brody

(3 wyniki)
  • No, wlasnie, chcialam skonczyc z Habermannem, bo maly ma 10 tyg i raczej nie ma opcji, zeby sie przekonal do piersi. Kupilam butelke aventu dla najmlodszych niemowlakow, ale i tak mleko leci z niej za szybko i jas nie radzi sobie z piciem - polowa wycieka mu po brodzie. Czy jest jakas butelka bedaca opcja posrednia? Jutro wyjezdzamy na swieta, wiec jeszcze dzisiaj polecialabym po nia do sklepu.... Pozdrawiam!
  • mam 6 tygodniowego malca i problem z doborem walściwego smoczka. Na poczatku uzywalismy smoczka dla wcześniaków z 3 dziurkami z Nutrici z gotowego produktu z Nenatalu. karmienie bylo przyjemnością, malec przyzwyczaił się jednak szybko do łatwego napływu pokarmu i nie chciał ssać innego smoczka. Jednak kiedy przyszedł czas na zmianę smoczka pojawił sie problem na jaki. Pierwszy był Avent lecz malec nie chciał ssać i nie jadł a płakał więc przeszliśmy na Nuka i tu rewelacja lecz z p...
  • Moja córeczka skonczyla 5 miesiecy. Do tej pory jest karmiona piersia (wylacznie), lecz od jakichs 3 tyg probuję ja przestawic na mleko modyfikowane, poniewaz za tydzien wracam do pracy. Zaczęlismy od NAN 1, po ktorym mala dostala wysypki na brodzie. Po 3-ch dniach odstawilam i wprowadzilam NAN 2 HA. Na poczatku buzka byla ladna, ale kupki zaczela robic nieregularnie i glownie zielone luzne i cuchnace. Jednego dnia nie robila wcale, a drugiego np dwie pod rzad. Byla trochę niespok...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się