ceny

(332 wyniki)
  • jak w temacie dlaczego w Wałbrzychu ceny paliw są najdroższe na Dolnym Śląsku a może nawet w Polsce ??? Zmowa właścicieli stacji i ajentów. Taniej jest w Jeleniej, Kłodzku czy nawet pobliskiej Świdnicy skąd taka pazerność?
  • Wiadomo, że ceny paliwa w mieście wahają się często w okolicach 10-20gr na litrze. Dobrze byłoby jakby admin podwiesił ten temat a każdy z użytkowników w miarę możliwości aktualizował codzienne ceny paliwa. np. 05.11.2011 Orlen 5,24 Bliska 5,30 itd Dzięki temu będziemy mogli robić rozeznanie na temat cen paliw w mieście a przy tym dyskutować na temat jakości, obsłudze itd. Pozdrawiam
  • [b]Ceny leków rosną o kilkaset procent.[/b] finanse.wp.pl/kat,104124,title,Ceny-lekow-rosna-o-kilkaset-procent,wid,13991219,wiadomosc.html Dr.Kostucha przyjmuje 24 h\dobę.
  • Witam, mam pytanie czy orientuje sie ktos w cenach wózków dzieciecych na hali targowej manhattan w porównaniu do sklepów w miescie?? Niestety nie mam mozliwosci sprawdzic cen osobiscie wiec licze na Wasza pomoc :) Z góry dziękuję.
  • Jak to jest ,że ceny chleba są tak różne? W markecie 0,99 , przez 1,50 aż do 3,00 zł w firmowych sklepach? Mam na myśli zwykły chleb.
  • gdzie kupie gogle i kask na narty dobrych cenach ?
  • Wczoraj w jednym z polskich sklepów muzycznych natknęłam się na singla "See More" Edyty Nawrockiej. Zdziwiłam się bo ponoć miało go tu nie być. Najbardziej zaskoczyła mnie cena - 53 zł! To chyba przesada... rozumiem że niekomercyjna muzyka która pochodzi z beatporta jest w cenie, ale chyba przesada Znalazłam w internecie cos takiego: www.cyfrowamuza.pl/mp3_wszystkie.html?album=49145#product_details okazuje się że za format vawe cena sięga aż 70 zł!! przeginają!!
  • obserwuje ceny mieszkan w w-ch i widze dramatyczny spadek, zwiazany jest pewnie z wielka emigracja z miasta, juz teraz na piaskowej jest sporo ofert po 2,5 tys za m2, w zaniedbanych kamienicach w starych dzielnicach ceny są juz poniżej 1 tys za m2. Spadek w ostatnim czasie nabiera duzej dynamiki. Jak myslicie czy jesli ceny na piaskowej spadną do ponizej 2 tys za m2 to bedzie warto kupic? Czy to nie ma sensu bo tyle ludzi z tad wyjezdza za za 3 lata te mieszkania beda staly puste i beda je sp...
  • Nie rozumiem jak jedzie się na Wrocław ceny LPG można kupić już za 2,09zł a w samym Wrocławiu można kupić za 2,11zł. W przeciwną stronę na kamiennej górze można kupić nawet LPG za 1,99zł a w samym Wałbrzychu jest po 2,25zł. Jaki tu sens? Bo samo miasto na takie bogate nie wygląda. Ale ceny jak w Warszawie (chociaż tam nawet LPG po 2,15zł można kupić)
  • witam, czy ktos wie, jaka jest w tej chwili realna cena mieszkania na rynku wtornym, chce sprzedac mieszkanie w swiebodzicach, dobrze zrobione, wysoki standard, na osiedlu, na jaka cene moge liczyc, mieszkanie ma 70 m, czy oplaca sie sprzedac teraz, czy czekac?
  • Wiecie może za ile będą bilety w dzień otwarcia w Cinema City? Szukałam na stronie internetowej cinema city ale nic tam nie ma.
  • gdzie w ramach zakupu oleju wymiana za darmo.olej sam.
  • jak w temacie... jak uważacie jaka znośna cena za wynajem mieszkania w dzielnicy podzamcze/piaskowa góra? np. kawalerka 24mkw na piaskowej górze, wyremontowana, umeblowana? Może ktoś aktualnie poszukuje do wynajęcia i podzieli się swoim doświadczeniem... Pozdrawiam
  • Witam, Zamierzam położyć płytki w łazience. Zaprosiłam firmę remontową, która wyceniła mi tę usługę na +/- 2500zł. Czy to dobra cena? Dodam, że łazienka ma 22m2( ściany) i 4m(podłoga). Płytki mają wielkość 35cm x 65cm, na podłodze 33x33. Dodam, iż wycena dotyczyła położenia płytek oraz podwieszenia sufitu. W cenie nie zawarto zabudowy wanny, kosztów materiałów ani montażu sanitariów. Czekam na Wasze opinie. Pozdrawiam
  • czy truskawki w końcu spadna,czy w tym roku 10 zeta to juz norma
  • Witam, możecie mi powiedzieć jak obecnie kształtuje się cena metra kwadratowego na rynku mieszkań (wtórny), w poszczególnych dzielnicach ? Chodzi mi o ceny transakcyjne, nie życzeniowe z kosmosu. Może ktoś kto kupował ostatnio/kupuje teraz podzieli się informacją ?
  • Witam, potrzebuję zasięgnąć opinii jakie są ceny niektórych usług budowlanych: - cena za 1 m2 kładzenia gładzi, paneli, oraz malowania ścian, jak również kładzenia kafelek na ziemię (w prostokąt) Jest to dla mnie bardzo ważne, być może jest tu jakiś Pan budowlaniec, lub osoba, która w ostatnim czasie robiła taki remont. Pozdrawiam,
  • Witam Chciałbym wiedzieć jaka jest sytuacja z cenami mieszkań w Wałbrzychu. Interesują mnie tylko dzielnice Podzamcze lub Piaskowa. Czy ceny w ostatnim czasie rosły, stały w miejscu czy może spadały? Jaka jest ogólna tendencja? Aha, i ile płacicie czynszu za swoje 2 pokojowe mieszkania w tych dzielnicach? Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
  • Czy grozi nam podwyżka cen wody? Wiele wskazuje, że tak. Jedną z przesłanek jest propozycja cenowaWałbrzyskiego Przedsiębiorstwa Wodociągow i Kanalizacji złożona gminie Marciszow - drakońska podwyżka cen wody i ściekow o 14,98 zł zametr sześcienny za rok 2009, co łącznie miało wynieść 21,06 zł za każdy zużytymetr wody. Podwyżka za ten rokmiałaby wynieść 18,82 zł/m3 co dałoby łącznie 24,90 zł za m3. Jak na razie w Wałbrzychu i innych gminach obsługiwanych przez tę firmę płacimy ok. 10 zł zam3...
  • Jakie są ceny skupu złomu metali kolorowych :) Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się