Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      ceny

ceny

(277 wyników)
    • Witam Zastanawiamy się nad wypadem w przyszłym roku samochodem do ESP. Zastanawiam się jakie są koszty prywatnych kwater i apartamentów. Chcielibyśmy pojechać w pasie Barcelona - Malaga. Jesli można to bardzo Was proszę o jakieś orientacyjne dane :)) Pozdrawiam serdecznie
    • Witam, czy ktos moze mi powiedziec, ile trzeba wydac na jedzenie na tydzien ( rodzina 4 - osobowa ) Zakladajac , ze zakupy beda robione w tanich sklepach?
    • Witam, Chciałem się dowiedzieć jakie są ceny za wyżywienie itp. Od zwykłych sklepów, po bary itp, ale drogie restauracje mnie nie interesują. Jaką kwotę się średnio przeznacza na 7 dniowy pobyt? Jakie są ceny alkoholi w zwykłych sklepach a także barach itp?
    • Witam, ponieważ niedługo wybieram się tam na wypoczynek chciałbym poznać aktualne ceny. W jakimś tam stopniu pewnie by mi to pomogło w zaplanowaniu budżetu:) Mam nadzieję, że ktoś z życzliwych formułowiczów podzieli się "świeżymi" informacjami. Tym którzy chcą mnie odesłać do szukania po jakichś katalońskich stronach podziekuję. Póki co chciałbym podpytać : - jaka jest cena biletu kolejowego np. z Blanes do Barcelony; - jakie są ceny wstępu do ogrodów w Blanes; - ile kosztuje bilet autobu...
    • Witam Zastanawiam się nad first minute w tym hotelu gdyż wg mnie cena jest bardzo atrakcyjna (lipiec/2979zł/2tyg/HB). Czy ktoś był w tym hotelu w ubiegłych latach? Jakie wtedy były ceny na lipiec? Boję się że w lastach nie będzie już miejsc...
    • Czy ktoś się orientuje jak są ustalane ceny w Grecosie? Obserwuję jeden hotel na Majorce i codziennie jest inna cena - coraz wyższa. dodatkowo na zbiorczej liście hoteli cena dla zapytania jest o 2,5 tys niższa niż jak się później wchodzi w rezerwacje.wie ktoś dlaczego?
    • Witam Mam pytanie odnośnie cen pomiędzy tymi dwoma destynacjami. Jak wyglądają ceny na Majorce w stosunku do Kanarów ? Byłem w tym roku dwukrotnie raz na Teneryfie a później na Gran Canarii i ceny były znośne, mam na myśli cenę paliwa, posiłków. Czyli litr paliwa ok 1E, posiłek dla 2 osób jak obiadokolacja 15-20E to już można było się najeść. Ceny zawierały 5% Vat, czyli dobry stosunek jakości do cen. Jak się mają zatem ceny na Majorce, interesuje mnie wynajęcie auta (ceny takie jak na Kan...
    • Witam ! Mam pytanie , czy w sklepach widać oznaki kryzysu ? Czy ceny w sklepach i restauracjach "zrobiły" się bardziej przystępne ? Dzięki z góry:)
    • wybieramy sie do hiszpani -calella prywatnie samochodem prosze napiszcie jakie są ceny apartamentow ,hoteli czy lepiej jechac z biura..?
    • Witam planuje w tym roku wybrać się na wakacje do Hiszpanii tak więc myślę że pomożecie.Chodzi mi ogólnie o ceny,imprezy itp.
    • Cześć, Wraz z dziewczyną zastanawiamy się nad wyjazdem do Chorwacji lub Hiszpanii. Jeszcze nie jesteśmy zdecydowani. Pomogło by nam gdyby ktoś z Was mógłbym mi podać przybliżone ceny jakie spotkał na miejscu za produkty spożywcze. Na przykład: Chleb/bułki, woda 1.5l, cola 0.5l, piwo, warzywa/owoce. Dzięki z góry.
    • Wybieram się na Majorkę ,bardzo proszę o pomoc.Wykupione mamy tylko śniadania ,jakie ceny są w restauracjach,barach ?Interesują mnie okolice Palmy,Can Pastilla .
    • Zdziwiły mnie ceny biletów do Barcelony....jak one rosną!!! Ok. miesiąc temu cena 2 biletów LOT w lipcu wynosiła ok. 1600 zł, a dzisiaj już prawie 2000 zł. Czy to znaczy, że nie ma na co czekać i trzeba rezerwować??? bo może być jeszcze drożej??? Jakie macie doświadczenia z tym związane? Chcę lecieć z Warszawy (w sobotę).
    • Witam, szukałem, nie znalazłem :/ W czwartek jade na Okęcie a tam lece na Majorke :) Bardzo chce odwiedzić Barcelone lecz nie znam ceny promów Majorka-Barca Bardzo prosze, jesli ktos wie/był/moze znaleźć, by podał mi ceny:) Pozdrawiam
    • Czy może ktos mi powiedziec jakie są ceny w Hiszpanii??.Jedni twierdzą ,że porównywalne do polskich...inni ,że nawet woda mineralna kosztuje powyzej 3 euro. Nie chodzi mi oczywiście o kurorty ale o przecietne miejscowości na trasie. Bedę wdzieczna za info
    • Witam, Pytanie do osób które były niedawno w Barcelonie, lecę 25 sierpnia i własnie przygotowuje sobie zestawienie cenowe wszystkiego co mi do głowy wpadnie :) jesli macie informację o aktualnych cenach byłoby miło jakbyście je wpisali, może się przydać innym również. to zaczynamy: T10 Akwarium ZOO Montserrat (cała podróż) Wzgórze Tibidabo (wjazd na wzgórze) Wzgórze Tibidabo (bilet do wesołego miasteczka) Sagrada Familia Kolejka linowa z Port Vell na wzgórze Montjuïc Camp N...
    • Witam jakie kluby polecacie w Lloret de Mar? Jakie są w nich ceny? Czy znajdę choć jeden klub z mniej komercyjnym techno? Liczę na Wasze komentarze inne niż te że nie warto tam jechać. Zapewne wielu z Was tam było i może coś polecić. Pozdrawiam Bartek
    • Czy Hiszpania jest droższa od Portugali?Mam na myśli ceny żywności,pamiąte itp.nie sam koszt zakupu wczasów.Porównując ceny z przewodników wychodzi na to ,że w Hiszpani jest 50 procent drożej niż w Portugali(np obiad w restauracji)
    • Może ktoś z Was był na wyspie już w tym roku i zechciałby się podzielić informacjami - jak w temacie. Mnie interesuje szczególnie ile płaci się za: kawę w knajpce, sok, piwo, wino, owoce, czekoladę, mleko, leżaki i parasol na plaży? Jakie są ceny biletów autobusowych, np. z Palmy do (...)? Ile kosztuje wypożyczenie auta na 2-3 dni? Chodzi oczywiście o ceny orientacyjne. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Myślę, że przed szczytem sezonu może to być bardzo pożyteczny wątek. Dro...
    • hello ;) czy ktos orientuje sie jakie sa ceny na majorce: jedzenia, picia w supermarketach lub sklepach spozywczych czy czyms takim , alkoholi w knajpach i supermarketach/sklepach - probuje wybrac czy kombinowac z opcja all inclusive czy raczej hb a w reszte sie samemu zaopatrywac - jak ktos byl niedawno i pamieta ceny to baaaardzo prosze o pomoc i jak z wynajeciem samochodu z gory wielkie dzieki ;) pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się