ceny

(458 wyników)
  • Witam W maju chcę lecieć na Kubę i trochę martwią mnie informację na temat cen tam, na miejscu. Czy ktoś z Was był niedawno na Kubie i może napisać o cenach: noclegów, jedzenia, przejazdów. To ma być wyprawa niskobudżetowa, więc nie interesują mnie luksusy :)
  • Czy może ktoś podać aktualne ceny na Bali.Chodzi o ceny posiłków w knajpkach,ceny taksówek,wynajęcie kierowcy na cały dzień ,artykuły spożywcze,piwo ,itp.Z góry dziękuje za odpowiedź.
  • Zdaję sobie sprawę, że temat biletów do Tajandii nie raz był poruszany, ale mam nadzieję, że mimo wszystko nie zostanę zasypana gradem porad typu "wyszukiwarka nie boli", bo ja korzystałam z wyszukiwarki, ale nie znalazłam aktualnych informacji na interesujący mnie temat. Jesteśmy 4-osobowa rodziną (dwójka dzieci ok. 10 lat), która nigdy w tamtych stronach nie była. Myślimy o wyjeździe w styczniu-lutym 2013. Moje pytanie to: jaka cena biletu lotniczego do Bangkoku w sezonie wysokim byłaby w...
  • Witam Widzę że na forum bardzo często przewija się temat szczepień ochronnych na choroby tropikalne. Postanowiłem założyć nowy wątek podając cennik szczepień. Przychodnia CenterMed w Tarnowie: Wizyta lekarska - 80 zł Szczepionka z iniekcją + wpis do żółtej książeczki szczepień ochronnych - [b] International Certificate of Vaccination of Prophylaxis[/b] - żółta febra - 170 zł - błonnica, tężec - 170 - poliomyelitis (Choroba Heinego-Medina) - 50 zł - WZW A - 160 zł - WZW B - 50 z...
  • Cześć wszystkim. Poszukuję aktualnych informacji na temat cen żywności w Tajlandii, niestety wszędzie ceny są sprzed kilku lat i pewnie już znacznie poszły w górę. Będę wdzięczny za informacje ile kosztuje np. obiad europejski w hotelu, obiad kuchni tajskiej, kolacja, a także żywność w restauracjach poza hotelowych itd. Jestem przed podjęciem decyzji o wyjeździe, rozważam wszystkie kierunki: Khao Lak, Koh Samui, Phuket, Bangkok. Czy uważacie że 2500zł na dwie osoby na dwa tygodnie nastawi...
  • Mam pytanie dotyczące cen żywności. Jadę na wycieczkę, są tylko śniadania. Jak kształtują się ceny i gdzie najlepiej jeść?
  • jakie są teraz ceny posiłków w hotelach i na mieście(czy duża różnica cenowa)i jakie ceny wycieczek?
  • Jaka subtelna REKLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie cen ubrań w Bangkoku, jak to wygląda? Tanio, drogo czy podobnie jak u nas? Jest szansa na jakieś markowe ciuchy w dobrych cenach? Zastanawiam się nad zarezerwowaniem troche miejsca w walizce na zakupy ale nie wiem jakich cen się spodziewać? Bedę wdzięczny za każdą wypowiedź. Dzieki ziomale. Magic
  • Czy orientuje się ktoś w cenach biletów kolejowych w Chinach? Interesują mnie przejazdy na dłuższych trasach np. Pekin - X'ian (Soft Sleeper). Znalazłem stronkę www.china-train-ticket.com/index.html jednak podany tam cennik zwala mnie z nóg.... Jak wygląda to w rzeczywistości?
  • Czy ktos jest mi w stanie podac przykladowe ceny. Za ile mozna sie utrzymac w tym kraju? Jaki jest koszt wyzywienia, zakwaterowania (bez nadmiernych szalenstw). Mam okazje wyjechac tam na praktyke na 4 miesiace i nie wiem, za ile jestem sie w tam stanie utrzymac (nie glodujac, ale tez nie trwaniac pieniedzy). Dodam, iz praktyka jest w Kuala Lumpur.
  • Ile kosztują wycieczki w Tajlandi gdzie je załatwić w Bangkoku i za jaką cenę? Proszę o pomoc
  • Zastanawiam się nad wyruszeniem w dalsze zakątki świata bez biura podróży(najlepiej). Zastanawiam się gdzie będę mogła spędzić wspaniałe wakacje za rozsądną cenę. Podróż, do którego egzotycznego kraju(oprócz Europy ;-) wyszła wam najtaniej. Dziękuję za pomoc.
  • Właśnie dostałam wycenę za wakacje na Bali w hotelu Nikko 2 dorosłych i dwójka dzieci 15 i 8 lat w opcji śniadania prawie 40 tys , Melia Benoa w opcji all 50 tys za 14 dni ,załamka dzieci płacą 100% . Nie chcę kolejny raz lecieć na Karaiby, chciałam zobaczyć coś innego. No to w tym roku posiedzimy w domu:((((
  • Wybieram się do Maroka w listopadzie. Czy może mi ktos podać ceny np. wyrobów skórzanych oraz srebra? Słyszałam, że można tam kupić prawdziwe cudeńka, więc muszę wedzieć ile mam kasy zabrać ze sobą:)) Będę wdzięczna za wszystkie informacje....
  • Hej!! Lece w sobote do Meksyku w podroz poslubna i z tej racji fundujemy sobie dwutygodniowy pobyt w Playa del CArmen. Zastanawiam sie jedynie jaki jest poziom cen w Meksyku. Ktos gdzies napisal, ze jest taniej niz w USA, tyle ze ja nie znam poziomu cen w USA. Zakladam ze w USA jest taniej niz w Norwegii, wiec ceny powinny byc w miare ok. Interesuja mnie produkty typu pamiatki, ciuchy, jedzenie , napoje itd... pozdrawiam
  • Interesuje mnie jak ksztaltuja sie ceny w Tunezji. Czy sa moze podobne do Egiptu? Chodzi mi głownie o ceny wycieczek w lokalnych biurach, ale rowniez o napoje i jedzonko na miescie? Moze tez podpowiecie ile zabrac pieniedzy na 2 tyg, jesli ma sie opcje HB? czekam na posty
  • Witam. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak orientacyjnie kształtują się ceny podstawowych produktów w Maroku? Chodzi mi przede wszystkim o ceny w Agadirze. Wiem, że cena w każdym kraju arabskim zależy od tego, jak dobrze się ktoś targuje, ale chociaż przybliżony rząd wielkości usatysfakcjonowałby mnie w zupełności. Chciałbym, bowiem, oszacować ile ze sobą powinienem zabrać pieniędzy na 2-tyg wyjazd do Maroka. Interesują mnie np. ceny owoców, posiłku w knajpce, wina, napojów, pamiątek ...
  • Za 3 tygodnie wylatuje do Tajlandii, chcialbym wiedziec czy po tsunami ceny wzrosly(mam na mysli spanie i wyzywienie). Z gory dziekuje za informacje.
  • są niskie w sezonie a poza sezonem 2-3krotnie wyższe? czy chodzi o pogodę???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się