-
Odziedziczyłem po babci mieszkanie 58 m2. Jest do całkowitego remontu, nic w nim nie było robione- urządzone typowo po "babcinemu". Są jeszcze takie kwiatki jak farba olejna na ścianie w kuchni i plastikowe panele a'la kafelki. Czeka mnie gruntowny remont i dlatego chcę się zorientować jakie są przeciętne ceny robocizny, bo nie wiem na co się przygotować. Interesuje mnie (oczywiście mniej więcej) cena położenia glazury, malowania, gładzi, sufity podwieszane, zabudowa z płyty KG, obsadzanie dr...
-
ile kosztuje na dzień dzisiejszy ułożenie kostki brukowej za 1 metr kwadratowy ile za obrzeze i ile za skucie starego betonu
-
Czy zna ktoś aktualne ceny sal weselnych w Ciechanowie i okolicach i ceny od "talerzyka".Będę wdzięczna za info.
-
W jakim przedziale kształtują się ceny mieszkań 2-3 pokojowych do wynajmu w Ciechanowie?
-
Czy jakieś przedszkole w Ciechanowie przyjmuje 2-latków?
Które polecacie? Jakie są ceny?
-
Dnia 28 Stycznia chcemy zablokować Ciechanowskie drogi.
Protest będzie polegał na poruszaniu się Ciechanowskimi drogami z prędkością 20 - 30 km/h. Chemy w taki sposób wyrazić swój przeciw przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce.
Zbiórka na parkingu stacji paliw ORLEN prz...y BUDMATAUTO2 (giełda). Spotykamy się przed godziną 12. Ruszamy o godzinie 12:00 w stronę miasta. Jedziemy ulicą Płońską do samego końca. Na światłach skręcamy w lewo (ulica Pułtuska dalej 17 stycznia). Przy orle skręc...
-
Zrobmy blokade stacji CPN przeciwko wysokim cenom. umowmy sie na jakis dzien i wlewajmy po jednym litrze paliwa do samochodu i tak wkolko. lub jakas blokada...
-
czy ktoś może orientuje się jakie są ceny działek budowlanych na chruszczewie?
-
Mam spory dylemat,otóż za dwa miesiące chrzcimy dziecko,ponieważ mamy troje szkrabów to nie mamy czasu tak jak do tej pory zorganizować obiadu w domu...chcieliśmy zasięgnąć info jak zorganizować to wszystko,jaki lokal,jak ceny,a może jakaś kucharka która upichciła by coś dla nas w domu,i ogarnęła wszystko.Jak wyglądają ceny?Obiad na około 15-20 osób.
-
Witajcie Drogie Panie,
mieszkam w Ciechanowie od roku, kusi mnie zmiana fryzury na lato. Mam naturalnie długie włosy w kolorze ciemnego blondu. Moje pytanie jest takie, którego fryzjera polecacie, by rozjaśnił mi włosy na odcień ciepłego, słomkowego blondu. Nie ukrywam, że cena jest dla mnie istotna, nie chcę przepłacać, ale nie chcę też zniszczyć włosów.
Jakbyście mogły mi powiedzieć w jakich granicach cenowych się zmieszczę i który fryzjer jest dobry w farbowaniu byłabym bardzo wdzięczn...
-
witam,czy ktoś zauważył jakie ceny są w sklepie zoologicznym złota rybka? zamiast np ceny 3zł to 3,63 za rybke itp?w głowach pomieszało się chyba niektórym,a tak wogole co sądzicie o sklepach zoologicznych,ja popieram i chętnie kupuje w "blaszaku"tanio duży asortyment,czysto i ten na ściegiennego młody chłopak zawsze cos doradzi,żenada to wojska polskiego ten zoologiczny to porażka
-
Witajcie.
Czy ktoś z państwa orientuje sie ile kosztuje siedlisko(bez ziemii) w promieniu 10 km od Ciechanowa?
Czy cena jest znacznie wyzsza od samego domku?
Przymierzam sie do kupna pomalutku i tak zbieram infromacje jak to wygląda finansowo.
Z góry dziękuje za pomoc.
pozdrawiam:)
-
Witam!
chcę sprawić komuś drobny prezent. Myślę, że kwiaty będą najlepszym wyjściem w tej sytuacji...
Jakie są ceny dostarczenia kwiatów na terenie Ciechanowa?
w Internecie patrze to róża kosztuje ok 70zł
Moim zdaniem za drogo jak na jednego kwiatka...
a może jakaś Ciechanowska kwiaciarnia która oferuje te usługi ma stronke w necie?
-
Dnia 28 Stycznia chcemy zablokować Ciechanowskie drogi.
Protest będzie polegał na poruszaniu się Ciechanowskimi drogami z prędkością 20 - 30 km/h. Chemy w taki sposób wyrazić swój przeciw przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce.
Zbiórka na parkingu stacji paliw ORLEN przy BUDMATAUTO2 (giełda). Spotykamy się przed godziną 12. Ruszamy o godzinie 12:00 w stronę miasta. Jedziemy ulicą Płońską do samego końca. Na światłach skręcamy w lewo (ulica Pułtuska dalej 17 stycznia). Przy orle skręcamy...
-
Niedawno byłam w Marc Polu na zakupach i się rozczarowałam. Znalazłam dwa
ładne komplety szklanek, widniała na nich cena 7,75zł za komplet, dokładnie
sprawdziłam zgodność co do ceny, więc pakuję do koszyka. Przy kasie się
rozczarowałam. Za szklanki przy kasie liczą sobie 24 zł :/ Przy okazji
wzięłam, też szczoteczkę do zębów gdzie widniała cena 2 zł za nią, a przy
kasie 3,45 zł. Do cholery... nabijają ludzi w butelkę z tymi cenami!!
-
który sklep ze sprzętem AGD jest godny polecenia, ma dobre ceny i
obsułgę na poziomie? z góry dziękuję za rady
-
Tak jak w tytule , jakie są ceny i gdzie robią najładniej tzn nie oszczedzają na farbach jak w co nie których salonach . Chodzi mi o dwa kolory jasny blond ( popielaty) + delikatne ciemne pasemka. Prosze o odpowiedz
A może macie namiary na fryzjerki ktore przyjezdzają do domu i robią zawsze taniej niż w salonie ??
-
w warszawie moge zatankowac paliwo z 5,65 a w ciechanowie za 5,77 jestem ciekaw dlaczego tu jest drozej niz w stolicy. w koncu tam zarabia sie wiecej niz tutaj.
-
Wiecie Państwo jak ksztaltuja sie ceny za wynajem/kupno murowanego garazu w
Ciechanowie ?
Poszukuje takiego na dzielnicy Bloki, najlepiej w okolicach sklepu Gram.
Gdybyście mieli jakies informacje tel: 500 79 33 34
Niestety w TC nic konkretnego nie ma.
-
Witam. interesują mnie ceny korepetycji (zwłaszcza z języka angielskiego) na
terenie Ciechanowa? zastanawiam się w jakich granicach się one wahają i jakie
ceny mogę uważać za "rozsądne".