Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      ceny

ceny

(275 wyników)
    • Witam mam pytanie wybieram się w lipcu na obóz , Złote Piaski i mam pytanie ile powinnam wziąć ze sobą pieniędzy? Mam brać euro czy lewy ? Mam zaproponować rodzicom jaką kwotę będę potrzebować a kompletnie nie wiem jakie są tam aktualne ceny za jedzenie (jeżeli posiłki będą kiepski), wstęp do dyskotek , ceny za leżaki itd. proszę o odp. i POZDRAWIAM :) PRZYOKAZJI JAK KTOŚ BYŁ W ZŁOTYCH PIASKACH TO JAKIE WRAŻENIA?
    • witam. szukałem dzisiaj w necie koszt winetek i autostrad w drodze na słoneczny brzeg. różne żródła w necie różne ceny podają. może ktoś wie jak jest w rzeczywistości. moja trasa to słowacje węgry, serbia, bułgaria. natomiast powrót planuję przez rumunię.
    • Ceny 2012(35)

Przt tak wysokim kursie euro ceny w Bułgarii nie będą tak atrakcyjne, co sądzicie?
    • wykupiłam wczasy z last minute w Słonecznym Brzegu - hotel Bellevue Beach w wersji HB. wiem, że jedzonko w bułgarskich hotelach nie jest rewelacyjne i będziemy korzystali z knajpek - może ktoś był w SB ostatnio i zna ceny obiadków, piwka itp w knajpkach w Słonecznym Brzegu? Będę wdzięczna za odpowiedź.
    • chcielibyśmy spędzić wakacje w Bułgarii z dziećmi 2 i 5 lat, jednak ceny mnie przerażają byliśmy z ciekawości w Nekermanie i Pan zaproponował nam ofert od 9000 tyś do 12000 za dwa tygodnie w sezonie w all., ja szukałam po necie i jedyne co znalazłam to w tym samym okresie czasu za 7000 tyś z samymi śniadaniami, ale to i tak spora kwota, czy płacicie tyle samo czy macie jakieś inne pomysły na tańsze wakacje, słyszałam że w tym roku najmodniejsze i zarazem najbardziej oblegane wczasy mają być w...
    • Ile kosztuje na plaży leżak +parasol ? czy faktycznie ceny są niższe niż w SB?
    • Zobaczymy ilu turystów wybierze na przyszły rok Bułgarię przy takim kursie euro i kosztów paliwa,ja byłem w lipcu kurs euro 3,91zł
    • Mam pytanie, jakie są ceny w kurortach bułgarskich? Chodzi mi głównie o jedzenie i picie. Pytam ponieważ może ktoś niedawno był. A w internecie ceny są ponoć nierealne i dotyczą hipermarketów w dużych miastach w których zazwyczaj jest taniej? I przy okazji był ktoś może w św. Konstantynie? Jak wrażenia?
    • powiedzcie, jakie ceny są w bułgarii w tym roku, , chodzi mi głównie o żywność, jestem ciekawa czy stoją poziomie zeszłego roku, ile kosztuje 1 lewa? Dzięki jak nie wiem co;) P.S. a może znacie również greckie ceny, bo jeszcze się waham;)
    • Witam, chcialamm zapytac osoby zorientowane jakie sa obecnie ceny w Bulgarii w Zlotych Piaskach? Ile kosztuje butelka wody, coca coli, kawa w kawiarni, lody czy inne drobne zakupy? Czy platnosc jest mozliwa tylko w miejcowej walucie, czy mozna rowniez placic w euro lub dolarami?
    • Mam pytanie Ile kosztuje wtym roku wstep do aqaparku w Neseber i slonecznym Brzegu ale po godzinie 15 W styczniu na stronach obu aqaparkow byly cenniki Obecnie cennikow brak Bardzo prosze o info
    • cz zna ktoś aktualne ceny biletów autobusowych w slonecznym brzegu.nadmienie ze jechalem dzisiaj autobusem nr8 w slonecznym brzegu zapłaciłem jak zwykle 1lev,po przejechaniu kilku przystanków doczepił sie do mnie kanar twierdząc iż muszę dopłacic 1lev.cz wiecie ile kosztuje bilet z SB do neseberu
    • Wybieram się do Warny i chciałbym sie dowiedzieć w jakiej cenie są papierosy np. LM, Camel itp.
    • Może ktoś wrzuci aktualne ceny podstawowych produktów spożywczych w SB bo nie wiem ile kasy potrzebne będzie na wyzywienie. Dzięki.
    • Orientuję się ktoś może jakie są ceny taksówek w Bułgarii ? Chodzi mi dokładnie o trasę Rawda - Złote piaski. Być może są połączenia autobusowe ? Proszę o szybką odpowiedz gdyż dziś w nocy wyjeżdżam :)
    • Witam! Niedługo wyjeżdzam z rodzinką do Słonecznego Brzegu. Będziemy mieszkać w hotelu, więc koszty noclegów mnie niespecjalnie interesują. Ciekawa natomiast jestem cen wyżywienia. Chodzi mi zarówno o frytki, czy kebaba w budce na promenadzie, kawę w kawiarni, a także o taką rodzinną kolację w normalnej (nie wypasionej) knajpie. No i w których sklepach najlepiej robić zakupy (sklepy spożywcze - bo te z pamiątkami to sama obczaję). Będę mieszkać w Hotelu Palma - gdyby lokaliza...
    • Witam, w internecie jest jaki taki cennik bułgarii, ale z poprzednich lat,a wiem ze z roku a rok wszystko drozeje, jade pierwszy raz i ciekawa jestem cZy 100 lewow dziennie starczy na dwie osoby, dlatego pytnie do tych co byli w tym roku, jakie ceny są? obiad? ubrania? perfumy? piwo? aquapark? proszę o info. dziękuje Z góry:)
    • takich jak chleb, nabiał, owoce, warzywa - możecie podać? Oczywiście chodzi mi o orientacyjne ceny.
    • W necie ofert jest mnóstwo, ale ciekawa jestem jak to realnie wygląda. W zeszłym roku, w Chorwacji płaciliśmy po 10 Euro od KAŻDEJ osoby (2 dorosłe, nastolatek i 5 latek) za dwupokojowy apartament z kuchnią i łazienką, całkowicie niezależny (osobne wejście). Czy w Bułgarii realna jest taka cena za podobny standard? Znalazłam parę ofert w Varnie za taką cenę, zdjęcia przedstawiają całkiem niezłe kwatery, no, ale wiadomo - to TYLKO net. Poza tym, w jednym wątku ktoś sugerował, że w ...
    • Witam, wybieram się w następnym tygodniu do BUłgarii na 5 dni. Ile pieniędzy powinnam wziąć? Interesują mnie ceny jakie tam panują. Ile mniej wiecej kosztuje np. kawa w barze, obiad, ile butelka wody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się