ceny

(3512 wyniki)
  • Myślę, że już czas na nowy wątek ;-) na początek kilka najlepszych (wg mnie) hitów cenowych: - z kodem rabatowym – Carrefour 159 zł. - Auchan 128 zł. – 73,99 zł. Warto pamiętać, że na allegro w aplikacji mobilnej są kupony na 20 zł. i kupony na darmową wysyłkę, więc przy użyciu kuponów, na allegro może jednak być taniej - No i mój ulubiony wątek a w nim: - 239 zł. - 149 zł. - 229 zł. na Limango, przy dobraniu jeszcze jakiś ...
  • czyli tez pytanie jak a to dobra cena za takie buty? bo wogole nie jestem i do tej pory nie byłam w temacie. dziecie starsze marudzi juz od dłuzszego czasu i byc moze sie przełamie i kupie bo urodziny niedługo :) wiem ze kiedys były fajne ceny na amazonie ale teraz odpada. chodzi mi konkretnie o taki model: distance.pl/martens-dr-martens-1460w jak tu wypada rozmiar,jaka jest szerokosc buta?
  • Szukam tych butów dziecięcych i męskich w dobrej cenie. Może ktoś wie w jakim sklepie internetowym są na nie jakieś dobre ceny ?
  • Kupiłam dla synka w zeszłym roku ten model w rozmiarze 30, właśnie zmierzyłam i są za duże, może ktoś widział te sandałki dla chłopca w dobrej cenie? Ewentualnie Naturino, jest promocja na Limango ale nie ma tego rozmiaru.
  • konkretnie czy oplaca sie kupic ? nigdzie nie ma szybkowara tefala o pojemnosci 4litrow,wiec podejrzewam ze to jakas partia wyprodukowana specjalnie dla kauflanda. czy ktos sie w tym orientuje? :)
  • ciekawa jestem, czy ceny w internetowych sklepów sieciówek są takie same jak w sklepach stacjonarnych? domyślam się, że promocje i przeceny się różnią, ale nowa kolekcja? podoba mi się parę rzeczy z internetowego h&M i C&A i nie wiem, czy zamawiać przez neta, czy pofatygować się do sklepu.
  • takie wiosenno-jesienne na rzepy, rozmiarówka w okolicach 30.
  • czy w ubiegłym roku były może wyprzedaże jak 2 lata temu z cenami po 99 i 199 pln? 2 lata temu kupiłam sporo, rok temu nie szukałam, bo mieliśmy i nie wiem czy była taka akcja jeszcze czy nie:). Pytam , bo nie wiem czy kupować buty teraz czy poczekać chwilę ;)
  • Jak to wygląda w Waszych miejscowościach? W moim lumpeksie cena za kg osiągnęła 65zł/kg (pierwszy dzień nowej dostawy), co wydaje mi się lekką przesadą. Kiedyś zaglądałam tam, bo można było upolować fajne perełki, coś oryginalnego, ale przy tej cenie za kg to taniej kupi się nową rzecz w jakiejś sieciówce na wyprzedaży.
  • Nie wiem dlaczego ale weltbild nalicza niższe ceny po dodaniu do koszyka (nawet nie trzeba być zalogowanym) np.: 6,93 zamiast 9,90 9,73 zamiast 13,90 Nie na wszystko działa, niektóre nalicza normalnie. Może coś Wam podpasuje. (Przy okazji 4 książka z wyprzedaży za 1 zł)
  • Po przejrzeniu wątków o promocjach na zabawki w różnych supermarketach mam zupełny mętlik w głowie. Gdzie najbardziej opłaca się zrobić zakupy? Gdzie są najniższe ceny wyjściowe? Gdzie najkorzystniejsze promocje? Planuję kupić Lego Friends, puzzle, gry i lalkę bobasa
  • Przeszłam sie ostatnio po paru sklepach stacjonarnie i przyznam że w lekkim szoku jestem. Parę dni temu kupiłam Zamek Marzeń Kucyków Filly w Auchan za 98 zł (udało mi się o złotówkę taniej niż w niedawnej super promocji Smyka, którą przegapiłam :) ) a dziś w Selgrosie widziałam go za... 170 zł ! To samo z Pałacem Kopciuszka (Lego Duplo). W Auchan kupiłam za 176 zł, a w stacjonarnym Smyku aktualna cena to 249. Zdaję sobie sprawę że różnice są dopuszczalne, ale żeby po kilkadziesiąt zł ??
  • Chce kupić furby boom na gwiazdkę dla dziewczynki (wymarzyła sobie konkretny kolor).Jaka cena za tego zwierzaka jest atrakcyjna?czy bywają jakieś okazje i można kupić go taniej?(jeśli tak to gdzie najlepiej szukać/śledzić oferty)?
  • hej, czas zaczać moj ulubiony temat :) 2 lata temu było o komplecie z króliczkiem - poszedł za 150 na poczatku tego roku o pumpach Zary za ponad 160 zł teraz moj tegoroczny hit: NEXT -CUD FUTRZACZKI KRÓLIK - cp prawda w opisie było "jak nowe" - cena 192,50 zł hohohohoo :) [img]https://img.szafka.pl/ubrania/1/000879893/th_1342178116/next-emu-kozaczki-z-kroliczkiem-7uk.jpg[/img] wpisujcie swoje szokingi :)
  • jeżeli chodzi o marketing podobno to działa i chętniej kupujemy daną rzecz, bo wydaje nam się, że jest taniej; jeżeli chodzi już o praktykę, to szukanie tych 0,99 zł może wydawać się niewygodne, albo robienie przelewu z tą końcówką; czy zatem chętniej kupujecie coś z pełną ceną czy raczej kusicie się na rzeczy z 0,99 zł?
  • Dziewczyny, może któraś z Was sie mi pomoże. Potrzebuje kilka prezentów dla synów i widziałam fajne rzeczy z Smyk.com-ale po historii z anulowaniem zamówień wolałabym przejechać się i kupić na miejscu w sklepie lub wybrać coś innego-niż nie dostać. No i teraz pytanie-czy obecne ceny promocyjne w sklepie online obowiązują także w sklepie stacjonarnym? Dziekuje
  • Zamówiłam buty na Amazon. co.uk na ostatniej wyprzedaży. Teraz dostałam info iz towar wysyłają - tylko ceny zupełnie inne. Sandały dla syna, które wrzucałam do koszyka z ceną 4,95 maja mnie kosztować 6,09 Adidadsy zamiast 6,67 -8,20 Sandały dla mnie też zmieniły cenę ale różnica symboliczna z 9,33 na 9,57 Czy ktoś może mi wytłumaczyć na jakiej podstawie dokonali tych zmian w cenach?
  • Promocja na gry jest tu: merlin.pl/browse/search/206.html?set=18260&sort=price_desc&offer=O&&prices=20,50,100,200,300,500,1000 A co do lego friends to chyba w merlinie mieli dostawę, bo pojawiły się nawet kalendarze i te większe zestawy (wcześniej niedostępne). Ceny nie są jakieś specjalnie promocyjne, ale niższe niż allegrowe! Kalendarz adwentowy jest za 81zł (po zniżce jakieś 72zł) Warto skorzystać z kodu: Merlin31912 zniżka dodatkowo 10%
  • Zachwyciłam się klockami Playmobil. Powiedzcie, proszę, gdzie najatrakcyjniejsze ceny tych klocków? Czy jednak Allegro, czy można je dostać w jakiś super/hipermarketach. A jak z promocjami przedświątecznymi? Są jakieś promocje na te klocki? z góry dziękuję
  • Więkoszośc butów moich dzieci to właśnie baren schuhe, niestety mają rozmiarówkę do 30-stki a syn właśnie wyrasta z tego rozmiaru. Lubiłam te buty bo w niewysokiej cenie dzieci miały porzadne jakościowo skórzane buty- moim zdaniem jakoscią odpowiadały Elefantenom jednak cena około połowę niższa. czy znajde na rynku buty w podobnej cenie ("adidaski" 80-90 zł, półbuty, sandałki 60-80 zł- na przecenach mozna było kupić o połowe taniej) i podobnej jakości, oczywiscie skórzane?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się