Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      ceny

ceny

(258 wyników)
    • Zima niedługo się skończy i w związku z nadchodzącymi zakupami mam pytanie: jak w praktyce sprawdza się SLX - warto dodać te parę groszy? Ja bym się skłaniał tak teoretycznie porównując grupy, póki jeszcze sezon się nie zaczął można wyhaczyć niezłe okazje, np. co sądzicie o tej: allegro.pl/item559777320_korby_i_suport_shimano_slx_fcm660_jakosc_do_cena.html
    • O ile mozna kupic taniej rower który obecnie kosztuje np.2100(Kross level a6)w okresie zimy?Zamierzam zmienic swoj rozlatujacy sie sprzet na nowy i nie wiem czy warto poczekac pare miesiecy. Pozdrawiam
    • Używałem przez 9 lat kask z "wysokiej półki".Proces starzenia się kasku został przerwany rok temu crash testem w okolicach Ojcowa. Odkupiłem od znajomego używkę, lecz rozglądam się za czymś dla siebie. Dzisiaj na pinkbiku zauważyłem artykuł: www.pinkbike.com/news/met-kaos-2008.html Zainteresowałem się. Spodziwałem się nieco wyższej ceny bowiem wiadomo o powszechnym dobrobycie w naszym kraju. Znalazłem na stronie polskiego importera: www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=9&k=37...
    • Proszę polećcie jakiś fajny rowerek do 1000-1300 zł (górski, szosowy). Interesuje mnie rower do codziennej jazdy ok. 1 do 2 h po asfalcie :) Poza tym nie mam specjalnych wymagań. Dzięki z góry.
    • Przejrzałem ofertę rowerów górskich na sezon 2006 i muszę przyznać że cenowo hardtaile nawet źle się nie prezentują. Zawsze Scotty były za drogie (mimo że to bardzo dobra marka)a teraz chyba polityke cenową w Polsce zmienili. Nie można tego powiedzieć o Trekach czy Gary Fisherach - ale pewnie ceny są tak wywalone żeby zaraz można zrobic promocje i ludzie myśleli jaki to świetny interes zrobili. :-)
    • Słońce przygrzewa, sezon rowerowy można uznać za rozpoczęty - dla mnie sezon stresów; bo otóż próbuję upolować rower. Marzy mi się taki zupełnie zwykły, używany, na którym można do sklepu pojechać, do słupu przyczepić i nie ukradną, bo na co komu taki. Odpalam allegro i - o kurdę, mogę przebierać między nowymi za 1999zł albo wydać 350zł+koszty przesyłki za używany. Jestem pod wrażeniem, bo dopiero dzięki allegro dotarło do mnie, iż żyjemy w bardzo bogatym społeczeństwie, które z...
    • allegro.pl/show_item.php?item=62376540
    • Chce kupic rower crossowy i mam na uwadze dwa modele: Merida CROSSWAY 8500 - cena 1899 zl www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?gr=25&id=178 Author Reflex SX - cena 1849 zl author.pl/www_rowery2005/www_cross2005/www_cross4.htm Który kupić
    • GT Avalanche 2.0 Disc Rodzaj MTB Rama cieniowane aluminum 6061 Widelec Suntour XCR z blokadą, 100 mm skoku Ilość przełożeń Shimano ST-EF50 8 biegowe Przerzutka Przód/Tył Shimano M -330 / Shimano Deore M531 Hamulce hydrauliczne Tektro Auriga Obręcze lub koła trójkomorowe Opony Kenda Nevegal, 26 x 2.1 Rozmiar kół 26
    • Czy jest to mozliwe ? i jakich podzespolow powinienem szukac? Dzieki !!
    • wpadły mi w oko merida crossway 8500 i 8700 ale interesują mnie jakieś odpowiedniki tych modeli innych firm ewentualnie co polecacie do jazdy głównie po mieście i ewentualnie jakichś wypadów poza (ale raczej nie do jazdy typowo terenowej)
    • www.abus.pl/row/cen_ulocki.htm zakladajac ze kupilabym "Granit x plus" ktory kosztuje 340 zł o co chodzi z cena karty kodowej albo z "jarzmem parabolicznym"? Musze podac symbol u locka ktory chce kupic (sklep mi sprowdadzi to co chce) i nie wiem czego potrzebuje... Pozdrawiam!
    • Czyli ok 10% taniej. Wysyłka ok. 50 zł. Kontakt: www.rowerowe.otwarte24.pl/
    • Polecam wieszaki rowerowe : z litego drewna europejskiego i egzotycznego , w PROMOCYJNEJ cenie !! Duży wybór ! Wszystkie informacje na fanpageu : [url]https://www.facebook.com/ModiXModern [img]https://s6.ifotos.pl/img/wieszak-1_nreqess.png[/img]
    • chciałaby kupic mamie zwykły rower, nie zaden z bajerami. zaczeły sie juz ukazywac w ulotkach np.w geant. czy warto juz kupic, czy jeszcze poczekac, bo bedzi9e wiekszy wybor. nigdy sie tym nie interesowałam,wiec nie wiem kiedy ceny sa korzystne
    • tylko żeby mocny i duży był bo ja mam 190 cm i 120 kg (może schudnę na rowerze;))
    • takie mam pytanie,dysponuje kwota 3000-4000,i chce sobie kupic nowy rower,
    • Pewnie część z Was wozi dzieci w przyczepkach. Co możecie polecić? Jakieś no-name za 300-500 PLN, czy może pokusić się o coś droższego: Croozera, a może nawet Chariota (chociaż jego cena akurat mnie przeraża). Dodam, że wozić mamy zamiar 2 dzieci (jedno ma rok, a drugie dopiero w drodze). Jakiś mega maratonów nie będziemy zaliczać, ale myślę, ze co drugi weekend gdzieś w plenerze i może 1-2 razy w tygodniu jakaś przejażdżka asfaltową nawierzchnią za/po mieście. Liczę, że przyczepka będzie uż...
    • która grupa shimano ma najlepszy stosunek jakosci do ceny?
    • znalazłem rowerek MTB w komisie, używany, składany, o następujących parametrach: rama alu, osprzet deore LX prawie nowy; rowerek kosztuje 1200PLN, czy warto, ewentualnie na co trzeba zwrócić uwagę??!dzięki z góry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się