brody

(4 wyniki)
  • drogie mamy KP poradźcie z czym podać wodę maluszkowi podczas nieobecności w pracy ? Co wam się sprawdziło.. niekapek ? Jaki? doidy cup? jak ostatnio pokazałam teściowej doidy to opluła moją nową bluzkę że niby z tego ma dawać pić małej... :D dodam że mała bedzie miałą 5,5 miesiąca . kiedy zacząć uczyć pić ?pozdarwiam! a teraz serca mam dwa :)
  • Mój miesięczny synek dostał wysypki na policzkach. Początkowo była niewielka ale z każdym dniem się powiększa. Na początku podejrzewalam sorbet wisniowy który zjadlam dzień przed pojawieniem się wysypki, ale zaczynam zastanawiać się nad przejściem na dietę eliminacyjna bo malego policzki wyglądają coraz gorzej (z alergenow jem w sumie tylko żółty ser, masło, pomidory, jajka i ogórki). Czy wysypka może się nasilac na początku alergii? Czy raczej powinnam założyć ze to nie był jednak sorbet ty...
  • Moja 5miesięczna córka od jakiegoś tygodnia dostała czerwone krostki plamki pod bródką(wydaje mi się że to potówki).Daje jej obiadki (warzywka i kurczak oraz deserki jabłko z marchewką)Czy te produkty mogą mieć wpływ na te plamy bo Maja strasznie się ślini i może tak ślina powoduje podrażnienia.Nie przegrzewam dziecka żeby to były potówki ale pomimo tego dziecko szczególnie wieczorem najpierw ma ciepłą główkę a potem jest chłodna i delikatnie mokra co może mieć na to wpływ.Te pla...
  • moj synek ma cztery tygodnie. tydzien temu na buzi pojawily mu sie liczne krostki , z dnia na dzien bylo ich coraz wiecej. Jak odroznic czy to alergia czy moze potowki, a moze jeszcze cos innego. Dodam ze ma tylko twarzy i brodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się