brody

(6 wyników)
  • Praktycznie od początku ciąży mam przy skrzydełkach nosa i na brodzie taką pokrzywkę. Przez całą ciążę stosuję różne maści i niestety nic nie pomaga :( czymkolwiek bym to nie posmarowała nawet mi to nie blednie :-( dotychczas się pocieszałam że to może kwestia hormonalna ale im bliżej rozwiązania zaczynam wątpić czy mi to kiedyś zniknie :/ Do dermatologa umówiona jestem dopiero za miesiąc a wtedy to już będę po porodzie. Macie coś takiego?!
  • Dziewczyny czy to prawda, że obecnośc wszelakich wyprysków na brodzie i wokół ust cześciej zdarzają się mamom córek? Jak było (jest u Was)? z góry dziękuję. Pd-ta informacja jest nie dla mnie, a dla kolezanki. Pozdrawiam
  • Jestem w 35 tyg. ciąży Od 4 miesiąca ciąży mam jakieś delikatne pryszczyki na twarzy (dokłądnie na brodzie), cały czas sie utrzymują, czesem przygasają a czasem wręcz przeciwnie. Wcześniej nigdy nie miałam większych problemów z cerą. Różne maści i kremy próbowałam i nic nie pomaga, lekarka kazała mi tylko nawilżać/natłuszcać to miejsce i teraz nic z tym nie robić, ponoć po ciąży samo przejdzie, jeśli nie to wtedy iść do dermatolog. Cały czas sie zastanawiam czy iść do dermatolog...
  • Macie może krostki, pryszcze (czy jak to zwał?) na brodzie i wokół ust??? Podobnież często tak bywa, że jak dziewczynka to daje znać o sobie właśnie w ten sposób. Co o tym myslicie??? PS-zdaję sobie sprawę, źe zawsze są jakieś odstępstwa, ale.....no właśnie jak to u Was jest???Pozdrawiam-Majka
  • Jestem w 29 tygodniu ciąży. Na mojej twarzy a dokładnie w okolicach brody pojawiaja mi się cały czas nowe krostki niektóre nawet ropne Nie wiem co może być ich przyczyna. Czy to wina hormonów? I czy da rade to jakos leczyć? Dzieki
  • Naczytałam się, że powinno się spać podczas ciązy na lewym boku. Nie wiem od kiedy, czy od samego początku, czy jak brzuchor wyskoczy do przodu. Zawsze spałam na prawy boku i dlatego wolę się już przyzwyczajać do lewego. Nawet mi to wychodzi, ale jedyna pozycja jak pozwala mi tak spać to ta z podkurczonymi nogami prawie do brody. Wiem, że za jakiś czas nie będzie się już tak dało no a teraz boję się, czy nie robię krzywdy dzidziusiowi. Może głupie to moje pytanie, ale coż, nikt ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się