ceny

(337 wyników)
  • Witam Jak w temacie. Proszę o radę co polecacie , jakie miejsca , najlepiej sprawdzone i w miarę przyzwoitych cenach. Wakacje planuje na przełom sierpnia/września na ok 10dni . Najlepiej gdzieś w ciepłe. Z tego co się orientowałam to dość fajnie brzmi Chorwacja samochodem - jakaś kwatera ale trochę boję się długiej podróży. Ale jak coś takiego mam za sobą to proszę o opinię , ewentualnie jak znacie jakieś fajne kwatery to tez polećcie. A może znacie jakieś fajne oferty rodzinne ? Za wszystk...
  • Jedziemy pociągiem nad Bałtyk. [b]35 zl za osobę [/b]w dwuosobowym pokoju. Dziecko free. Czy to dużo czy mało? [b]7 dni.[/b] Chciałabym zapytać na[b] ile dni[/b] jedziecie i czy jest trudno "wytrzymać" z 3,5 letnim dzieckiem ???
  • Witam wszystich, chcialabym zapytac ile placiliscie za lasty z dzieckiem w lipcu (inne miesiace tez mile widziane) interesuje mnie cena za 2+1 i w jakim kraju i ile gwiazdek, zastanawiam sie czy ryzykowac z lastem czy rezerwowac teraz znow pokoje nad Bałtykiem. Ze wzgledu na urlop w zlobku w lipcu takze musimy w lipcu wziac urlop. Slicznie dziekuje za wszystkie informacje
  • witajcie czy ktos jeszcze jest zszokowany cenami nad naszym morzem? po zweryfikowaniu juz wielu ofert baz noclegowych - jestem w szoku jakie ceny (nie wspomne o niespodziankach typu dodatkowe oplaty za prad , miejsce parkingowe , lezaki itp...) A najbardziej rozczarowana jestem kilkoma osrodkami m.in JANTAR w Darłówku - tam sobie licza za dziecko powyzej 2 lat stawke dzienna w min sezonie ok 55 zl-75zl wynika z tego przynajmniej dla mnie ze musze za swojego szkraba 2,3mies tyle kasy buli...
  • Czy wiecie jak wyglada porównanie cen "na miejscu" na Teneryfie i na Cyprze? Gdzie drożej, a może porównywalnie? Próbowałam szperac na wszelkich forach, ale informacje nieaktualne - sprzed czasu wprowadzenia na Cyprze euro.Chodzi mi o przykładowe ceny posiłków, wypożyczenia samochodu.
  • szukam ofert nad naszym morzem, głównie w Krynicy Morskiej wiadomo, ze każdy szuka cen najbardziej korzystnych więc dzwonie jak widze np cena za pokój 40-50 zł za osobe, a tu Pani mi mowi, ze 70+70+70 czyli 210 bez wyżywienia - dziecko prawie 3 lata liczone jak dorosłe?!
  • jadę z małym dzieckiem, mąż nas tylko zawozi, więc zalezy mi, zeby było dość blisko wszędzie, a ceny przystępne, średni standard..polećcie coś..chcemy jechać już po niedzieli, mam nadzieję, ze uda nam się coś znaleźć
  • Mam pytanie planujemy na majowy weekend polechac do Krakowa i Wieliczki, jednak jak zobaczyłam cenę 126zł bilet rodzinny to się zastanawiam czy warto? Kto wie ile czasu trwa oprowadzanie?
  • Dziewczyny, Czy któraś spędzała urlop na Słowacji? Jak z cenami żywności? Zblizone do naszych? Coś taniej, coś drożej? Pozdrawiam,
  • Czy mógłby mi ktos powiedzieć jak się kształtują ceny art. spozywczych w Grecji?
  • Chcemy w tym roku pojechać z naszym 2,5 letnim synkiem nad morze i zastanawiamy się jak wygląda taki wyjazd pod względem kosztów. Ile kosztuje w tym roku pokój w miarę blisko do morza ale przede wszystkim żeby był czysty? Zastanawiam się czy nie lepiej wynająć ośrodka gdzie będą jakieś atrakcje dla malucha i wyżywienie. Ceny w takich ośrodkach ok 200zł/os i wzwyż z wyżywieniem, przeważnie dziecko nie płaci, i jeszcze przy odrobinie szczęścia coś można znaleźć. Czy cenowo wyjdzie podobni...
  • bo trochę się zdziwiłam pok bez łazienki od os 40 zł wydaje mi sie ze to sporo - jastarnia krynica 40 zł/os z łazienką a jakie ceny sa gdzieindziej chodzi mi o pok z łazienką lub bez , bez wyżywienia pzdr M
  • Jakie są ceny pobytu nad naszym morzem od osoby? Czy za dzieci 1-2 latka biora opłaty? Wiem, że to zalezy od warunków, ale np. taki pokoik z łazienka i tv ok 100 m od morza to za ile można znaleźć?
  • Może macie namiary na kwatery nad morzem blisko plaży, pokoje z łazienkami, kuchenką, bez wyżywienia, bez zbytniego tłoku na plaży. Planujemy wyjazd dla 4 osób w czerwcu. Nie dysponujemy samochodem. Z góry dziękuję za pomoc.
  • jade na Suwalszczyzne, piekne miejsce, a place 20 zl za osobe dorosla 10 za 11 latka i roczna cora za darmoche. Obiad 12zl. Dom nad samymi Wigrami, bedzie fajnie, opowiem jak wroce...
  • Za dwuosobowy pokoj w lipcu w Sandomierzu mam zaplacic 100 zl. Czy to dobra cena, czy szukac czegos tanszego? Jest to 'podobno' rodzinny pensjonat.
  • Czy ktoś z Was mieszka lub był już w tym roku nad morzem i zna, w okolicach Słupska, jakiś przyjazny pensjonat lub ludzi wynajmujących kwatery prywatne za przystępną cenę? Nie chciałabym jechać w ciemno. Na początku sierpnia musimy być w tej okolicy. Dzwoniłam do 3 znanych mi osób wynajmujących kwatery i dech mi zaparło! Ponoć ceny nie schodzą teraz poniżej 30zł, a dla dorosłych kształtują się przeważnie w granicach 35-40zł od osoby za nocleg. Niektórzy mają nawet taką samą stawkę...
  • Zamierzam się wybrać z latem do Chorwacji samochodem. Jakich cen mam się tam spodziewać?(pola namiotowe ew kwatery prywatne). Czy dużym ryzykiem jest jechać "w ciemno"? Dziękuję za ewewntualne odpowiedzi.
  • proszę o sprawdzone fajne miejsce chcemy jechać od 3 lipca na 2 tygodnie do jakiejś nie zbyt dużej miejscowości do domku najlepiej żeby był z łazienką i ubikacją jakiś plac zabaw dla dziecka i nie zbyt daleko od morza. ktoś ma propozycję??? :)
  • Jestem na etapie szukania kwatery na letni wypoczynek. Szukam i ręce mi opadają. Czy ja jestem taka sknera, czy ktoś próbuje ze mnie skórę zedrzeć? Kwatera1 -centrum Jastrzębiej Góry -standard normalny (ciasna łazienka, tapczany, wystrój z czasów Gierka) -obowiązkowe posiłki(śniadanie i obiadokolacja) -2+2dzieci (7 i 12lat, 7-latek kończy 7lat dzień przed przyjazdem czyli liczą go jak dorosłego) -cena-4tys. Kwatera2 -wystrój trochę lepszy (modła boazeryjna) -obowiązkowe posiłk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się