-
prosze o informacje o aktualnych cenach np. wody mineralnej.kawy.lodów,moze ktos wie jjakie sa ceny w knajpach?moj ostatni pobyt w Turcji to rok 2088 wiec pewnie i ceny sie zmieniły?
-
Witam, czy ma ktoś rozeznanie jaka jest aktualnie cena papierosów na okęciu s strefie bezcłowej przy wylocie do turcji ?
-
Targowanie się jest powszechnym zwyczajem, którego osobiście nie lubię bo się targować nie umiem ;) Naprawdę nigdy nie wiem o ile pierwotna cena jest wyższa od tej, za którą sprzedawca będzie skłonny sprzedać towar - mogę jedynie porównać do cen w Polsce.
Będąc w maju chciałam kupić przyprawy na bazarze ale np. za mieszankę do kebabu u sprzedawców cena 'wywoławcza' wynosiła 15TRY czyli 30zł za 100gr podczas gdy w Polsce 100gr można kupić za 3-6zł (polskiej przyprawy rzecz jasna). Za ile r...
-
Witam, w tamtym roku byłam z rodziną ( my i dwójka dzieci 3 i 4 lata) na lasta w Turcji od 31.08.2011 jeden tydzień za 7600 zł w hotelu Utopia World, pokój rodzinny. W tym roku szukam i szukam okazji; ale o takiej cenie chyba mogę zapomnieć, jedynie co znalazłam to Onyria Claros z Tui i to za 8300 na tydzień. Czemu te ceny takie wysokie w tym roku i czy faktycznie już nie spadną?
-
Witam
interesują mnie ceny w Turcji.. słyszałam, że Turcja to kraj gdzie targuje się do upadłego, ale jak kupić coś po okazjonalnej cenie, nie lubię się tagować, tzn boję się, że np powiem zbyt niską cenę itd. jak to jest?
-
Jadę z Wezyrem do Kiris (okolice Kemer) i zapoznałem się z cenami wycieczek fakultatywnych. Napisałem do biura Lena, dostałem ofertę, gdzie Pamukkale kosztuje 40 + 10 za wstęp euro. Tymczasem na stronie Wezyra ta sama wycieczka kosztuje 80 dolarów, czyli ok. 55 euro. Jak dla mnie to mała różnica. Lokalne biuro powinno chyba być bardziej konkurencyjne? A może jadąc z Wezyrem też zapłacę za wstęp, tylko mnie nie uprzedzają o tym?
-
witam, proszę o informacje osoby ktore niedawno byly w turcji, jaka jest aktualnie cena benzyny ???
i jest tu ktos moze kto wynajmowal auto i moze sie podzielic jakimis informacjami, po ile wynajmowac, gdzie jezdzil, co zwiedzal, czy wogule warto???
-
Dla porównania Ora Holiday 21.06.2011 dwoje dorosłych i dziecko lat 13 ok.5500.2012- 7500.
-
Witam ,pytanie do osób,które wróciły ostatnio z Turcji ,jakie są ceny kurtek i torebek ze skóry,będę tam od 03.08 i chciałabym sobie coś zakupić,proszę o rady czy warto tam kupować czy nie,jadę pierwszy raz do Turcji i w tym temacie jestem zielona,pozdrawiam.
-
Cześć. Jedziemy do Marmaris na wakacje. Orientujecie się, jakie są ceny pieluch w Turcji? I jakie polecacie?
-
pilnie sprzedam wyjazd dla 2 osób do TURCJI ALL INC WYLOT 21.07.2011 Z KATOWIC hotel Natur ***nati_0000@onet.pl
-
WITAM CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SA AKTUALNIE CENY WYCIECZEK Z MARMARIS LUB ICMELER CHODZI MI O RAFTING , PARAGLIDING, ORAZ WYCIECZKA NA RODOS . JAKIE BIURO BYŚCIE POLECILI
-
Witam,
czy ktos z was orientuje sie moze jakie sa ceny biletow w dolmuszach???
Chodzi mi konkretnie o cene biletu na trasie Alania-Antalia.
Z gory dziekuje
Madzia
-
Witam was forumowicze tak jak w temacie zastanawiam się czy sytuacja może wpłynąć na podwyższenie cen w tym sezonie do Turcji? w koncu może być większy popyt co wy na to?
-
Witam serdecznie. Czy ktoś z Państwa korzystał z usług biura Regesta
Tour? Jeżeli tak,to czy mogą Państwo podać przykładowe ceny
wycieczek? Wysłałam maila dobiura, ale jeszcze nie otrzymałam
odpowiedzi,a na stronce www nie podano cen. Jak oceniacie Państwo
organizację, program, pilotów itp. Biur się namnożyło,a jakieś
wybrać trzeba.
-
Jaki hotel **** polecacie blisko plaży z opcją all, rejon dowolny oprócz Alanyi (bo tam już byłam) w cenie, która nie przyprawia o zawrót głowy? Dla rodzin z dziećmi. Byliście, widzieliście, sprawdziliście, polecacie?
Będę wdzięczna za podpowiedź .
-
sklepy:
Coca-Cola 1L - 1,65-2 lira
Piwo Efes 0,5 - 2,5-3,5 lira
knajpy:
piwo Efes 0,5L - 4-6 lira
Coca-Cola 0,3L - 2-4 lira
drinki - od 10 lira
kebab - 5-8 lira
inne:
dolmusz Oludeniz-Fethiye - 4 lira
benzyna litr - 7 lira
rejs 12 wysp - 12-15 euro
paragliding - ok. 55-60 euro
jeep safari - 15-20 euro
-
chodzi mi o rzeczy typu: woda mineralna, lody, napoje, ale nie w marketach tylko w miejscach "użyteczności publicznej" typu aquaparki itp. W hotelu mam opcję all inclusive, ale przewiduję spędzić sporo czasu w miejscowych aquaparkach, a na ich teren nie wolno wnosić wody ani żadnego jedzenia i nie wiem, jakiego rzędu mogą to być wydatki.
-
Witajcie,
sprawdziłam ceny Club Grand Side - w tym roku za Aqua płaciłam z
Orbisem za apartament 14 tys/2 tyg.
Tui ma w tym samym terminie za prawie 19 tys... a zwykły pokój z 2
dost. za ponad 15 tys. Dla mnie jakieś nieporozumienie.
A jak inne hotele?
Może znaleźliście jakieś dobre oferty?
Miałam czekać na tui ale kupiłam w oasisie i widząc obecne ceny nie
żałuję. Ciekawe kto przy takich cenach poleci z nimi na wakacje?
pozdrawiam!
aga
-
Chciałabym dowiedzieć się jakie są ceny w Alany. Chodzi mi przede wszystkim o
cenę leżaka, parasola na plaży, Kebabu, obiadu w restauracji, alkoholu.