko rozmazuje sie... Po namocznieu wacika i przetraciu brody zostaje brazawa smuga ztych paproszków..wczoraj juz . wykapałam kotka u wetrynarza we frotline, zadnej pchły, wszy nia ciałku nie znalzałam, kotek drapie sie w okolicach brodu i podbrudka i tylko tam. czy mozliwe ze były t...
  • Mam dwie kotki, domowe, nigdy nie wychodza. Ostatnio u jednej pojawily sie czarne plamki na siersci pod broda. Myslelismy, ze kotka sie gdzies podrapala i to resztki strupka. Po paru dniach zniknelo. Dzis zauwazylam, ze druga kotka ma to samo, w tym samym miejscu. Wyglada to dosc podobnie do pchlich larw, ale pchel nie maja. Co to moze byc? Mozemy isc do veta dopiero w przyszlym tygodniu, czy to moze poczekac??
  • Mam ok. 2-letnia kotkę, wysterylizowaną w wieku ok 11 m-cy. Zauważyłam, że wkoło pyska, a w zasadzie prawie na dolnej wardze ale w sierści, robią się jej takie dziwne czarne kropki. Wygląda to jak nieprzymierzając wągry. Chyba ją to trochę swędzi, bo sie podrapuje, ale sama nie wiem, bo to kot alergiczny i na diecie, i drapie sie czasem z innych powodów. Wet przez telefon powiedział że to trądzik, i żeby przemywać Clerasilem czy innym takim, ale powiem szczerze ze ja nie uzywam i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się