Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      brody

brody

(6 wyników)
    • To Wasza wina głównie, nie gonicie tych pajaców żeby się golili. Zróbcie coś z tym ;)
    • wiadomosci.onet.pl/religia/swieta-z-broda/ee0wp buahahahhahhaa, chce zobaczyc tych moherowych ktorzy się o tym dowiadują :P szkoda ze news nie wyszedł przy okazji eurowizji :P
    • Mnie zawsze ciągnęło w miejsca nieznane, ale nie po to aby pozwiedzać, bo to za mało aby poznać naprawdę jakiś kraj, ale po to aby pomieszkać, powdychać obce klimaty, pożyć innym życiem. Zawsze chciałam zobaczyć, jak TAM oni sobie żyją, jak to jest pogadać w obcym języku, zobaczyć jakie mają zwyczaje. Inne kolory, inne zapachy, różne nacje żyją ze sobą w zgodzie, mieszają się kultury i kolory skóry. Dla mnie to fascynujące, pomijając nawet aspekt finansowy, czy rozwój zawodowy, uważam że ...
    • W jakich pozycjach zasypiacie? Ja najczęściej na brzuchu z nogami zgietymi w kolanach. Mąż się wtedy złości, bo mu zabieram kołdrę.
    • No własnie tak sobie siedzę i zastanawiam się jacy faceci podobają się kobietom,nie chodzi mi tu o głębię duchową,ale o wygląd zewnętrzny tak poprostu.Ja gustuję w wielkich,postawnych chłopiskach.Nie lubię wąsów ani brody.Zgrabna pupcia też jest u mnie w cenie.. może wyda wam się to dziwne ale nie lubę facetów z super płaskimi brzuchami,wolę taki mały piwny brzunio.A jak jest u was?
    • mój gładko ogolony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się