-
witam,
jakie są aktualne ceny wejść do świątych, obiektów turystycznych, muzeuf i innych obiektów wartych zwiedzenia ?
czy ktoś z was podróżował w ostatnim czasie po egipcie na własną rekę ?
-
Witam. Wybieram się w maju do Hurghady z dzieckiem 2 letnim.Czy Ktoś orientuje się jakie są ceny pampersów ? Czy dostępne są w aptekach ?
Dziękuję
-
Czy ktos sie orientuje czy zmiana ceny wizy egipskiej z 15$ na 25$ obowiazuje od 1 lipca 2013 czy 1 maja 2013?
-
Byłem w Hurghadzie 9 lat wstecz, wtedy przejazd z Daharu do Sakali kosztował 1 funta, butelka wody mineralnej 75 piastrów, 8 szt. pity w piekarni 1 funta a Stella w knajpie 4 funty(chyba). Lecę w styczniu 2013, czy mógłby ktoś zorientowany podać garść obecnych cen w transporcie, restauracjach itp. Nie chcę skąpić ale też nie przepłacać. Interesuje mnie też koszt wycieczki do Luxoru. Dziękuję i pozdrawiam.
-
Czy istnieje w Sharm sklep/market z stałymi cenami (coś podobnego do Cleopatra Shopping Center w Hurghadzie) gdzie kupię tanio pamiątki itp?
-
Witam. Czy ktoś był w Marsa Alam na przełomie października/listopada ( weekend 1.11). Wybieram sie tam w tym czasie. Nie wiem czy czekać na last minute, czy rezerwować wyjazd wcześniej( hotel brayaka Bay , Solymar abu Daab ).
-
wybieramy się z córką do Park Inn w Sharm el Sheik
zastanawiam się nad zakupem materaca dmuchanego do pływania
a może warto kupić na miejscu?
Czy ktoś pamięta jakie są ceny w sklepikach przy hotelach.
szukam materaca a'la fotel i zwykłego
-
czyli ile co kosztuje w 2012 roku albo po ile wy zaplaciliście ??? myślę że takie informacje mogą się przydać przede wszystkim osobom lecącym po raz 1. a wiadomo że rozbieżności w cenach potrafią być ogromne, więc proszę o opis najczęściej kupowanych produktów, najbardziej popularnych pamiątek zakupionych w tym i poprzednim roku. Taka wiedza może wiele zobrazować osobom się wybierającym.
Proszę napisać jaka miejscowość wypoczynkowa była, co kupione i za ile (cena wycieczek też miło widzian...
-
Mial być hotel z aqua parkiem, ale chyba raczej nie bedzie :(.
Więc mam pytanie ile kosztuje jednorazowe wejscie do aqua parku dla gości zewnątrz?
-
Witajcie, bylam w Egipcie kilkakrotnie (HRGH & SHA), ale juz kilka lat temu, i to wylacznie latem, totez troche wylecialam z tematu. Chcialam sie dowiedziec, czy ceny jakos sie ostatnio (=po rewolucji) dramatycznie zmienily?
I czy ktos moglby podac stawke wymiany na LE z Euro i z dolarow? Mamy juz EURo, gdyz planowalismy jechac na Kanary, jak zwykle zima, ale Egipt okazal sie tanszy i wylot z Poznania, zamiast dojazdu do Berlina, a nie wiadomo, co bedzie z pogoda, wiec lecimy :) W piatek.
N...
-
Witam wszystkich forumowiczów.Być może głupie pytanie ale chciałbym się dowiedzieć czy na przełomie sierpnia i września coś się dzieje w Egipcie (dokładnie Sharm El Sheikh) wyjątkowego ponieważ ceny są o wiele niższe, proszę zobaczyć przykładową ofertę np. Exim Tour:
23.08 - 30.08.2011 7 dni AI pokój 2 os. [b]1989 zł/os.[/b]
30.08 - 06.09.2011 7 dni AI pokój 2 os. [b]1669 zł/os.[/b]
06.09 - 13.09.2011 7 dni AI pokój 2 os. [b]2179 zł/os.[/b]
Proszę o odpowiedź ponieważ pierwszy raz ...
-
Witam wybieram się w tą sobotę do Makadi bay i mam w związku z tym pytanie ile
kosztuje taksówka z Makadi do Hurghady do Sekalii? wiadomo że jak to w Egipcie
ceny są różne;-) dlatego pytam o Państwa doświadczenia. Pozdrawiam :-)
-
Ma ktos aktualne info pozdrawiam Karuzela100
-
Znalazłam bardzo atrakcyjną ofertę ze znanego biura (ma tylko wersję
all inclusive) dla 4-osobowej rodziny, jest w tej chwili jakieś 23
dni do wylotu, czy może być tak, że po rezerwacji w tej cenie, biuro
podwyższy cenę? termin 11.05 i 26.05 jest tańszy a 18.05 już sporo
droższy? jakie jest ryzyko?
dzięki i pozdr.
-
Jakie są aktualnie ceny w Egipcie?? Chodzi mi przedewszystkim o ceny melasy do
shisy w Sharm.
Pozdro
-
Witam, chciałam się dowiedzieć jakie były ceny fakultetów z Sharmu (okres
wakacji) do Jerozolimy, Petry i pływanie z delfinami oraz innych wycieczek,
które polecacie z tego kurortu z biura Sun and Fun.
Pozdrawiam PAULA
--
"Podróże kształcą, ale tylko wykształconych"
-
Mam pytanie do tych co często jeżdżą do Egiptu.
Proszę o podanie cen ( w jakich granicach powinny się kształtować żeby nie
przepłacać):
- woda
- kawa
- soki
- kartki pocztowe
- leki
- znaczki
- chusty
- drobne upominki
- galabije itp.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
-
Bredził. Najlepszy i nowy przykład:
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9101001,_DGP___Tanie_wczasy_w_Tunezji.html
Ktoś powie że to tylko hotele, a gdzie koszt przelotu? Kolejna bzdura.
Nie każdy wie ale do niedawna władze Egiptu [b]dopłacały[/b] biurom podróży do każdego paxa lądującego w Tabie czy Marsa. Myślicie że teraz tak nie będzie? Dla przewoźników także warto latać po niższej cenie aby odbudowac zaufanie do destynacji.
Tak więc czarnowidzom i malkontentom mówimy [b]NIE[/b]...
-
Szukam wycieczki do Egiptu 4**** all incl i nic nie ma normalnej cenie w
okresie 16-30 wrzesień, czy wiecie co się dzieje?
To pewnie wszystko przez "kryzys" ;-) taka bieda w kraju że wszyscy lecą do
Egiptu na wakacje
-
Bardzo proszę o podanie aktualnych cen wycieczek fakultaywnych z Hurgady. A
najlepiej wykupionych u rezydentów biura Selectours. Interesuje mnie zwłaszcza
Luxori Kair. Z góry dziękuę.