brody

(3 wyniki)
  • No tak mnie naszlo ze sie postanowilem z lenistwa nie golic, ma naturalnosc odstrasza jednak potencjalna zone, ta mi wytyka bowiem niecywilizowanie, a i w pracy lypia okiem z dezaprobata. Myslalem ostatnio czy by sie nie przeniesc do Izraela, jako ortodoks moglbym tam smialo zapuszczac Gandalfa ku mej wygodzie i aprobacie otoczenia, mialem jednak sprzeczke w samolocie z tego kraju i raczej wizy nie dostane. Jak tu sie miedzy ludzmi teraz pokazywac i szukac ludzkiego zrozumienia...
  • Pewnego razu Bóg chciał sobie zobaczyć, jak żyją ludzie na Ziemi. Kazał więc sprowadzić telewizor, włączył, akurat kobieta rodziła. Meczy się okrutnie, krzyczy, wiec Bóg się pyta: - Co to jest? Dlaczego ta kobieta się tak męczy? - No bo powiedziałeś: "I będziesz rodziła w bólu" - odpowiada któryś anioł. - Tak? No... Tego... Ja tak żartowałem... Przełącza - górnicy. Zaharowani, spoceni, walą kilofami. Bóg się pyta: - A to co to jest? Oni muszą się tak męczyć? - Ale sam powiedziałeś: ...
  • zapalić papierosa - dobrze posilić się - dobrze pogładzić swą siwą brodę - dobrze pierdnąć - wulgarnie mieć orgazm - wulgarnie pierdnąć orgazm - wulgaryzm do kwadratu istota Wulgaty Vulva Wulgata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się