Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      ceny

ceny

(809 wyników)
    • cześć, jestem na etapie kupowania kozaków za zimę. czarne, skórzane. Te które są w sieciówkach typu CCC np Lasocki kosztuja około 300 zł. W sklepach obuwniczych ceny są wieksze około 400. Jakośc dla mnie porownywalna. Zastanawiam się czy cena 300 to dużo, mało, w sam raz za normalne, najzwyklejsze na swiecie kozaki skórzane?
    • Dziewczyny może wiecie, czy sklepy sieciowe mają różne ceny swoich towarów w zależności od miejscowości w której zlokalizowane są ich sklepy / sklepy partnerskie? czy dajmy na to ceny w Gorzowie Wlkp. są inne niż w Wa-wie? ( ten Gorzów to tylko przykład ). spotkałyście się z takim zjawiskiem? pozdrawiam
    • Zainspirowana wątkiem siog która pokazuje drogie aczkolwiek niekoniecznie dobrze i adekwatnie do ceny prezentujące się ubrania , czy na prawde uważacie że top za 200 euro będzie wyglądał tak świetnie porządnie że warto na niego wydać tyle kasy? Ja uważam że kobieta absolutnie powinna inwestowac w buty , torebki , okrycia wierzchnie no może spodnie tutaj wydanie kilkuset euro robi dużą różnice wizualną , po rzeczach typu top czy bluzka tego nie będzie widać i nonsensem jest kupowanie bawełny...
    • Czy ceny w Hiszpanii są niższe niż ceny w Polsce ?
    • W ostatnim "Twoim Stylu" jest bardzo celny artykuł Joanny Bojańczyk o porąbanych cenach wyrobów tzw. "młodych zdolnych" projektantów i trudno nie przyznać jej racji. Rozumiem, że ceni się Baczyńska czy Paprocki&Brzozowski, bo to są już nazwiska, ale jak czytam, że Łukasz Stępień kasuje za torbę 2 k PLN, to mam najwyżej ochotę spytać "who the f..k is Łukasz Stępień" i zastanawiam się, czemu miałabym wyłożyć tyle kasy, skoro za 3/4 tej kwoty mogę mieć jakąś bardziej uznaną markę typu Furla. ...
    • Zastanawiam się, czy pierwotne ceny podane na metkach tkmaxx są prawdziwe, czy zawyżone. Ktoś wie?
    • Ceny(36)

Dzisiaj byłam na zakupach. Kupiłam trampkiu w deichmanie. Bo na nic innego nie było mnie stać. Głupi sweeterek w promodzie 165zł, kurtka wiosenna ponad 300, bluzki wszystko ponad 100zł a jakość marna. Dziewczyny gdzie robicie zakupy? jakie sklepy polecacie żeby nie było tak koszmarnie drogo? i żeby ciuchy jakoś wyglądały?
    • Mam takie pytanko - czesto na forum pojawiaja się opowiesci o tym, jak zawyzane są ceny w Polsce. Dziś np. wpadła mi w oko bawełniana sukieneczka na ramiaczka z aplikacjami w Kapphalu - ku mojemu zdziwieniu kosztowąa 119 zł! Stąd ten watek - chciałam zapytać, jak kształtują sie ceny w Polsce w tym sklepei w porównaniu z innymi państwami. Duzo drozej?
    • Dziewczęta, wczoraj wybrałam sie na szoping w poszukwianiu balerinek. Znalazłam ładne jasne, skorzane w venezii, ale kosztują 279zł. W pierwszej chwili chciałam je kupić, ale po dłuższym zastanwoieniu doszłam do wniosku, że to zdecydowanie za drogo. Nie uważacie, że 280zł za balateki to zdecydowanie za dużo? Chyba całkowiecie przerzuce się na outlet'y....
    • Wypatrzyłam na Allegro skórzaną kurteczkę za 330zł, a w sklepie przeszło 700. Wystawiający pisze, że kurtki są jeszcze w USA i wysyłka za 3 tygodnie od wpłaty. Zdjęcia są ściągnięte ze strony Zary. Czy nie wydaje Wam się to trochę podejrzane? Może ktoś już kupował w ten sposób? Kurtka jest sporo tańsza i czy jest to możliwe? Żeby nie okazało się, że za 3 tygodnie dostanę wielkie ,, nic".
    • I jak z jakoscia?
    • Poczytawszy forum dla biuściastych, stałam się świeżo „nawróconą”. Ale po takim „nawróceniu”, nie mogę wyrzekać się dóbr doczesnych, bo te całe uświadomione staniki są straszliwie drogie. Nie przekonują mnie opowieści o ich niesamowitej trwałości – nie będę oszczędzać pół roku, żeby sobie kupić dwa francuskie staniki do noszenia na zmianę przez kilka lat, bo mi się zwyczajnie znudzą, skoro tak trudno je zniszczyć… Jest jakaś alternatywa? Bez koronek, fibźdz...
    • jak wyzej dziekuje
    • Nie wiem, czy to bardziej na Zdrowie się nie nadaje, ale próbuję.Chcę sobie sprawić takowe i dziś się orientowałam w sprawie ceny.Babka zaśpiewała 1300 zł za same szkła ( mam -9 plus mały astygmatyzm). Czy to normalna cena, czy szukać gdzieś indziej? bo to dość spory wydatek byłby.
    • Zainspirowana wątkiem forumki, postanowiłam nieco poguglać. Tu torebki na stronie francuskiej Baty i ich ceny: www.batashop.fr/fr/Sac/Maroquinerie.htm?sort=reference&p=7 Kto tam kupuje, zzielenieje od razu. Kto nie kupuje - w polskim sklepie Baty torebki kosztują 119-350 zł. Przeliczcie sobie.
    • tnij.org/sula
    • Witam, W piątek 23.10.2009 probowalam kupic pantofelki w Zarze w Arkadii - cena na niektórych z nich była 345 PLN, ale na niektórych jeszcze nie było naklejonej ceny polskiej i wisiała cena 59 EURO. Znaczy to nie mniej, nie więcej tylko tyle, że EURO w sklepie ZARA kosztuje 5,8 PLN. Tego już nie można tłumaczyć prostym faktem, że jest to przelicznik sprzed 2-3 miesięcy, bo wystarczy spojrzeć do historii kursu walut, żeby zobaczyć, że jest to abstrakcyjny przelicznik (w piątek 2...
    • Zauważyłyscie moze w sklepach cos podobnego? Ja niestety tak - i nie mam na mysli coraz wyższych cen sprowadzanych do polskich sklepów ubrań... W grudniu albo styczniu oglądałam w Peeku torebke - kosztowała 1500. Podobała mi sie i zaplanowałam ze sobie ją kupie w kwietniu. I przychodze w ubiegłym tygodniu do sklepu, a tam moja torebka kosztuje teraz 2000! Sprawdziłam inne ceny - i cały Boss np poszedł w góre własnie o ok 1/4, podobnie AJ, Cavalli - i to nie nowo sprowadzone rzezy są d...
    • No właśnie, można kupić t-shirt za 200 euro i nawet jeśli będzie niezniszczalny i niesamowity, to dla wielu osób (w tym mnie ;)) to nadal o wiele za dużo, jak na koszulkę. Wiadomo, że w sieciówkach nie można, przynajmniej w większości przypadków, liczyć na cudowne jakościowo ubrania. W większości są to szmaty, o niewygórowanych cenach, ale jednak szmaty. Czy są jednak jakieś sklepy, w których można znaleźć ubrania o naprawdę dobrym stosunku ceny do jakości? Czeka mnie niedługo wymiana gar...
    • Byłam dzisiaj w Promodzie i rzuciłam okiem na nową kolekcję. Wpadła mi w oko torebka i tenisówki, więc oglądam je teraz na stronie. I naprawdę jestem zaszokowana różnicą cen w euro i złotówkach. Torebka: 65 euro vs 300 złotych www.promod.eu/accessories/soft-leather-fashion-bag-ink-blue-R5290014019N7.html Tenisówki: 10 euro vs 70-90 złotych (nie pamięyam dokładnie) www.promod.eu/footwear/pumps-with-satin-laces-silver-grey-R4290038931N22P2.html Nie rozumiem polskiej polityki ce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się