Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      brody

brody

(12 wyniki)
    • Mój facet chce sobie zapuścić brodę. Mówi o tym od dłuższego czasu i nie bardzo wiem co mam zrobić – odradzać mu? Wolę w sumie jak jest ogolony. Do tego jeszcze koszt kosmetyków, pielęgnacja itp….
    • chciałabym kupić mężowi golarkę elektryczną, ale zupełnie się na tym nie znam. mąż do tej pory golił się tradycyjnie. chcę Was zapytać czy to, o czym myślę, w ogóle istnieje na rynku;) mianowicie chodzi o to, żeby jednocześnie tą maszynką dało się ogolić na gładko, a także (np. przy użyciu dodatkowych nasadek czy jak to tam działa) po prostu ładnie "przystrzyc" za długi zarost, nadać kształt zapuszczonej brodzie. istnieją takie rzeczy 2 w 1? możecie polecić jakiś model? jakichś szczególnych...
    • Ankieta(18)

Chcialam przeprowadzic mala ankiete wsrod facetow wieku 18-22 lata. 1. Czy jestescie owlosieni na klacie? 2. Czy macie wloski na tyleczku? 3. Czy rosnie Wam broda czy to dopiero poczatek? 4 Czy ogolnie jestescie bardzo owlosieni na ciele w skali od 1-10? 5. Jaka dlugosc ma wasz penis? 6. Czy macie dziewczyne? 7. Czy czesto sie masturbujecie albo kochacie z Waszymi partnerkami? 8. Jak czesto podrywasz dziewczyny albo znimi flirtujesz? Prosze o szczere wypowiedzi. Wkrotce poznamy w...
    • Kiedy golę się maszynką elektryczną lub zwykła, zawsze, mniej więcej dzień lub 2 po goleniu na twarzy oraz na ogolonej częsci szyi pojawiają się różnorakie wysypki i syfy, które choernie swędzą, szypią i denerwują. Dlatego do "golenia"(bo nie można tego nazwać goleniem) używam maszynki do włosów po prostu beż żadnej nakładki, ale efekty nie są zadowalające ponieważ na twarzy zostaje zarost 1 mm lub coś koło tego. Chciałbym teraz sobie chodzić normalnie ogolony jak wszyscy. Ktoś mo...
    • Hej. Mam wielka prośbę do Panów mających jakieś doświadczenie w używaniu golarek elektrycznych ;) Proszę, podpowiedzcie mi na co mam zwrócić uwagę przy wyborze takowej, bo nie chciałabym nabyć jakiegoś badziewka ;) Jaka golarka byłaby najlepsza, do codziennego użytku- zarost twardy a skóra bardzo wrażliwa? Czy są tu jakieś wiodące firmy? ( na razie spotkałam się z opiniami ze Braun albo Philips-czy to prawda?) A może zdradźcie jakie modele używacie i czy jesteście zadowoleni, ewentual...
    • wąsy i brody? Czy lubicie nosić zarost na twarzy, czy to kwestia mody, czy osobistych upodobań, poglądów [wiary], czy np. po prostu jest wam do twarzy w zaroście [patrz: przypadek burta reynolds i toma selecka] No i jeszcze - jaki wpływa na waszą decyzję w sprawie zarostu mają kobiety? :]]
    • Panowie, może to głupie pytanie, a może całkiem poważne: proszę Was o męską radę. Dość często patrzę na mężczyzn, a konkretniej na ich twarze. Bynajmniej nie dlatego, że jestem gejem (toleruję gejów, ale nigdy nie zrozumiem, jak inny facet może podniecać seksualnie), tylko dlatego, że interesuje mnie to, w jaki sposób po goleniu ich twarze zachowują gładkość i w jaki sposób nie widać na nich (najczęściej) śladów podrażnień. Chciałbym się dowiedzieć, co robię źle podczas gol...
    • jak sądzicie podabają sie paniom czy nie ??? ja od jakiegos roku posiadam wlasnie taka nieduza brodke (niespiczasta oczywiscie), i zastanawiam sie czy czasem nie zgolic, mam ja na samej brodzie, ale chcialbym jeszcze pod dolna warga (w tym doleczku, mysle ze wieceie o co chodzi) tylko ze tam mi nie chce za bardzo rosnac, jest na to jakis sposob zeby jakos to przyspieszyc ??
    • jak go nakłonić do zapuszczenia??? dodam, że bez tej bródki wygląda jak niemowlaczek i ubyło mu męskości, ale moje argumenty nie przemawiają..tłumaczy się niechęcią do strżyzenia przy każdym goleniu.. znacie jakieś dobre argumenty?
    • Chciałbym się dowiedziec, czy ktos probowal ogolić sobie glowe golarką elektryczną np.Philips Philishave, bądź jakąś inną? czy taka golarka się do tego nadaje, czy lepiej kupić sobie maszynke do strzyżenia? a moze po prostu ogolić głowe brzytwą? jeśli macie w tym jakieś doświadczenia, to piszcie, bo nie wiem czy jest sens kupowania golarki do brody, która mogłaby posłużyć również do golenia włosów na głowie... ...Pozdrawiam!
    • Panowie, mam takie pytanie. Czy zainteresowałby was stylizowany na stary zestaw do golenia (mdło w specjalnym kubeczku + pedzel)? Ostatnio cos takiego widziałam w sklepie z mydłami na wge i wyglada to fajnie. Tylko pytanie czy sie nadaje. Czy to w ogóle warte zachodu skoro sa pianki i żele? Poza tym, co by was ucieszyło z prezentów kosmetycznych? Nie chodzi o banalne upominki typu wkłady do maszynki, ale o cos takiego z jajem co chcielibyscie mieć ale sami nie kupicie bo: - ma...
    • Wąsy(13)

Dlaczego faceci noszą wąsy? hmmm?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się