ceny

(701 wyników)
  • Czy wrócił ktoś niedawno i ma świeżo w pamięci? Może i były wątki o cenach w Paphos, ale nie zawsze jest to, co mnie interesuje. Internet w kafejce za pół godziny bądź godzinę? Kawa bądź kawa frappe w kawiarni? Pizza sałatka grecka, pita gyros :) Wypożyczenie roweru na dzień bądź dłużej? Ceny wycieczek z Paphos - np. Nikozja - Kyrenia?
  • Mam pytanie do osób które były w ubiegłych latach w Paralii. Jak wyglądały ceny w restauracjach.Wiadomo Euro poszło w górę i zastanawiam sie czy wykupic wczasy z wyzywieniem czy bez wyżywienia
  • Witam. Proszę bywalców o średnie ceny na Thassos przykładowych artykułów: - butelka wody - butelka napoju gazowanego (cola, fanta itp) - gałka lodów - gyros - miód - oliwa - parasol plażowy Będę w Skala Potamia. Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam.
  • Witam serdecznie. Planuję budżet na rodzinny wyjazd we wrześniu i stąd moje pytanie o ceny . Czy może ktoś z Was wie ile w tym roku kosztuje : wstęp do akwarium wstęp do pałacu wielkich mistrzów przejazd kolejką turystyczną wejście na wieżę zegarową wejście na koronę murów obronnych C...
  • Czy możliwa jest cena 2,80 EUR za wode mineralną 0,33 l ? Mam taką informację z hotelu na Kos. Wierzyć się nie chce. Z jakimi cenami spotkaliście się w tym sezonie ?
  • Witam forumowiczów, zastanawiam się nad wczasami na Korfu, jednak jak przeglądam oferty biur podróży, to na tę wyspę są chyba najdroższe wczasy (porównując do Rodos, Kos, Krety, Zakyntos). Nie wiem od czego to zależy? Dlaczego ta wyspa jest taka droga? (Bo sam przelot jest przecież krótszy niż na inne wyspy). Czy tam standard hoteli jest wyższy niż na innych greckich wyspach? Czy ktoś może polecić jakiś w miarę dobry hotel (przede wszystkim czysty z dobrym jedzeniem najlepiej all inclusiv...
  • zastanawiam sie nad wyjazdem na Korfu dla 3 osobowej rodziny. Opcje sa dwie: - biuro podrozy - cena za nasza trojke ok 6 tys. zl (cena z 2 posilkami) - wykupienie czarteru w biurze, wynajem pokoju na wlasna reke - cena ok. 3.5 tys zl ile musielibysmy przeznaczyc dziennie na wyzywienie - sniadania i obiadokolacje dla 2 osob doroslych i 1 dziecka?
  • Witam, wybieram się na Zakynthos i waham się między opcją żywieniową ALL a HB - może ktoś napisać jakie mają tam ceny w tym roku. Chodzi mi głównie o napoje w sklepach i art. spożywcze. Chciałbym coś pozwiedzać, ale to mała wyspa i pewnie trzeba będzie nastawić się na wypoczynek? Moze mi ktoś coś polecić do zwiedzenia poza zatoką wraku?
  • lecimy w maju z roczną córcią i chciałabym się spytać o ceny produktów dla niemowląt np pieluch, obiadków,kaszek soczków...itp. co zabrać co nie wiem że można użyć wyszukiwarki ale znalazłam wpisy z 2008 roku! a wolałabym świeższe np z zeszłego roku. będę bardzo wdzięczna
  • hej Lecimy z dzieciakami do Gouves Park Holiday Resort /Wezyr/, w lipcu. Mamy ochotę wybrać się na Santorini, słyszałam i czytałam juz wiele opini, chciałabym to jakoś usystematyzować.. WIem, że można wybrać się w dwojaki spośób :taniej (wolniejszą łodzią) i duuużo drożej, ale bardziel luksusowo nowszymi środkami transportu. Jako, że lecimy w trzy rodziny, będzie dużo dzieciaków i wiadomo, bardziej się będzie liczyła cena niż wygody, proszę o rady, jak to ogarnąć najlepiej ? Czytałałam t...
  • Mam prośbę do osób, które są w Grecji lub z niej przyjechały o podanie aktualnej ceny benzyny 95. Jeśli można na autostradach i poza nimi. Pozdrawiam.
  • Proszę podajcie przykładowe ceny z greckich sklepów czy restauracji w tym roku. Jestem ciekawa, jak jest na prawdę:) Pozdrawiam
  • Witam, Pytanie do tych co już wrócili, albo są na miejscu :) Jak wyglądają ceny paliwa ? Czy w knajpach, sklepach odnotowano lekki wzrost cen ?
  • Jakie są aktualne ceny wypożyczenia samochodu na Zakynthos z pełnym ubezpieczeniem. Dostałem ofertę z Autoway. Chodzi o najmniejsze auta (kia Picanto, Fiat Panda, Hiunday i-10) i niski sezon (po 15.IX, bo wtedy mam wyjazd) 85EU - dwa dni 110 EU - trzy dni 140 EU - cztery dni 160EU - 5 dni nie wiem czy to dobre ceny, czy na miejscu na wyspie można coś "wyrwać" taniej? Interesują mnie 3 lub 4 dni.
  • Za tydzień ruszam na Zakynthos. Sporo osób wróciło już z tej wyspy w bieżącym sezonie. Zatem prośba o podanie przykładowych-aktualnych cen na jakie trzeba się przygotować. Chodzi mi szczególnie o ceny dań w tawernach, barach fast-food, woda, piwko, paliwo (wynajmuję auto), owoce, regionalne produkty i pamiątki. Może ktoś znajdzie chwilę i naskrobie co nie co na ten temat :)
  • W poniedzialek lecimy do Salonik i spedzamy urlop w Leptokarii, mam prosbe do osob ktore wrocily z riviery w tym sezonie - jak ksztaltuja sie ceny jedzenia, picia(w sklepach), pamiatek, wycieczek itp z gory dzieki za pomoc :)
  • Za dwa tyg ruszam na Krete. Sporo osób wróciło już z tej wyspy w bieżącym sezonie. Zatem prośba o podanie przykładowych-aktualnych cen na jakie trzeba się przygotować. Chodzi mi szczególnie o ceny dań w tawernach, barach fast-food, woda, piwko, paliwo (wynajmuję auto), owoce, regionalne produkty i pamiątki. Może ktoś znajdzie chwilę i naskrobie co nie co na ten temat :)
  • Byłem rok temu w Grecji w ofercie bez wyżywienia, stołowałem się na mieście i chciałem zapytać osoby które w tym roku były w Grecji jakie są ceny śniadań i obiadów w tawernach ewentualnie w hotelach? Czy zmieniły się od tamtego sezonu? Słyszałem wiele opini o podwyżkach cen w tym roku, ale przed wyjazdem chciałem je zweryfikować. Dziękuję za pomoc
  • jakie są ceny w wiosce Analipsi? Ile kosztuje obiad w restauracji? Ile kosztują podstawowe produkty w sklepach w Analipsi np woda 1.5l, piwo, chleb, owoce?
  • Witam, mam prośbę do tych którzy wrócili już z tej wyspy by poinformowali nas o bieżących cenach biletów wstępu do zwiedzenia różnych miejsc, biletów komunikacji (autobusy, promy), wypożyczenia auta, roweru, skutera, posiłków w tawernach, artykułów w sklepach, paliwa itd itp. Ja wybieram się w lipcu i pomogłoby w planowaniu budżetu na wyjazd. Myślę, że takich osób które na tym skorzystają jest mnóstwo... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się