brody

(4 wyniki)
  • witam mam problem ze skórą u swojej córeczki w maju poprzedniego roku zrobila jej sie ranka na brodzie wygladało to jak zwykłe obtarcie, poszłam do dermatologa, lekarz przepisał Małej jakieś maści i na tym się skończyło od tego momentu odwiedzuiłam około 10 specjalistów z takim samym skutkiem córeczce nic nie pomaga, do tego ranka krwawi bo Ona sobie ją ciągle rozdrapuje Najgorzej jest w nocy. budzi sie zapłakana bo swedzi ją tak bardzo że pociera sobie bródke przescieradłem z froty a...
  • J/w. Tą plamę ma już tydzień, jest dosyć duża, dziwna, zastanawiam się czy to może być objaw alergii? Tylko, że Mała (17 m-cy) nie jadła w ostatnim czasie niczego nowego, proszek do prania też ten sam. Nie wiem czy samo przejdzie, czekać, iśc do lekarza?
  • Moja córka dzisiaj rozcięła sobie brode,było szycie 5 szwów koszmar ,ile nerwów nie do opisania.Też tak miałyscie?zostanie blizna?
  • od wczoraj mój maluszek ma rumiane policzki nos i brodę przez cały dzień, a dodam, że od niedzieli z powodu sierczystych mrozów nie był na spacerze więc odmrożenie odpada, wyszedł dopiero dziś. Do tego wczoraj miał pojedyncze krostki na pośladkach ramionach i nóżkach, dziś znikły ale została szorstka skóra(jak atopowa). Zdażało się wcześniej że był na coś uczulony i objawiało się to szorstkością skóry tylko, ale nie jadł nic nowego, ani też nie zmieniła kosmetyku. Poradźcie, może...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się