brody

(6 wyników)
  • Kiedys zrobilam glupote bo zgolilam sobie bialy meszek pod nosem i zaczely odrastac mi czarne wasy, ale zauwazylam tez, a pod broda nic nie golilam, ze wyrasta mi pojedynczy czarny dosc sztywny wlosek. Przez kilka lat wyrywalam go peseta i sobie odrastal. Ale dzisiaj w lustrze zobaczylam ze tych wloskow pod broda mam trzy!! Nie wiem co to ma byc?? Badalam rozne hormony w zwiazku z tradzikiem i byly ok.
  • zauwazylam pod broda jakas kulke w wielkosci ziarnka powiedzmy probowalam to poprostu wycisnac bo myslalam ze to jakas krosta ropna czy cos ale sie nie dai powiem szczerze ze sie boje czy to nie czasem nowitwor jakis tak na oko tego nie widac ale jak napne skore to wyraznie widac jaks kulke nie boli mnie i nie zmienia koloru
  • Sluchajcie, jakis czas temu wymacalam, zupelnie przez przypadek, pod broda (czy tez dolna szczeka) takie male zgrubienie, na srodku, wielkosci polowy groszku. Jak juz zaczelam macac to wydaje mi sie, ze sa tam jeszcze dwie takie same kuleczki ale to juz nie wiem czy nie jestem przewrazliwiona.Czy to moze byc wezel chlonny? Pod broda? Moze jakis wedrujacy. Sama nie wiem.
  • Mam pytanie, czy jest jakis sposob zeby zlikwidowac podwojna brode? Jestem szczupla i nie mam problemy z tyciem ale przeszkadza mi "podwojna broda". Czy jest jakas naturalna metoda zeby ja zmniejszyc? Odpada dieta bo jak pisze jestem osoba szczupla i nie moge nic zrzucic. Pozdrawiam
  • Mam od niedawna pewnien problem. Otóż, bezpośrednio pod brodą robi mi sie coś w rodzaju drugiego podbródka. Miejsce pod brodą jak jest szczęka robi mi sie takie grube. Nie wiem dlaczego. Bym sie nie zdziwila gdybym byla gruba lub gdybym szybko tyła, ale wręcz przeciwnie. Jestem osobą szczupłą. Mam 170cm wzrostu i waże 50kg. Takze nie jest to spowodowane moja wagą. Dodam,ze choruje na migdaly. Moze top miec jakis zwiazek z tym? Przypominam,ze nie jest to na szyji, tylko bezposredniu pod...
  • chodzi mi o skolioze2 stopien skrzywienia,mam pytanie czy jak mocno schudne tak ze beda mi wystawaly kosci(jestem na najlepszej drodze)to czy moja wada postawy bedzie wtedy bardziej widoczna?czy tusza raczej nie ma tu nic do rzeczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się